«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی گزارش‌های رسانه‌ای درباره میانجیگری عربستان سعودی در مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن را رد کرده و گفت: تمامی این‌ها صرفا شایعات و گمانه‌زنی رسانه‌ای است و با واقعیت سازگاری ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه: میانجی‌گری عربستان در مذاکرات تهران-واشنگتن، صرفا گمانه‌زنی و شایعه است

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره نقش سازنده روسیه در رسیدگی به پرونده هسته‌ای ایران ابراز اطمینان کرد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی گزارش‌های رسانه‌ای درباره میانجیگری عربستان سعودی در مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن را رد کرده و گفت: تمامی این‌ها صرفا شایعات و گمانه‌زنی رسانه‌ای است و با واقعیت سازگاری ندارد.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که بقائی در گفت‌وگو با این رسانه درباره نقش مسکو در این مذاکرات گفت: ما بر این باوریم که روسیه در آینده نیز به ایفای نقش مهم خود در مسئله هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد. در حال حاضر،‌در مراحل اولیه مذاکرات  ایران-آمریکا قرار دایم، هنوز با واشنگتن وارد جزئیات نشده‌ایم تا بتوانیم پیش‌بینی دقیقی از مسائل هسته‌ای داشته باشیم اما مسلما،‌ همواره نقش مثبت و سازنده روسیه را به یاد داریم و فکر می‌کنیم که دوستان روسمان نیز آماده‌اند در صورتی که نیاز باشد، نقش سازنده خود را ایفا کنند.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید