اولین هواپیمای گردشگری امارات پس از چهار سال ممنوعیت سیاسی و دیپلماتیک امروز -چهارشنبه- در فرودگاه بیروت فرود آمد.

ممنوعیت سفر شهروندان عربستانی به لبنان لغو شد

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، اولین هواپیمای گردشگری امارات پس از چهار سال ممنوعیت سیاسی و دیپلماتیک امروز -چهارشنبه- در فرودگاه بیروت فرود آمد.

این رویداد در نتیجه سفر اخیر «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان به ابوظبی، پایتخت امارات رخ می‌دهد که منجر به دیدارهای رسمی سطح بالا با محوریت تقویت روابط دوجانبه و گشودن فصل جدیدی در همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و گردشگری شد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، قرار است دو هواپیمای اماراتی دیگر نیز امروز، پس از آنکه «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات ممنوعیت سفر شهروندان اماراتی به لبنان را لغو کرد، وارد بیروت شوند.

وزارت امور خارجه امارات یکشنبه گذشته اعلام کرد «تصمیم ممنوعیت سفر شهروندانش به لبنان را لغو کرده و به آنها اجازه می‌دهد از ۷ مه ۲۰۲۵ به آنجا سفر کنند. این تصمیم در راستای اجرای دستورالعمل‌های رئیس امارات و بخشی از تقویت روابط برادرانه بین دو کشور قرار دارد».

وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد این تصمیم پس از سفر کاری رئیس جمهور لبنان، به امارات و دیدار او با شیخ محمد بن زاید گرفته شده است. دو طرف پس از توافق بر سر اقدامات لازم برای تضمین امنیت و تسهیل سفر شهروندان، در مورد راه‌های توسعه روابط دوجانبه گفت‌وگو و توافق کردند که تردد شهروندان از سر گرفته شود.

دولت لبنان از این تصمیم استقبال کرد و آن را «نشانه‌ای از عمق روابط برادرانه بین دو کشور» دانست.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید