تا لحظه تنظیم این گزارش، مقامات شهرداری و شورای شهر تهران واکنشی به این تصاویر نداشتهاند و تلاش خبرنگار فراز برای برقراری ارتباط با آنها ناموفق بود. با این حال «هادی زند»، مدیر ارتباطات و روابط بینالملل شرکت بهرهبرداری مترو تهران، گفتوگویی با روزنامه اینترنتی فراز داشت که در ادامه به آن میپردازیم.
در ادامه بخش هایی از این گفت و گو را می خوانید:
ما اصلا در مترو حجاببان نداریم اما ظاهرا شما خیلی به این کلمه اعتقاد دارید. ما یگان حفاظت داریم که لباس به تن دارند. کاور دارند و پشتش نوشته که اینها نیروی مترو هستند. در زمینههای مختلف کار میکنند. از دستفروشی و بساطگستری تا کودکان کار و نظم و امنیت مترو.
دوستانی که روی مترو زوم کردهاند، باید پاسخ بدهند چرا میخواهند مترو را زیر ذرهبین ببرند. در ماجرای آن دانشآموز، آنهمه کار خبری و رسانهای شد و هنوز برای شما جای سوال است؟
تمام ابعاد موضوع شکافته شد، با تمام افرادی که با موضوع مرتبط بودند مصاحبه شد، اصحاب رسانه دعوت شدند و از قطار بازدید کردند. در مورد عکسهای دیروز نیز اطلاعیهای داریم که تا بعداز ظهر منتشر میشود که موضع و گفتار ما در آن مشخص خواهد شد. مترو یک وسیله خدمترسان عمومی است. اتفاق خوب در آن میافتد. اتفاقات حادثهای هم ممکن است در آن بیفتد. ممکن است پلهبرقی ما خاموش شود، ممکن است مسافری دچار حادثه شود.
آنطور که از اظهارات «زند» پیداست، نیروهایی که خود را «سفیران هدایت» معرفی کرده و برای تذکر رعایت حجاب در یکی از پرترددترین ایستگاههای مترو مستقر شدند، نیروهای متروی تهران نیستند. با این حال این پرسش به وجود میآید که با وجود حضور نیروهای یگان حفاظت مترو در ایستگاهها، استقرار نیروهای خارجی در متروی تهران چه لزوم یا توجیهی دارد؟ اگر طبق ادعای مقامات متروی تهران، وظیفهی نیروهای یگان حفاظت مترو، «حفظ نظم» است و نه «حجاب بانی»، بر هم زدن نظم ایستگاه و امنیت روانی شهروندان با استقرار نیروهای خارج از سازمان مترو، ناقض این وظیفه نیست؟
نظر شما