پیگیری جزئیات حادثه انفجار بامداد امروز - شنبه ۲۴ خرداد- در فرودگاه مهرآباد نشان می‌دهد که این حادثه در محدوده باندها رخ نداده است.

جزییات حادثه انفجار در فرودگاه مهرآباد

به گزارش سلام نو به نقل از آنا، درگیری شب گذشته پدافند هوایی کشور بویژه در غرب تهران با دشمن متخاصم صهیونیستی در آسمان تهران به صورت مستمر ادامه داشته و توانسته اهداف متعددی را دفع و رهگیری کند.

این درگیری‌ها در محدوده فرودگاه بین المللی مهرآباد نیز دیشب به شدت ادامه داشت و در نیمه شب گذشته نقاطی از این فرودگاه هدف دشمن قرار گرفت.

جزییات حادثه نشان می‌دهد انفجاری که نیمه شب گذشته در مهرآباد روی داد، در محدوده باندها، ساختمان‌های اصلی و تاسیسات فرودگاهی نبوده است.

این انفجار سمت پشت ترمینال ۴ فرودگاه و پشت ساختمان ماشین‌آلات و در آشیانه جت‌های جنگنده به وقوع پیوسته است.

از بامداد امروز تصاویری از محوطه این فرودگاه پس از حوادث دیشب در فضای مجازی منتشر می‌شود که قابل استناد نیست.

طبق آخرین اطلاعیه ها، آسمان کشور همچنان بسته است.

انتهای پیام/

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید