مسعود جوما در مورد شرایط خود در استقلال و مصدومیتش در بازی الریان صحبت کرد.

مسعود جوما: باشگاه استقلال و هوادارانش را دوست دارم

به گزارش سلام نو به نقل از خبر آنلاین، ستقلال با پیروزی ارزشمند ۲-۰ برابر الریان قطر، جواز حضور در مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد. مسعود جوما، مهاجم آبی‌ها که در جریان این دیدار دچار مصدومیت شد، پس از بازگشت کاروان تیم به ایران، درباره بازی، شرایط خود و تجربه حضور در استقلال صحبت کرد.

جوما درباره مسابقه با الریان گفت: «بازی خوبی بود، اما متأسفانه به دلیل مصدومیت نتوانستم آن را به پایان برسانم. باید وضعیت را بررسی کنیم و ببینیم چه اتفاقی افتاده است.»

مهاجم استقلال در ادامه از شرایطش در این تیم ابراز رضایت کرد و گفت: «از همه چیز لذت می‌برم. این باشگاه، هواداران و همه را دوست دارم. فوتبال همراه با انتقادات و سختی‌ها است، اما ما از آن لذت می‌بریم. این شغل ماست و ان‌شاءالله ادامه خواهیم داد.»

جوما همچنین درباره مصدومیت خود گفت: «هنوز وضعیت دقیق مشخص نیست. باید با پزشکان صحبت کنیم و ببینیم چه خواهد شد.»

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید