۳۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
کد خبر: 55350877

دو هفته گذشته تعداد کودکان مبتلا به علائم آنفلوآنزا افزایش یافته است. با این وجود، والدین نباید پس از بازگشایی مدارس از شناسایی کودکان مبتلا به کووید-۱۹ وحشت کنند.

علائم کرونای XE در کودکان چیست؟

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ در کودکان در برخی مناطق هند ناشی از سویه نوترکیب XE، والدین خواستار بازگشت به حالت آموزش از راه دور برای کودکان خود هستند.

با این حال، کارشناسان بر این باورند که والدین نباید نگران باشند، زیرا علائم سویه نوترکیب XE در کودکان اغلب خفیف است و با درمان به موقع بهبود پیدا میکنند. فرد باید مراقب علائم آنفلوآنزا یا دستگاه گوارش مانند اسهال، استفراغ یا درد معده باشد.

پزشکان هندی اظهار داشتند: در دو هفته گذشته تعداد کودکان مبتلا به علائم آنفلوآنزا افزایش یافته است. با این وجود، والدین نباید پس از بازگشایی مدارس از شناسایی کودکان مبتلا به کووید-۱۹ وحشت کنند، زیرا این علائم خفیف هستند و کودکان با درمان به موقع بهبود پیدا میکنند.

علائم سویه نوترکیب XE در کودکان

گفته می‌شود که XE نسبت به سویه‌های قبلی کووید-۱۹ از قدرت سرایت بالاتری برخوردار است و افراد واکسینه نشده که بیشتر کودک هستند باید تمام اقدامات لازم را برای مصون ماندن در برابر عفونت انجام دهند. علائم این سویه در کودکان به طور کلی خفیف است و شامل علائم دستگاه تنفسی فوقانی مانند تب، آبریزش بینی، گلو درد، بدن درد و سرفه خشک است.

بنابر اعلام پزشکان هندی، در کودکانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده اند علائم عفونت دستگاه تنفسی فوقانی ظاهر شده و در برخی از کودکان استفراغ یا اسهال دیده شده است.

سیستم ایمنی کودک را با واکسیناسیون تقویت کنید

به گزارش هندوستان تایمز، متخصصان می‌گویند پیروی از یک سبک زندگی سالم، مصرف مواد غذایی سالم و خواب کافی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند به جلوگیری از شیوع بیماری کمک کند. کودکانی که واجد شرایط واکسیناسیون هستند باید در اسرع وقت واکسینه شوند.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید