سریال تاسیان دوباره توقیف شده است.

توقیف دوباره سریال تاسیان

به گزارش سلام نو به نقل از دیده‌بان ایران، با توجه به جمع‌آوری شبانه بیلبوردهای تاسیان از سطح شهر تهران، به نظر می‌رسد سریال تاسیان دوباره توقیف شده است.

 بیلبوردهای تبلیغاتی سریال تاسیان ۴شنبه شب با مجوز وزارت فرهنگ در تهران اکران شد اما کمتر از ۲۴ساعت با دستور شهرداری از تمام شهر پایین آمد.

مدیر جدید ساترا به سازمان زیباسازی و شهرداری تهران دستور داده بیلبوردها جمع آوری شود و شهرداری تهران نیز با دستور زاکانی، بیلبوردها را جمع کرده است.

مشخص نیست اصولا ساترا و شهرداری از نظر قانونی حق جمع آوری بیلبوردهای اکران شده دارای مجوز را دارند یا خیر و چرا وزارت فرهنگ در این زمینه از مجوز خود دفاع نکرده است.

نکته قابل تامل اینکه سریال تاسیان بعد از شکایت ساترا یک هفته توقیف شد و پس از آن پخش خود را مجددا از سر گرفت اما ظاهرا ساترا و مدیریت جدیدش بار دیگر از تاسیان شکایت کرده و آن را در معرض توقیف قرار دادند.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید