پیکر ۹ شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به کشور بازگشت.

بازگشت پیکر ۹ شهید مرزبانی از پاکستان پس از ۱۶ سال

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: پیکر ۹ شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به کشور بازگشت که سه شهید از این تعداد مربوط به خراسان رضوی است.

سردار مجید شجاع اظهارداشت: این شهدا سال ۸۷ توسط گروهک تروریستی در پاسگاه «شمسر» سراوان به گروگان گرفته شده بودند.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده از سوی مسئولین فراجا پیکر ۹ شهید مرزبانی پس از ۱۶ سال به کشور بازگشت و بزودی در زادگاهشان تشییع و به خاک سپرده خواهند شد.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ادامه داد: شهیدان «علی حجتی راد، جواد حسن زاده و حسن صفری» از استان خراسان رضوی هستند.

شجاع گفت: مراسم وداع با شهدا روز شنبه ۶ بهمن ماه در حرم مطهر و مراسم تشییع روز یکشنبه ۷ بهمن از مهدیه به سمت حرم رضوی برگزار می‌شود.

اشرار مسلح وابسته به یک گروهک تروریستی ۲۴ خرداد ماه سال ۸۷ با اقدامی غافلگیرانه و استفاده از تاریکی شب پاسگاه مرزی شمسر سراوان را خلع سلاح کرده و ۱۶ ماموران آن را به گروگان بردند و به پاکستان منتقل کردند.

کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید