تیم فوتبال ملوان بندر انزلی موفق شد در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران سپاهان را شکست دهد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شود.

حذف سپاهان از جام حذفی/ پرسپولیس از آسیا دورتر شد

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، تیم‌های فوتبال ملوان بندر انزلی و سپاهان اصفهان از سری رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران در ورزشگاه سیروس قایقران از ساعت ۱۶:۳۰ به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه تلاش، شاگردان مازیار زارع مقابل شاگردان پاتریس کارترون به تساوی بدون گل رسیدند تا تکلیف این دیدار در وقت‌های اضافه مشخص شود که در دو نیمه ۱۵ دقیقه‌ای وقت‌های اضافه نیز هیچ یک از دو تیم موفق نشد دروازه‌ حریف را باز کند و در نهایت کار به ضربات پنالتی کشید.

ملوانی‌ها موفق شدند در ضربات پنالتی ۴ پنالتی خود را به گل تبدیل کنند اما رضا شکاری و رضا اسدی پنالتی خود را برای سپاهان از دست دادند تا ملوان موفق شود با نتیجه ۴ بر ۲ حریف خود را شکست دهد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شود.

گل:-

کارت قرمز: وحدت حنانوف (سپاهان دقیقه ۱۱۸)

ترکیب ملوان:

حبیب فرعباسی، دانیال ایری، امیررضا افسرده، سامان فلاح، ابوذر صفرزاده، غلامرضا ثابت ایمانی (نیما انتظاری)، حسین صادقی، فرهان جعفری (قائم اسلامی خواه)، محمد عمری، رضا جعفری و علی رمضانی (رضا غندی پور).

ترکیب سپاهان:

پیام نیازمند، محمد دانشگر، وحدت حنانوف، سیاوش یزدانی (ویسام بن یدر)، حسین گودرزی، آریا یوسفی (محمدامین حزباوی)، محمد کریمی، استیون انزونزی، محمدمهدی محبی (رضا اسدی)، رضا شکاری و کاوه رضایی.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید