۲ سامانه برای واکسیناسیون فعال است که یکی سامانه وزارت بهداشت و دیگری سامانه های دانشجویان و استادن دانشگاه آزاد (ساجد) است تا مخاطبان برای انجام واکسیناسیون بتوانند در نزدیکی محل زندگی خود، وقت بگیرند.

جزییات نحوه واکسیناسیون استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد

به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، همایون رستگارزاده سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه ثبت نام واکسیناسیون استادان، کارکنان آموزشی و دانشجویان دانشگاه آزاد اظهار کرد: برای واکسیناسیون گروه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعات اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان براساس سامانه آموزشیار دانشگاه جمع آوری و وارد سیستم شده است.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، واکسیناسیون دانشجویان و استادان این دانشگاه تا ۱۵ آبان پایان می یابد و پس از آن سایر بخش‌های دانشگاه در آموزش عالی در این مراکز واکسینه می شوند.

رستگارزاده افزود: دانشگاه پس از برنامه‌ریزی‌های لازم از طریق پیامک در ابتدا از اعضای هیات علمی سپس کارکنان و دانشجویان دعوت می‌کند تا در مراکز برای انجام واکسیناسیون حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون فقط مخصوص اعضای هیات علمی نیست، بیان کرد: نیروهای حق التدریس و سایر کارکنان دانشگاه نیز در اولویت واکسیناسیون قرار دارند.

سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد تصریح کرد: ۲ سامانه برای واکسیناسیون فعال است که یکی سامانه وزارت بهداشت و دیگری سامانه های دانشجویان و استادن دانشگاه آزاد (ساجد) است تا مخاطبان برای انجام واکسیناسیون بتوانند در نزدیکی محل زندگی خود، وقت بگیرند.

راه‌اندازی سامانه واکسیناسیون در دانشگاه آزاد

همچنین محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز شورای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای کمک به واکسیناسیون در کشور، نهادهای مختلفی به کمک وزارت بهداشت آمده‌اند، اما مهم‌ترین رکن که در اجرای واکسیناسیون می‌تواند وارد شود و اثرگذار باشد، دانشگاه آزاد اسلامی است، چرا که ۱۰۰ دانشکده پرستاری، ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۳ دانشکده علوم دارویی در اختیار دارد و ۴۰ درصد پرستاران کشور را تربیت می‌کند. در این راستا بخشنامه‌ای تهیه و ابلاغ شد که براساس آن؛ هر یک از استان‌ها بنا به وسعت خود، ۵ تا ۱۵ مرکز واکسیناسیون را راه‌اندازی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه شبکه‌ای یکپارچه می‌تواند با یک برنامه‌ریزی دقیق تا ۱۵ آبان ماه، جامعه یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری اساتید، کارکنان و دانشجویان خود را واکسینه کرده و در مرحله بعد به واکسیناسیون عمومی کمک کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود واحدهای دانشگاهی در اسرع وقت نسبت به تجهیز و راه‌اندازی مراکز واکسیناسیون اقدام کنند، گفت: مسئولیت نظارت بر راه‌اندازی این مراکز، برعهده معاونت علوم پزشکی دانشگاه است. واکسن‌ها از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین خواهد شد و در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرد. این امر در قالب رسالت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود.

طهرانچی ادامه داد: سامانه نوبت‌دهی واکسیناسیون دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی امروز راه‌اندازی می‌شود تا اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با مراجعه به این سامانه، نسبت به انتخاب زمان و مکان واکسیناسیون خود اقدام کنند.

در پایان این جلسه، سامانه نوبت‌دهی واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی اینترنتی azadhr.healthehr.ir رونمایی شد و از این پس در دسترس اساتید، دانشجویان و کارکنان قرار دارد. همچنین لینک ورود به این سامانه نوبت‌دهی در سامانه‌های آموزشیار و ساجد نیز موجود است.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید