اجتماعیجامعه

پیدا شدن اشیاء عتیقه چندهزار ساله در کرمانشاه!

یک هزار و ۱۸۸ قطعه انواع اشیای تاریخی نظیر ظروف فلزی و سفالی، سرنیزه، خنجر، اشیا و سنگ های تزیینی، انگشتر، دستبند و … در شهرستان هرسین کشف شد.

به گزارش سلام نو؛ سردار مهدی حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران پلیس هرسین مبنی بر اینکه فردی در زمینه حفاری غیر قانونی فعالیت دارد و تعداد زیادی اشیای تاریـخی در منزل خود مخفی کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی هرسین در تحقیقات گسترده خود و انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی محل نگهداری اشیای تاریخی و محل سکونت متهم شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی نسبت به بازرسی های لازم اقدام کردند.

فرمانده انتظامی کرمانشاه افزود: در بازرسی های انجام شده یک هزار و ۱۸۸ قطعه اشیای عتیقه و تاریخی نظیر ظروف فلزی و سفالی، سرنیزه، خنـــجر، اشیا و سنگ های تزیینی، انگشتر، دستبند و … کشف شد.

سردار حاجیان با بیان اینکه قدمت برخی اشیای تاریخی کشف شده به دوره مادها، هخامنشی و قبل از اسلام می‌رسد، گفت: اصالت و قدمت آن ها به تایید سازمان میراث فرهنگی نیز رسیده است.

وی در پایان با اشاره به کشف ۲ قبضه سلاح جنـــگی و شکاری و ۳ عدد گنجــــیاب از محل سکونت متهم، گفت: تحقیقات لازم در این زمینه همچنان ادامه دارد. / رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا