اعضای تیم استقلال ظهر امروز با برگزاری یک جلسه تمرین سبک و نیمه سنگین به استقبال پاداش کادر فنی رفتند.

پاداش مجتبی جباری به بازیکنان استقلال
به گزارش سلام نو به نقل از آفتاب‌نیوز، مجتبی جباری سرمربی تیم استقلال امروز بعد از پایان تمرین ریکاوری استقلالی‌ها به خاطر کسب پیروزی و صعود به دور بعدی جام حذفی تمرین روز دوشنبه استقلال را تعطیل اعلام کرد.

جباری بازیکنانش را ستود و در جلسه سرپایی که پیش از شروع تمرین ریکاوری با آنها داشت از زحماتشان در دیدار مقابل پیکان تشکر کرد.

سرمربی جوان استقلال همچنین از بازیکنانش خواست فردا کاملا استراحت کنند تا برای دیدار سنگین مقابل آلومینیوم اراک در هفته بیست و هشتم با آمادگی کامل از روز سه‌شنبه (نهم اردیبهشت) در تمرین حضور پیدا کنند.

ناگفته نماند؛ بازیکنان استقلال امروز به مدت یک ساعت در دو گروه به انجام تمرین ریکاوری سبک و نیمه سنگین برای بازیکنانی که در دیدار مقابل پیکان به میدان نرفته بودند مشغول شدند و سپس به استخر و سونا رفتند.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید