بذرپاش با بیان اینکه «امکانات کشور نباید قربانی رقابتهای سیاسی شود»، ادامه داد: فرصتی برای ماندن در حواشی نیست. کارها زیاد است و وقت ما کم و مردم منتظر؛ پروژه‌های بزرگی که از همه دولت های گذشته ناتمام مانده مورد برخورد سیاسی نکرده و نمی کنیم و همه تعهدات گذشته را تعهدات خود می‌دانم و برای تحقق آنها از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

چه کسانی داوطلب کاندیداتوری ریاست جمهوری چهاردهم شده‌اند؟

تاکنون مجموع داوطلبان واجد شرایط کاندیداتوری انتخابات در چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، به بیش از 60 نفر ر رسیده است که تعداد زیادی از این افراد نمایندگان ادوار مختلف را شامل می‌شوند.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، طی چهار روز گذشته محمدرضا صباغیان، مصطفی کواکبیان، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی، علی لاریجانی، محمود احمدی بیغش، محمد خوش چهره، عبدالناصر همتی، احمد رسولی نژاد، وحید حقانیان، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، حبیب‌الله ده مرده، محمدرضا میرتاج‌الدینی، زهره الهیان و فداحسین مالکی ، محمدمهدی اسماعیلی، مسعود زریبافان ، حسین افشارزاده ،حسینعلی قاسم‌زاده، محمود احمدی‌نژاد ، محمود صادقی  ، شهریار حیدری ، صادق خلیلیان، سید محمد مقیمی ، سرتیپ ایرج شاهوردی ،حسن محمدیاری ، مجتبی محفوظی، علی صوفی، محمدرضا پورابراهیمی،  حسین میرزایی ، غلامحسین رضوانی ، جلیل جعفری، سید غنی نظری ، محمد حسن قدیری ابیانه، محمد شریعتمداری از جمله ثبت نام کردند.

از صبح امروز؛ ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ و در آخرین روز از ثبت‌نام‌ از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم الیاس نادران، حسن سبحانی، حسن کامران ، سیده حمیده زرآبادی ،   سیدقاسم جاسمی  ، ناظمی‌اردکانی،

علیرضا ورناصری  از نمایندگان ادوار،  اولین کسانی بودند که برای ثبت‌نام وارد ستاد انتخابات کشور شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد اکبری مدرس حوزه علمیه قم هم از اولین داوطلبانی بود که همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها در ستاد انتخابات حاضر شد.

هم‌چنین حمید کریمی ، علی آذری ، محمد وحدتی از دیگر نمایندگان ادوارد بودند که پیش از ظهر امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کردند.

محمدرضا اسکندری وزیر جهاد کشاورزی دولت نهم هم آمد.اسحاق جهانگیری معاون اول معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم هم داوطلب متفاوتی از نمایندگان ادوارد بود که دقایقی پیش از ظهر امروز وارد ستاد انتخابات کشور شد.

حسن نوروزی، حسین گروسی  ، مهدی شیخ ، محمدعلی وکیلی ، اصغر سلیمی ، محسن کوهکن ، هاجر چنارانی ، ضرغام صادقی ، احمد موسوی ،ابراهیم عزیزی ، علی وقفچی از دیگر نمایندگان ادوار مجلس بعد از ظهر امروز داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری شد.

محمد رویانیان داوطلب یکی از فرماندهان پیشین پلیس راهنمایی و رانندگی، محمد حسن نامی رئیس ستاد مدیریت بحران  ، محمد مهدی زاهدی وزیر علوم دولت نهم ، علیرضا افشار رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی ، اکبر نیکزاد رئیس سابق بنیاد مسکن، مصطفی پورمحمدی و شمس‌الدین حسینی وزرای دولت‌های نهم  و دهم ، عباس آخوندی وزیر شهرسازی دولت گذشته،  هم با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کردند.

محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی از چهره‌هایی بود که حضورش برای ثبت نام مانند برخی دیگر از داوطلبان با حاشیه‌هایی در حمایت از وی در جلوی وزارت کشور همراه بود. داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه و مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم هم برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کردند.

الیاس نادران   پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: بنای من بر این است که مطابق قانون اساسی راهبردهای تامین نیازهای اساسی مردم که جزو اصول بر زمین مانده قانون اساسی است و بعضاً در اجرا با انحراف مواجه شده را سرلوحه قرار دهم. هیچ کدام از احزاب سیاسی از من دعوت نکردند و من مدیون هیچکدام نیستم.

این داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری شعار انتخاباتی دولت خود را نجات اقتصاد ایران عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب کردیم که در سال ۱۴۰۱ نظام بودجه‌ای کشور اصلاح شود، اما بعداً در جلسات فرا مجلسی تصمیماتی گرفتند که امروز شاهد نتایج آن هستیم.

حسن سبحانی   هم در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور با اشاره به مشکلاتی که به گفته وی کشور با آن روبرو است، گفت: الزام به اعمال ریاست قوه مجریه را صرفاً از مسیر حداقل اجرای همه اصول قانون اساسی، تنها راه مسالمت آمیزی می‌دانم که می‌تواند مشروط به همدلی و همراهی مردم صبور ایران طی یک برنامه منضبط و نفسگیر میان مدت، نرخ رشد تخریب منجر به عدم تعادل‌های موجود کشور را مقدمتاً کاهش و سپس کنترل نماید.

حسن کامران هم با بیان اینکه «من به پاکدستی اعتقاد دارم» اظهار کرد: امروز متاسفانه کارچاق کن‌ها بروز و ظهور دارند و هنوز هم کسی نتوانسته آنطور که باید با آنها مقابله کند؛ بر همین اساس نیز پاکدستی در چینش افراد بسیار مهم است.

حمیده زرآبادی  با گرامیداشت یاد اعظم طالقانی و زهرا شجاعی اظهار کرد: تلاشهای مستمر این دو نفر برای اینکه شورای نگهان تفسیری از رجل سیاسی داشته باشد، ثمربخش بود و امروز این اتفاق رخ داده است. خود آنان پیش ما نیستند، ولی ما نتایج تلاش‌های آن دو را شاهد هستیم.

قاسم جاسمی در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور گفت: یکی از دلایلی که به خودم اجازه دادم در انتخابات شرکت کنم این است که من در یک دوره ۴ ساله در مجلس شورای اسلامی حضور داشتم و در دوران نمایندگی مجلس ناظر بر فعالیت دولت بودیم.

حجت‌الاسلام احمد اکبری پس از ثبت‌نام در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: هدف و ماموریت بزرگ ما رساندن ایران اسلامی به قدرت و رتبه اول جهان در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و دفاعی است و مسئول مستقیم انجام این ماموریت بزرگ شخص رئیس‌جمهور است.

وی افزود: قدرتمندشدن کشور، ریشه‌کنی فقر، رفع تبعیض، رفع فاصله جهنمی طبقاتی، ایجاد اشتغال و درآمد بالا برای همه از دستاوردهای دکترین این ماموریت بزرگ است.

محمد ناظمی اردکانی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهوری شهید، اظهار کرد: رئیس‌جمهوری شهید به واژه‌هایی مانند خدمت، فداکاری، خستگی‌ناپذیری، هم‌سفره‌شدن با محرومان، سربلندی و عزت معنایی دوباره بخشید.

وی افزود: امروز با صدای رسا و با ادبیات خودشان می‌گویم والله بالله تالله دوران مدیریت سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ هیچگاه تکرار نخواهد شد. دولت پیشرو و خدمتگزار که تشکیل خواهم داد متعهد به انجام وظایف متعددی است.

علیرضا ورناصری پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: امروز مردم خواسته‌ها و انتظاراتی مبنی بر افزایش کمیت و کیفیت خدمت در زمینه‌ها و سطوح مختلف مدیریتی به ویژه در سطح عالی کشور و همچنین تداوم مبارزه با فساد دارند.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهوری باید عهده دار مسئولیت اجرایی کشور باشد که مردم دار، مقتدر و عدالت گستر باشد، عنوان کرد: همه می‌دانیم که تحقق این هدف بزرگ با شعار و آرزو امکان پذیر نیست و باید از ظرفیت‌های مختلف کشور در این زمینه استفاده کنیم. کشور ایران دارای ظرفیت‌های بسیاری در ابعاد انسانی و طبیعی است.

علی آذری  هم  اظهار کرد: عرصه‌های مختلفی برای خدمت در دولت وجود دارد و ما نیز به دنبال این نیستیم که رئیس‌جمهوری را انتخاب کنیم که به تمام علوم عالم باشد.

وی افزود: رئیس‌جمهور باید تحصیلات هماهنگ‌سازی و علم توانمندسازی و اعتمادسازی و همچنین تجربه کاری برای ارتباط بین مسائل را داشته باشد. رئیس جمهور باید بتواند ظرفیت‌های مختلف قوه مجریه را فراهم کند.

هم‌چنین حمید کریمی  در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: بعد از شهادت رئیس جمهور بر اساس تکلیف و احساس رسالت و مسئولیتی که کردم برای ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافتم و امیدوارم با توکل به خداوند سبحان اگر توفیق داشتم به عنوان رئیس جمهوری و خادم ملت انتخاب شدم، با برنامه‌های مدون ایرانی سرافراز، قوی و مقتدر بسازیم.

محمدرضا اسکندری با بیان این‌که همه شرایط کشور شرایط حساسی است، اظهار کرد: علیرغم تلاش و خدمت دولتهای پیشین و همراهی و حمایت همیشگی و همه جانبه رهبر معظم انقلاب از آنها، کماکان با کاستی ها و کمبودها و مأموریت‌های نیمه کاره و نیمه تمام مواجهیم. این کمبودها و کاستی ها با توجه به ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد، ارزیابی شده و قابل تامل است. ظرفیت های کشور در ابعاد گوناگون در سطح یک تمدن بزرگ تعریف می شود و با نگاه تحولی و تعاملی به سمت رفع کمبودها و جهش برای اعتلای همه جانبه ایران اسلامی قدم برخواهیم داشت.

اردشیر مطهری پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: امروز ایران اسلامی نه تنها در منطقه بلکه در مناسبات بین‌المللی اثرگذار است و مشکلات کشور غالبا در داخل و معطوف به مسائل اقتصادی است.

وی یادآور شد: رئیس‌جمهوری هم می‌تواند حضور و مدیریت میدانی تاثیرگذار در جای جای کشور و در بین مردم داشته باشد و هم دولت را مدیریت کند. هم می‌تواند ولایت‌مداری را در حد اعلا پیاده کند و هم از ظرفیت‌های بسیار بالایی که قانون اساسی در اختیار رئیس‌جمهور و دولت قرار داده بهره ببرد.رعایت عدالت در توزیع ثروت و امکانات به ویژه در زمینه اقشار پایین و متوسط جامعه از جمله کارمندان، کارگران و کشاورزان تا جایی که احساس باخت در این اقشار که گردانندگان اصلی چرخ اقتصاد کشورند از بین برود، باید ادامه یابد.

اسحاق جهانگیری ظهر دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: مردم ایران همواره در پی آزادی، استقلال، عدالت و پیشرفت بوده‌اند و در تمام این سال‌ها تلاش شده است تا این اهداف محقق شود. علیرغم همه این تلاش‌ها و دستاوردهایِ حاصله، امروز، نتیجه رضایت بخش نیست، و روشن است که کشور در شرایط پیچیده، و مردم در وضعیت سختی قرار دارند.

وی با ابراز این عقیده که «حال ایران خوب نیست»، افزود: همه دستاوردهای متنوعی که کسب کرده ایم، نتوانسته است احساس بالندگی، رشد و توسعه، را ایجاد کند. تا نتوانیم از این واقعیت تلخ پرده‌برداری کنیم و درک درستی از چرایی مسائل پیدا کنیم، درب بر همان پاشنه می‌چرخد؛ پایداری مسائلی چون افزایش فزاینده تورم، رشد فقر و حاشیه نشینی، کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم ، ناترازی های نگران کننده در همه بخش ها از جمله انرژی، بودجه و نظام بانکی، احساس بی عدالتی، تبعیض و فساد، کاهش سرمایه اجتماعی و مشارکت جامعه دانشگاهی و نخبگان و افزایش پدیده مهاجرت، رویکردهای تنگ‌نظرانه و تبعیض‌آمیزِ جناحی؛ ایران امروز می‌تواند این تنگناها و چالش‌ها و حتی بحران‌ها را پشت سر بگذارد و چشم انداز راهگشا و امید بخشی را پیش روی خود ببیند.

محمد وحدتی  هم پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در وزارت کشور، اظهار کرد: رئیس‌جمهور باید در مقابل ملت موجبات توسعه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را فراهم کند. امروز با ثبت‌نام خود در سنگر ریاست جمهوری همگام با ملت و با رهبری داهیانه رهبری کشور را در سیاست خارجی با توسعه دیپلماسی بین‌المللی و گسترش ارتباطات با کلیه کشورهای جهان به جز اسرائیل منحوس پیش خواهیم برد.

محمد رویانیان هم به خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت گفت: من به دنبال ایجاد ایرانی قوی، ملتی قوی با فرهنگی متعالی و اقتصاد پایدار و دانش بنیان هستم.

وی افزود: در نظم جدید جهانی که در حال تغییر و افول نظام اقتصادی سیاسی از اروپا به سمت آسیا در حال گسترش است، باید با تکیه بر مردم بزرگ و تاریخ پویای چند هزار ساله کشورمان ایرانی قوی و نوین در جهان جدید ایجاد کنیم. معتقدم در نظام مدیریتی کشور برای رسیدن به آرمان‌های خود تغییرات ایجاد شود.

وحید جلال‌زاده پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم ایران در شرایط کنونی چشم به راه دولتی هستند که بتواند بر اساس میثاقی که با ملت خواهد بست، پیشرفت همه جانبه و قابل لمسی بویژه در وضعیت رفاهی و معیشتی جامعه صورت دهد؛ در عدالت گستری، توزیع برابر فرصتها و مقابله با مفاسد اقتصادی و رانت خواری، هر گونه مماشات و تعارفی را کنار گذاشته، برای تقویت هر دو بعد هویت و فرهنگ ملی و دینی ایران بکوشد و سیاست خارجی فعال، عزتمندانه و در امتداد واقعیات داخلی را بکار گیرد.

وی افزود: فرآیندی که نتیجه آن افزایش رضایت عمومی، تقلیل آسیبهای اجتماعی، محرومیت زدایی و افزایش اقتدار و امنیت داخلی و منطقه ای، رسیدن به تفاهم گفتمانی در حوزه اقدامات و رفتارهای فرهنگی و گسترش مناسبات همه جانبه با تمامی کشورهای جهان به جز دولت های متخاصم خواهد بود.

هم‌چنین مهدی شیخ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: همه خواسته ام تحقق ایرانی آباد است و معتقدم بدون بهره گیری از همه ظرفیتهای انسانی کشور و نیز بدون توجه به قانون رسیدن به این نقطه دشوار است و ضمن احترام به همه گروه‌ها و احزاب به طور مستقل وارد این عرصه شده ام و آمادگی بهره برداری از نظرات و دیدگاههای همه آنان را برای اداره بهتر کشورمان دارم.

وی افزود: ما در عرصه سیاست امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند اخلاقیم و من خواهم کوشید سیاستی اخلاق بنیاد را در پیش گیرم و دین خود را به شما و شهیدانتان و امام (ره) ادا نمایم. دولتی که من در پی تشکیل آنم شعارش پذیرش و اجرای کامل قانون اساسی و احترام به ساختار جمهوری اسلامی با تقویت مشارکت مردم و بهره گیری از اصل تفکیک قوا خواهد بود؛ بدین سان برنامه دولت همان برنامه مصوب توسعه هفتم و خط مشی آن اسناد بالادستی و سیاست های کلی نظام در قالب ابلاغیه های مقام معظم رهبری خواهد بود؛ اسناد و برنامه هایی که با هزاران ساعت کار کارشناسی در دولت و مجلس تهیه و تصویب شده و پشتوانه قانونی و اجرایی دارد.

حسن نوروزی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر سال در بودجه سنواتی ۱۵ تا ۲۰ درصد به حقوق ها افزوده می شود که باعث افزایش تورم می شود. بنابراین لازم است بودجه ریزی اصلاح شود.

وی تاکید کرد: ایران 27 تریلیون دلار منابع طبیعی و معدنی سرمایه دارد. پنجمین کشور از نظر سرمایه های طبیعی و معدنی اما رتبه 128 کشورهای جهان از نظر فقر هستیم.

حسین گروسی  هم پس از ثبت نام تاکید کرد: عرصه اجرا قطعا نیازمند افرادی است که بتوانند در امور اجرایی و در قوه مجریه تصمیماتی سریع و صریح اتخاذ کنند.

وی با اشاره به سوابق خود گفت: تمام اقتصاددانان توسعه را از پیرامون به مرکز می‌دانند و این مدل توسعه‌ای است که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تاکید کرده‌اند. من مدلی را برای حوزه‌های رفاه و تامین اجتماعی و همچنین مسکن و اشتغال تدوین کرده‌ام و آن‌ها را در مقیاس استانی و بعضاً کشوری اجرایی کردم.

محمدعلی وکیلی  هم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مگر از سیاست، خلق امکان در شرایط امتناع را انتظار نداریم‌؟ میدانم خسته از تقلای اصلاح و تمنای تغییر هستیم. در گذشته منابع تصمیم‌ساز بودند اما امروز تصمیمها منابع‌ساز هستند. بدیهی است که روزنه اصلاح صرفا با چند تصمیم خردمندانه گشوده می‌شود.

وی ادامه داد: تصمیم درست یعنی انتخاب درست، تصمیم درست یعنی درس گرفتن از گذشته و دورشدن از شعار، تصمیم درست یعنی نه گفتن به همه مسیرهای امتحان شده و بی نتیجه.

محمدحسن نامی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مهمترین چالش امروز ما بحران اقتصادی و معیشتی است که با توان می‌خواهیم آن را با اتکا به ظرفیت‌های داخلی گره‌های کور اقتصادی را بگشاییم و سفره مردم را وسعت بخشیم.

وی افزود: باید از انبوه ظرفیت‌های کشور در این مسیر استفاده کرد. ایجاد دولت هوشمند مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های ماست.

محسن کوهکن پس از ثبت‌نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: علت اینکه در ساعات پایانی ثبت‌نام کردم این بود که اگر داوطلب برنامه‌محور در این کارزار حاضر می‌شد، من ثبت‌نام نکنم اما چنین نبود.

وی با اشاره به سوابقش در مجلس و بخش‌های صنعت و کشاورزی کشور تاکید کرد: ۴ کلمه را برای تدوین برنامه در نظر گرفته‌ام؛ فرهنگ، تحول، مصلحت و رضایت مردم باید محور کارها باشد.

شمس‌الدین حسینی  پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: من برای تحول اقتصادی و آسایش اجتماعی به صحنه آمدند اعتقاد دارم هیچ نظام تدبیری جز با حضور و لطف مردم به مقصد نمی‌رسد.

علیرضا افشار   هم پس از اعلام داوطلبی کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مدیریت مسئولیت اجرایی کشور باید دارای تخصص‌های چندجانبه‌ای باشد؛ چرا که مسائل کشور بین‌بخشی است و مشکلات اقتصادی نیازمند حل مسائلی همچون الگوی مصرف، قاچاق کالا و نظایر آن است.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهوری باید اشراف نسبی نسبت به همه دستگاه‌ها داشته باشد. سفرهای استانی کافی نیست و باید در کنار آن، مردمی‌بودن را به بدنه دولت کشاند.

محمدمهدی زاهدی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با سابقه وزارت، سفارت و سه دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی با «دولت تحول و پیشرفت» و با شعار «انسجام ملی، عدالت اجتماعی و رفاه عمومی» پا به عرصه انتخابات گذاشتم.

وی افزود: اولویت اول دولت من نگاه دانشی به اقتصاد بود. تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و مردم‌پایه، بخشی از این نگاه دانشی است که متکی بر فناوری، نوآوری و مشارکت و جمع‌سپاری است که طی آن خلاقیت و شفافیت جایگزین رانت و پنهان‌کاری و فساد می‌شود.

محمدباقر قالیباف گفت: با توکل به خداوند متعال و امید به اعتماد شما و تکیه بر سوابق سیاسی و اجرایی خود پا به عرصه انتخابات گذاشتم تا برای حل مسائل و مشکلات مردم با تمام وجود تلاش کنم و با کمک شما دوره دیگری از رکود و سوء مدیریت همانند وضعیت دهه ۹۰ در کشور حاکم نشود.

وی در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور با گرامیداشت یاد شهید رئیسی و سایر شهدای پرواز اردیبهشت، اظهار کرد: در آغاز، درباره دو نگرانی با مردم سخن میگویم؛ نگرانی اول مربوط به کشورمان، ایران است و نگرانی دوم مربوط به صحنه امروز انتخابات.

اصغر سلیمی گفت: رئیس‌جمهوری نمی‌تواند تمام مشکلات کشور را ظرف چهار سال حل کند اما با اولویت‌بندی قطعا می‌تواند بسیاری از آنها را برطرف کند.

وی اظهار کرد: همه مشکلات مردم و ظرفیت‌های کشور را می‌شناسیم. رئیس جمهوری که سکان مدیریت اجرایی کشور را به دست بگیرد باید اولویت‌بندی کند.

سید احمد موسوی در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: آنچه که به اعتقاد بنده اگر اصلاح شود، بر سایر بخش ها تاثیرگذار خواهد بود، بحث شایسته سالاری و مدیریت و کاربلدی است به گونه ای که هرکسی سر جای خود باشد.

وی افزود: در قرآن کریم خداوند دو مدیریت را برای ما مثال زده است؛ یک مدیریت حضرت یوسف و دیگری مدیریت حضرت موسی به عبارت دیگر تاکید شده که به اشخاص کاربلد و پاکدست مسئولیت داده شود.

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی پس از ثبت‌نام برای داوطلبی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: جوانی و میانسالی خود را در مسئولیت‌های سخت، اثرگذار و پرچالشی گذرانده‌ام. ما سرشار از آرزوهای بالابلند بودیم، اما امروز در جایی که می خواستیم نیستیم. بی‌گمان گام‌های بلندی برداشتیم و دستاوردهای انکارناپذیری داریم، اما ناکامی‌ها و کاستی‌های آزاردهنده نیز کم نبوده است. من فرازوفرودهای سیاستگذاری کشور را می‌شناسم و در ۴۵ سال گذشته با مسائل پیدا و رازهای پنهان و مشکلات خُرد و کلان داخلی و خارجی آشنا شدم.من صرفا از دور دستی بر آتش نداشته‌ام و بی‌خبر از ظرفیت‌های این سرزمین نیستم. من به توان جوانان و زنان کشورم و نیز هوش مصنوعی باور عمیق دارم. نگرانی‌های مردم را نباید نادیده گرفت. یقین دارم می توانستیم در شرایطی بسیار بهتر از این باشیم از این جهت اندوهگین هستم. نام دولت خود را «دولت قرار» و اولویت‌های آن را عدالت، ثروت و قدرت قرار دادم و قرار من با مردم تحقق این سه اولویت کلیدی است.

هاجر چنارانی اظهار کرد: در چند دهه اخیر مشکلات اساسی که داشتیم این بوده که دولت‌های منتخب به رقبا و جریانات قبل خود می‌تاختند و از او انتقاد می‌کردند اما دولت بعدی هیچ بهانه‌ای برای ناختن به دولت قبل ندارد.

وی افزود: در همه دولت‌ها حلقه مفقود داشتیم و امروز با توکل به خدا و تجربه دو دوره نمایندگی مجلس آمده‌ام تا با عزمی راسخ تشکیل دولتی انقلابی بر پایه آشتی ملی احزاب و گروه‌های سیاسی و استفاده از همه گروه‌ها و جناح‌ها داشته باشیم. همچنین بعد از ۴۵ سال یک حرف مهم بزنیم و آن اینکه با توجه به اینکه ۵۰ درصد پتانسیل جمهوری اسلامی ایران را زنان تشکیل می دهند آمده‌ام تا سهم زنان را از کرسی‌های سیاسی به ویژه بزرگترین کرسی سیاسی جمهوری اسلامی ایران مطالبه‌گری کنم.

علی وقفچی  در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: انتظار داریم تمام ملت ایران به خصوص خواص در انتخابات شرکت کنند و معتقدیم پویایی یک کشور به حضور همگانی در صحنه‌های مختلف در دفاع واقعی از خون شهدایی است که برای سربلندی کشور ریخته شده و ما عملاً باید مدافع این عزیزان باشیم.

وی افزود: اگر امروز دنیا بحران‌ها و چالش‌های بسیاری دارد به دلیل این است که متاسفانه از انسانیت به دور هستیم و امیدواریم با دست به دست هم دادن تلاش کنیم تا با ایجاد عدالت، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علمی و سایر زمینه‌ها همه تلاش‌هایمان بر آن شود که چالش‌های پیش روی کشور را برطرف کنیم.

عباس آخوندی پس از ثبت‌نام برای داوطلبی کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در وزارت کشور، اظهار کرد: اینک هیچ راهی فراروی ملت ایران جز توسعه وجود ندارد. اینک، تنها دولتی می‌تواند منافع ملی ملت ایران را تامین کند که بر مبنای یک گفتمان ملی چون ایده‌ ایران، توسعه را هدف قرار دهد و نه هیچ چیز دیگر. دولتی که متعهد شود تمام سنگ‌های فراروی توسعه ملی ایران را یکی یکی از سر راه بردارد، می‌تواند منافع ملی ایران را تامین کند و مابقی، جز شعارهای توخالی هیچ چیز دیگری نیست.

وی یادآور شد: رئیس جمهور باید به حقوق شهروندان اعتراف کند و تعهدات خود به شهروندان را به وضوح بگوید. با توجه به دانش نظری و تجربه عملی در بزرگترین طرح‌های توسعه و عمرانی کشور، طرح توسعه‌ بندرهای ایران، نوسازی سیستم ناوبری هوایی و توسعه شبکه فرودگاه‌های ایران و راه‌اندازی راه‌آهن حومه، کلانشهرها و نوسازی و توسعه سسیستم ناوبری ریلی ایران به میدان می‌آیم.

داود منظور هم پس از ثبت نام به خبرنگاران گفت: اینجانب با اتکاء به فضل الهی و به استناد به کارنامه اجرایی سی ساله خود در سطوح کارشناسی، رئیس اداره مدیر کلی معاونت وزیر و معاون رئیس جمهور در دستگاههای اجرایی و سوابق علمی برجسته در سطح دانشیاری رشته اقتصاد امیدوارم توفیق پیدا کنم با کسب اعتماد شما مردم عزیز مسیر طی شده در دولت مردمی شهید رئیسی در جهت رونق و جهش تولید مهار پایدار تورم کاهش هر چه بیشتر نرخ بیکاری محرومیت زدائی فقرزدائی توزیع عادلاته ثروت ملی رفع ناترازی ها و ابرچالشهای تاریخی و مزمن در بودجه عمومی انرژی منابع آب بانکها و صندوق های بازنشستگی تقویت تراز تجاری و تعاملات حداکثری تجارت خارجی با تکیه بر مزایای کریدوری کشور را ادامه دهم.

مهرداد بذرپاش، وزیر دولت سیزدهم  نیز گفت: با توکل بر خدا و توسل به ائمه معصومین قدم در این راه سخت می گذارم و قرار من با رئیس جمهور شهید هنوز برقرار است؛ شهید زنده است و خللی بر عهدمان ایجاد نشده است. شهیدی که قول داده بود تا مساله حل کن باشد و در میدان و کنار مردم. سیدالشهدای خدمت به ما آموخت که میدان خدمت به مردم، میدان جانفشانی است.

وی با تاکید بر اینکه ما پای وعده های رئیس جمهور شهید ایستاده‌ایم و هیچ قول و قراری را فراموش نخواهیم کرد، افزود: اقدامات شهید رئیسی نباید ناتمام بماند؛ تعهد به ساخت ۴ میلیون مسکن، ایجاد یک میلیون اشتغال در سال، تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی دولت، حل ناترازهای کشور در بخش‌های انرژی و اقتصادی و نیز تامین مالی کلان پروژه های کشور و سایر قول‌ها و وعده های ایشان با جدیت دنبال خواهد شد.

این داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت پیشرفت ایران، دهیاران بخشداران و فرمانداران و مدیران اجرایی سطوح عملیاتی کشور عناصر اصلی و تعیین کننده خواهند بود و اختیارشان افزایش خواهد یافت و قدرت تصمیم گیری بیشتری پیدا خواهند کرد. همچنان که تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار قطعه زمین را به مردم واگذار کرده‌ایم، ان‌شاءالله در دولت پیشرفت ایران صندوق ملی مسکن را به صندوق ثروت ملی تبدیل می‌کنیم و ۵ میلیون قطعه زمین با هدف مردمی سازی ساخت مسکن واگذار می نماییم. در کشور پهناوری که تنها با الحاق دو درصد از زمین‌های قابل استفاده آن ۲۴۰ هزار هکتار زمین جدید تامین می‌شود، دلیلی برای احتکار زمین وجود ندارد.

بذرپاش تاکید کرد: دولت پیشرفت ایران تمام کننده تمام ناتمام های رئیس جمهور شهید خواهد بود. ما به پشتوانه شما مردم پیش برنده این راه نیمه تمامیم. همچنان که تکمیل پروژه مسکن مهر را بر عهده گرفتیم تکمیل ساخت ۴ میلیون مسکن و تکمیل کریدورهای راهبردی مزیت ساز و شبکه های ترانزیتی ایران را نیز بر عهده خواهیم گرفت. ایران سرزمین فرصتهای لجستیکی و ترانزیتی است و با استفاده از تجارب مجربین و بهره گیری از ظرفیت عظیم نیروهای جوان، نخبه و فرهیخته و جهادی و شرکت‌های دانش پایه و فناور که شرکای راهبردی دولت هستند، ایران را می سازیم.

وی اظهار کرد: امروز تعداد قابل توجهی از جوانان توانمند در دولت مشغولند. این اقدام خوب رییس جمهور شهیدمان است که حتماً بر تعداد ایشان اضافه خواهد شد و به کمک این جوانان مشکلات را حل خواهیم کرد. دیپلماسی نتیجه گرا و مبتنی بر توسعه روابط با همسایگان که اولویت آقای رئیسی هم بود، دستاوردهای کم سابقه ای داشته است؛ شکستن رکورد ترانزیت پیوستن به پیمان شانگهای و بریکس، افزایش فروش نفت و افزایش درآمدهای ارزی بخشی از این دستاوردها بود که آن را توسعه خواهیم داد. ما به لبخند دشمنان اعتماد نمی کنیم و مبتکرانه و مقتدرانه با دنیا مذاکره خواهیم کرد.

این داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری همچنین با تاکید بر اینکه درد کارگران سفره بازنشستگان کرامت معلمان، صلابت نظامیان دغدغه پرستاران، معیشت هنرمندان و ورزشکاران را به جان خواهیم خرید، اظهار کرد: مسائل و مشکلات ایران را می شناسیم؛ در دولت های نهم و دهم در مجلس نهم، در دیوان محاسبات کشور و دولت مردمی سیزدهم به شناختی عمیق و دقیق از شبکه مسایل کشور رسیده‌ایم. کشورداری و حکمرانی درست با بگومگوهای خسته کننده و ملال آور راه به جایی نمی‌برد. مردم از ما کار می خواهند و کار و کار و خدمت بی منت.

بذرپاش با بیان اینکه «امکانات کشور نباید قربانی رقابتهای سیاسی شود»، ادامه داد: فرصتی برای ماندن در حواشی نیست. کارها زیاد است و وقت ما کم و مردم منتظر؛ پروژه‌های بزرگی که از همه دولت های گذشته ناتمام مانده مورد برخورد سیاسی نکرده و نمی کنیم و همه تعهدات گذشته را تعهدات خود می‌دانم و برای تحقق آنها از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی عنوان کرد: فراگیرسازی حرکت پر تلاش رئیس جمهور شهیدمان، نیاز به یک نهضت بزرگ مردمی و ملی دارد. اگر به دنبال درآمد و زندگی بهتریم، اگر به دنبال معیشت و رفاه بالاتریم، اگر به دنبال اشتغال و ازداوج جوان‌هاییم و اگر به دنبال اعتلا و عزت ایرانیم؛ ما کارگاهی به وسعت ایران میخواهیم؛ اگر در ادامه دولت مردمی ایرانی قوی و پیشرفته می‌خواهیم باید همه به میدان بیاییم و همه با هم یکصدا بخوانیم «ایران به پیش».

علی نیکزاد، ابراهیم عزیزی و علی حسینی از دیگر کاندیداهایی هسند که دیروز ثبت نام کردند.

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***