رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ثبت‌نام برای جذب ۲۷ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت از خردادماه آغاز و آزمون استخدامی تیرماه برگزار خواهد شد.

ثبت‌نام استخدام ۲۷ هزار نفر در وزارت بهداشت + جزئیات

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ثبت‌نام برای جذب ۲۷ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت از خردادماه آغاز و آزمون استخدامی تیرماه برگزار خواهد شد.             

 علاءالدین رفیع زاده در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی با تاکید بر متوازن‌سازی توزیع کارمندان دولت در سطح مناطق مختلف کشور، از تمرکز سیاست‌های جدید این سازمان بر تقویت نیروی انسانی شهرستان‌ها و استان‌ها، به‌ویژه حوزه‌های عملیاتی و ارائه‌دهنده خدمات مستقیم به مردم خبر داد.

وی با اشاره به سیاست‌های فعلی این سازمان در خصوص متوازن‌سازی توزیع کارمندان دولتی در مناطق مختلف کشور افزود: سیاست ما در تخصیص مجوزهای استخدامی، هدایت توجه و امکانات از ستاد به سمت شهرستان‌ها و استان‌هاست؛ به بیان دیگر، تمرکز ویژه بر خطوط عملیاتی داریم، یعنی همان بخش‌هایی که به صورت مستقیم به مردم خدمت ارائه می‌دهند.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: در واقع، سهمیه‌هایی که به دستگاه‌ها می‌دهیم، عمدتاً متوجه این حوزه‌هاست و تلاش می‌کنیم در ستادهای مرکزی یا اصلاً مجوز استخدام ندهیم یا تنها به میزان ضرورت چنین اتفاقی بیفتد که این رویکرد به منظور تقویت میدان عملیاتی و ایجاد تعادل موثرتر در ارائه خدمات اجرایی به مردم اتخاذ شده است.

رفیع‌زاده با تاکید بر این که این سیاست در وزارت بهداشت نیز دنبال می‌شود، اظهار کرد: نگاه ما در این حوزه، توجه جدی به بیمارستان‌ها و واحدهای عملیاتی است؛ جایی که مردم به شکل روزانه مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند. بر همین مبنا، ۲۷ هزار مجوز استخدام برای وزارت بهداشت صادر شده و ثبت‌نام آن از خرداد امسال آغاز می‌شود؛ مقدمات آن فراهم شده و آزمون نیز در تیرماه برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: رویکرد کلی ما تقویت میدان‌های عملیاتی و توجه واقعی به نقاط تماس مستقیم با مردم است تا به این ترتیب، سطح خدمات اجرایی در سراسر کشور به شکلی عادلانه و متوازن ارتقا پیدا کند.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید