در حادثه‌ای تلخ و تکان‌دهنده، درگیری خانوادگی در یکی از خیابان‌های اصلی اسلامشهر به قتل دختر ۱۸ ساله‌ای منجر شد،

قتل دختر ۱۸ ساله به دست پدرش در اسلامشهر /جزئیات

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، در حادثه‌ای تلخ و تکان‌دهنده، درگیری خانوادگی در یکی از خیابان‌های اصلی اسلامشهر به قتل دختر ۱۸ ساله‌ای منجر شد، این حادثه که در خیابان ۲۰ متری امام خمینی (ره) رخ داد بار دیگر زنگ خطر خشونت‌های خانوادگی را در جامعه به‌صدا درآورد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس غرب استان تهران، با گزارش یک فقره درگیری منجر به جراحت شدید یک دختر جوان، عوامل انتظامی بلافاصله در محل حاضر شدند، پیکر مجروح دختری ۱۸ ساله در پیاده‌رو مشاهده و توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد، اما شدت جراحات وارده به حدی بود که تلاش‌های پزشکی برای نجات جان وی ثمری نداشت و قربانی جان باخت.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با تأیید این خبر گفت: بر اساس تحقیقات اولیه مشخص شد که حادثه بر اثر اختلافات خانوادگی روی داده است، پدر مقتول، مردی ۴۸ ساله، در پی مشاجره‌ای خانوادگی با ضربات چاقو دختر خود را به قتل رسانده و پس از ارتکاب این جنایت، به یکی از مقرهای انتظامی مراجعه و به قتل اعتراف کرده است.

سرهنگ محمدرضا علیزاده افزود: پرونده‌ای قضایی در این خصوص تشکیل شده و مراحل قانونی برای رسیدگی به این جنایت هولناک در حال پیگیری است.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید