وی با بیان اینکه هردو کشور در این دیوان نماینده دارند، تصریح کرد: این موضوع صرفا یک موضوه حقوقی است و جنبه سیاسی ندارد و چون کاملا حقوقی است به همین دلیل معتقدیم سازو کار دیوان داوری ایران و آمریکا امکان مذاکره وجود دارد.
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: رای دادگاه لاهه تازه صادر شده است و باید این رای را به مرکز امور حقوقی بین المللی ابلاغ کنیم تا به طرف آمریکایی پیشنهاد دهند و با نماینده طرف مقابل وارد مذاکره شوند.
وی افزود: مذاکرات با امریکا در خصوص پرداخت خسارت برخی اموال مسدود شده، صرفا به معاونت حقوقی مربوط میشود و ذیل وزارت امور خارجه تعریف نمیشود.
دهقان تاکید کرد: مذاکرات حقوقی در خصوص تقویم خسارات وارده به طرف ایرانی و مبلغی که آمریکا باید به ما خسارت دهد توسط معاونت حقوقی انجام خواهد شد.
به گزارش فارس، اخیرا در پی شکایت ایران از آمریکا در مورد پرورنده برخی اموال مسدود شده ایران، دیوان بینالمللی دادگستری به سود تهران حکم داد.
این دادگاه به عنوان رکن قضائی سازمان ملل متحد، در پرونده برخی اموال مسدود شده ایران، ضمن رد ادعاهای دولت آمریکا، حکم به محکومیت واشینگتن داد.
این حکم قابل اعتراض نیست و برای طرفین پرونده لازم الاجرا است. این رأی در مجموع نشان از استحکام دلایل و استنادهای مورد اشاره تهران است.
نظر شما