کارشناسان اقتصاد می‌گویند: درآمدهای دولت ابراهیم رئیسی با حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی، نزدیک به ۲۸ هزار میلیارد تومان کاهش می یابد.

دولت از حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی پشیمان شد؟

به گزارش سلام نو، شرق نوشت: پشیمانی دولت برای حذف ارز چهارهزارو ۲۰۰ تومانی، خبری است که به‌تازگی روی خروجی بسیاری از رسانه‌های ایران قرار گرفته است.

ماجرا از آنجا شروع شد که احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که دولت خواستار برگشت ارز چهارهزارو ۲۰۰ تومانی به نرخ محاسبات گمرکی شده است. این خبر از سوی بسیاری از رسانه‌ها، عقب‌نشینی دولت از برنامه‌های اقتصادی‌اش تلقی شد. برنامه‌هایی که آن را «جراحی اقتصاد» خطاب کرده است. با این حال یک روز پس از انتشار این خبر، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه آن را رد کرده و گفتند ماجرا چیز دیگری است. آنها می‌گویند که دولت برای کاهش هزینه‌های واردات، خواهان تغییراتی در فرمول محاسباتی هزینه واردات کالا شده است. اما کارشناسان اقتصاد می‌گویند این ماجرا برای دولت گران تمام می‌شود و رقمی نزدیک به ۲۸ هزار میلیارد تومان درآمدهای دولت را کاهش می‌دهد.

آنها می‌گویند که دولت کسری بودجه پیش‌آمده را با انتشار اوراق جبران می‌کند و نتیجه آن بدهی بیشتر به بانک‌ها و چاپ پول و رشد تورم است. به عقیده کارشناسان این اقدام دولت فقط جنبه تبلیغی دارد و در عمل تأثیری در کاهش نرخ تورم و قیمت مصرف‌کننده نخواهد داشت.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید