سردار احمدرضا رادان تاکید کرد: باید هزینه تخلف به خصوص تخلفات حادثه‌ساز برای متخلف را بالا ببریم تا حتی اراده و انگیزه تخلف از کسانی که با جان مردم می‌خواهند بازی کنند گرفته شود.

افزایش مبلغ جرایم رانندگی در راه است؟

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، فرمانده کل انتظامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا لازم است بار دیگر نرخ جرایم رانندگی اصلاح و افزایش یابد، گفت: کاهش تصادف و حفاظت از جان مردم اولویت پلیس است و به هیچ وجه در مراقبت از امنیت و جان مردم کوتاه نخواهیم آمد.

سردار احمدرضا رادان تاکید کرد: باید هزینه تخلف به خصوص تخلفات حادثه‌ساز برای متخلف را بالا ببریم تا حتی اراده و انگیزه تخلف از کسانی که با جان مردم می‌خواهند بازی کنند؛ گرفته شود.

مقام ارشد انتظامی کشور با بیان اینکه یکی از راهکارهای افزایش هزینه تخلف، اصلاح و افزایش میزان جرایم است، گفت: در طرحی که خدمت تصمیم‌گیران خواهیم برد تمامی جوانب از جمله بازدارندگی جرایم را در نظر می‌گیریم.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید