عضو هیات مدیره انجمن سکته مغزی ایران بیان داشت: متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱۰سال جوانتر و ۱/۵ برابر متوسط جهانی است.

سن سکته مغزی در ایران ۱۰سال جوانتر است

عضو هیات مدیره انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به این مهم که سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود، بیان داشت: متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱۰سال جوانتر و ۱/۵ برابر متوسط جهانی است.
به گزارش سلام نو به نقل از انجمن سکته مغزی ایران، احسان شریفی‌پور استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی سکته مغزی که در روزهای ۲۲ لغایت ۲۴ آذرماه در مرکز همایشهای هتل قلب تهران برگزار می‌شود، اظهارداشت: این کنگره با حضور برترین اساتید داخلی در کنار اساتید صاحب نام خارجی از ۱۰ کشور جهان با ارائه آخرین دستاوردهای علمی در حیطه بیماری‌های عروقی مغز و نخاع و آخرین یافته‌های دانشی، مهارتی، تکنیکی و تکنولوژی این حوزه پزشکی برگزار می‌شود.
وی گفت:در این کنگره حدود ۱۰۰ سخنرانی به همراه کارگاه‌های متنوع علمی و پانل‌های تخصصی در کنار بحث‌های بین رشته‌ای میان رشته‌های مغز و اعصاب، توانبخشی، جراحی اعصاب، رادیولوژی و همچنین توجه ویژه به بحث تکنیکها و روش‌های نوین آندوواسکولار جهت درمان بیماران دچار سکته های مغزی و نیز توانبخشی پیشرفته و موثر این بیماران را خواهیم داشت.
سکته مغزی؛ دومین علت مرگ و میر در ایران
شریفی‌پور با اشاره به این مهم که سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود، بیان داشت: بروز سکته مغزی در دنیا یک چالش بسیار بزرگ است و از نخستین علل ناتوانی افراد در کل دنیا نیز شناخته می‌شود.
این عضو هیات مدیره انجمن سکته مغزی ایران، افزود: متوسط بروز سکته مغزی در جهان در سنین ۷۰ سال به بعد است که متاسفانه در کشور ما ۱۰سال پایین‌تر بوده و در سنین ۶۰ سال به بعد اوج بروز این سکته‌ها اتفاق می‌افتد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به میزان بروز سکته مغزی در ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱/۵ برابر متوسط جهانی است به طوری که اگر در جهان به ازای هر ۱۰۰هزار نفر کمتر از ۱۰۰ سکته مغزی به صورت سالانه بروز کند در ایران طبق مطالعات دقیقی که انجام شده این میزان به ۱۵۰ مورد بروز سکته مغزی در هر ۱۰۰هزار نفر است و جا دارد برنامه های جدی برای پیشگیری از این بیماری مرگبار برنامه ریزی و اجرایی شود.
شریفی‌پور یادآور شد: در بیماران مبتلا به سکته مغزی یک زمان طلایی وجود دارد به طوری که اگر در ٤/٥ ساعت اول به مراکز درمانی واجد شرایط مراجعه شود با یک درمان حل کننده لخته، خطر رفع خواهد شد و حتی در زمان حدود ۶ و گاها تا ٢٤ ساعت نیز با روش آندوواسکولار می‌توان درمان را کامل کرد.
وی ادامه داد: در این زمان طلایی نیاز به هماهنگی پیش بیمارستانی ، داخلی بیمارستانی و در آخر توان‌بخشی بسیار حائز اهمیت خواهد بود که در این کنگره به این سه حلقه اصلی توجه ویژه شده و سخنرانی‌ها و پانل‌های متنوعی برای هرکدام از آن‌ها توسط اساتید و محققان و متخصصان این امر خواهیم داشت.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***