پارک ساحلی سرارود نیز که در محله سرارود مبارکه و در حاشیه زاینده رود قرار دارد به وسعت ۲۰۰۰۰ متر مربع در سال ۱۳۷۰ توسط شهرداری مبارکه احداث گردیده است. گشت ‌و گذار در پارک ساحلی سرارود به همراه آسیاب قدیمی آبی (دولت ‌آباد) و بیشه ‌های باشکوه از ویژگی‌های این پارک بسیار زیباست.

پارک ساحلی سرارود مقصدی مناسب برای گردشگری

به گزارش سلام نو، پارک ساحلی و زیبای سرارود، در حاشیه زاینده رود در شهرستان مبارکه قرار دارد و دارای آب و هوایی خوب است. این پارک در سال ۱۳۷۰ توسط شهرداری مبارکه احداث گردیده است. آسیاب قدیمی دولت آباد که با چرخش آب حرکت میکند، وجود بیشه های زیبا، استخر قایقرانی، ویلاهای شهرداری از ویژگی‌های این پارک بسیار زیبا و تفریحی است.

پارک ساحلی سرارود مقصدی مناسب برای گردشگری

رودخانه زاینده رود با گذر از شهرستان مبارکه باعث پدید آمدن طبیعت بسیار زیبا و دل انگیز در این منطقه است. طول گذر زاینده رود از شهرستان مبارکه حدود ۲۰ کیلومتر است. احداث پارک‌های ساحلی و باشگاه قایقرانی و وجود اماکن و بافتهای تاریخی در حاشیه زاینده رود ، چشم انداز بسیار زیبایی به آن بخشیده است. پارک ساحلی سرارود نیز که در محله سرارود مبارکه و در حاشیه زاینده رود قرار دارد به وسعت ۲۰۰۰۰ متر مربع در سال ۱۳۷۰ توسط شهرداری مبارکه احداث گردیده است. گشت ‌و گذار در پارک ساحلی سرارود به همراه آسیاب قدیمی آبی (دولت ‌آباد) و بیشه ‌های باشکوه از ویژگیهای این پارک بسیار زیباست. در این پارک بخش ‌های مختلف وجود دارد. چندین آب ‌نمای بزرگ در این پارک وجود دارد که همگی بسیار زیبا هستند. نمازخانه، زمین والیبال و بسکتبال، زمین ‌بازی کودکان، قسمت ورزشی، مسیر پیاده‌ روی، سرویس ‌های بهداشتی و بسیاری امکانات دیگر از بخشهای مختلف این پارک هستند.

پارک ساحلی سرارود مقصدی مناسب برای گردشگری

آسیاب آبی

این آسیاب که در ورودی پارک ساحلی سرارود مبارکه قرار دارد با قدمت حدود صد سال و مساحت حدود چهارصد مترمربع از مکانهای دیدنی این پارک است. در این آسیاب آبی از دو جوی آب که در ضلعهای شمالی و جنوبی آن قرار گرفته جهت به کار انداختن چرخهای آسیاب استفاده می شود. مالکیت این آسیاب در دست شهرداری مبارکه است. این آسیاب در سال ۱۳۷۴ به طور کامل مرمت گردید و پس از مدتی به عنوان سفره خانه سنتی کاربری داشته ولی اکنون بعنوان انبار استفاده میشود. قدمت آن مربوط به اوایل پهلوی می باشد و در تاریخ ۱۳۸۷/۱۲/۲۶ به شماره ثبت ۲۶۱۸۲ در مجموعه آثار تاریخی ایران ثبت شده است.

 منبع: تریپ یار

کد خبرنگار: ۲۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید