به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، مدیر عامل شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه درباره وضعیت سهام عدالت متوفیان و جاماندگان توضیحات جدیدی را ارائه کرد.
بر اساس وعده مسئولان قرار است در سال ۱۴۰۲ تمام افرادی که تاکنون موفق به دریافت سهام عدالت نشدند تعیین تکلیف شوند. البته قابل توجه است که جاماندگان سهام عدالت با اولویت مشمولان نهادهای حمایتی مشمول سهام عدالت خواهند شد.
مدیر عامل شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه (سمات) اعلام کرد: در حال حاضر، سرویسی با اطلاعات از دارندگان سهام عدالت که از سال ۸۵ فوت کردهاند نداریم البته قوه قضاییه در سال ۹۷ سرویسی را ارایه کرد اما جامعه آماری محدودی را شامل میشود و عملا دردی را دوا نمیکند.
ثبت نام سهام عدالت جاماندگان به کجا رسید؟
محمدعلی باغستانی درباره آمار جاماندگان سود سهام عدالت اظهار داشت: در این باره میتوان گفت بر اساس درخواست واصل شده از سوی شرکتها، در حال حاضر درخواست مانده در شرکت سپرده گذاری مرکزی وجود ندارد به این معنا که اگر ناشری درخواست داده باشد مبنی براینکه سود را از طریق شماره حسابهایی که در سجام ثبت شده پرداخت کند، به آن پاسخ داده شده و نسبت به پرداخت اقدام شده است.
گفتنی است سهام عدالت برای جاماندگان به افرادی که جزو ۶ دهک پایین جامعه هستند طبق قانون مرحله به مرحله و به مرور اطلاع رسانی خواهد شد.
جدیدترین خبر درباره سهام عدالت متوفیان
وی همچنین درباره آخرین وضعیت انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: در حال حاضر انجام پروسه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث به صورت دستی امکان پذیر نیست و انتقال سهام باید در از طریق سامانه انجام شود.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی با بیان اینکه تعداد متوفیان سهام عدالت به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسیدهاند که باید وراث این فوتیها شناسایی شوند، ادامه داد: در حال حاضر سرویسی را مبتنی بر اطلاعات فوتیهای دارنده سهام عدالت از سال ۸۵ نداریم که از طریق آن، فوتیها و وراث آنها شناسایی شوند و به وراث آنها دسترسی داشته باشیم که بتوانیم در بستر سامانه سهام را به آنها تخصیص دهیم.
باغستانی تاکید کرد: باید توجه داشت که هم سهام متوفیان و هم سود سنوات گذشته باید به وراث تخصیص داده و بین آنها تقسیم شود و برای این اقدام نیاز به دیتا بیسهای گستردهای نیاز داریم و باید دادههای محکمی داشته باشد که هنوز به این اطلاعات و دیتا دسترسی نداریم.
وی با بیان اینکه در شرکت سپرده گذاری مرکزی در حال طراحی سامانهای جامع برای این اقدام هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر، سرویسی با اطلاعات از دارندگان سهام عدالت که از سال ۸۵ فوت کردهاند نداریم البته قوه قضاییه در سال ۹۷ سرویسی را ارایه کرد اما جامعه آماری محدودی را شامل میشود و عملا دردی را دوا نمیکند.
مدیر عامل شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: عمده متوفیان مربوط به سالهای ۸۵ تا ۹۷ هستند که در حال راهاندازی سامانهای با اطلاعات کامل از این افراد هستیم و البته حتما از سرویس قوه قضاییه استفاده خواهیم کرد اما باید از مدل دیگری استقاده کنیم که بر اساس آن اطلاعات و آمار متوفیان و وراث را داشته باشیم که مبتنی بر آن وراث شناسایی و سهام و سود سنوات گذشته به آنها پرداخت شود.
نظر شما