به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، امروز، سهشنبه ۱۱ مهر تا لحظه تنظیم این خبر با وجود تعطیلی بازارها، قیمت طلا و سکه بر خلاف برخی روزهای گذشته روند مشابه و کاهشی دارند. به گونهای که هم قیمت طلا اندکی نزولی است و هم قیمت سکه امامی و بهار آزادی کاهش قیمت را تجربه کردند. این روزها قیمت دلار در کانال ۴۹ هزار تومانی روند نوسانی محدودی را تجربه میکند و قیمت انس امروز اندکی افزایش قیمت داشته است.
قیمت طلا و سکه در بازار امروز
در بازار داخلی، به گزارش اتحادیه طلا و جواهر تهران، نرخ طلا در لحظه تنظیم این خبر نزولی است و با حدود هفت هزار تومان کاهش، دو میلیون و ۲۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان معامله میشود.
اما آخرین نرخ نقدی سکه امامی در لحظه تنظیم این خبر نزولی و ۲۷ میلیون و ۵۰ هزار تومان است؛ حدود ۹۷ هزار تومان کمتر از روز گذشته.
نرخ نقدی سکه بهار آزادی نیز ۱۶ هزار تومان کاهش را تجربه کرده و به حدود ۲۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.
قیمت انواع سکه
همچنین در دومین روز هفته، نیم سکه با قیمت ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله میشود که تا لحظه تنظیم این خبر سه هزار تومان کمتر از دیروز در این ساعات است.
همچنین امروز ربع سکه، با نرخ ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان داد و ستد میشود که که تا لحظه تنظیم این خبر تغییر خاصی نداشته است.
سکه گرمی نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، با قیمت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله میشود.
افزایش اندک قیمت انس
امروز قیمت جهانی طلا، به مقدار اندکی افزایش یافته است. البته بازار طلای ایران بیشتر از اینکه تحت تاثیر قیمتها در بازار جهانی طلا باشد، بر اساس شرایط در بازار دلار داخل ایران حرکت میکند. با وجود این، به هر حال یکی از متغیرهای موثر بر این بازار همان قیمتها در بازار جهانی است. کارشناسان نسبت این اثرگذاری را ۷۰ درصد برای دلار و ۳۰ درصد برای طلای جهانی میدانند.
روند طلای جهانی در یک ماهه اخیر بازدهی منفی داشته و در ۳۰ روز گذشته حدود ۵.۷۸ درصد افت قیمت را تجربه کرده است.
امروز اما قیمت طلا در بازارهای جهانی اندکی صعودی است. اونس در لحظه تنظیم این گزارش، به حدود ۱,۸۲۶.۶دلار رسیده، این به معنای رشد حدود ۰.۰۶ درصدی قیمت طلا در بازارهای جهانی است.
پیشبینی قیمت طلا و سکه
قیمت طلا و سکه امروز هر دو روند کاهشی دارند و حتی سکه امامی در آستانه ورود به کانال ۲۶ میلیون تومانی قرار گرفته است. روند قیمت دلار و انس هم این رزوها نوسان محدودی را تجربه میکنند. در این میان برخی سیگنالها احتمال افزایش نرخ ارز را در نیمه دوم سال نشان میدهند که از جمله میتوان به گزارشهای اخیر در مورد منفی شدن تراز تجاری کشور و پیش گرفتن واردات از صادرات اشاره کرد.
کارشناسان معتقدند، بازارساز با سرکوب قیمتی بازارها را کنترل و از افزایش نرخ ارز و قیمت طلا و سکه جلوگیری میکند اما شاخصهای اقتصادی احتمال صعودی شدن روند بازارها را نشان میدهد.
البته قیمت طلا و سکه طی ۱۰ روز گذشته از نوسانات قیمت دلار پیروی چندانی نکرد و بیشتر بر مدار کاهش قیمت طلای جهانی چرخید. طی مدت یاد شده، بازار طلا تمایل بیشتری به روند نزولی داشته و تمام قطعات سکه در کانالهای قیمتی پایینتر تثبیت شده است. اما در بلندمدت قیمت دلار است که تاثیر بیشتری بر بازار طلای داخلی دارد و شاخصهای اقتصادی نیز در این میان تاثیرگذار هستند. بازارساز با توجه به کاهش ورودی ارز به کشور نمیتواند به راحتی در نیمه دوم سال، بازار دلار و به دنبال آن طلا را کنترل کند.
نظر شما