راه آهن سنندج هم در حال اتمام است و ایستگاه آن ساخته شده و ۴۰ کیلومتر آن باقی مانده که تلاش می‌شود تا دو ماه آینده این پروژه ریلی هم به اتمام برسد.

مسیر تهران - شمال باز هم کوتاه شد/ طولانی‌ترین تونل جاده‌ای کشور را افتتاح می‌کنیم

به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: تونل البرز به طول ۶.۵ کیلومتر طولانی‌ترین تونل جاده کشور و همچنین طولانی‌ترین آزادراهی در جنوب غرب آسیا محسوب می‌شود که طول این تونل با مسیرهای دسترسی به ۹ کیلومتر می‌رسد.

خیرالله خادمی درباره جزییات پروژه‌هایی که روز پنجشنبه مصادف با عید غدیر با فرمان رییس جمهوری به افتتاح می‌رسد؛ اظهار داشت: یکی از پروژه‌هایی که روز پنجشنبه افتتاح می‌شود راه آهن یزد – اقلید است که بخشی از کریدور شمال شرق به جنوب غرب کشور محسوب می‌شود و می‌تواند استان فارس را به یزد و خراسان رضوی و از آنجا به جاده بافق – طبس متصل کند.

وی ادامه داد: راه آهن یزد – اقلید می‌تواند برای مسافرانی که از استان فارس، بوشهر، کهگلیویه و بویراحمد به سمت مشهد مقدس تردد می‌کند مسیر میانبری باشد.

همچنین در این مناطق معادن سنگ آهن بسیار زیادی وجود دارد که مسیر تردد سنگ آهن از شمال شرق کشور به سمت مسیرهای مرکزی است و بنابراین راه آهن یزد – اقلید می‌تواند مسیر میانبری برای انتقال بار و مسافر باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طول راه آهن یزد – اقلید ۲۷۱ کیلومتر است ادامه داد: یزد - اقلید مسیر ریلی که از اصفهان به سمت فارس می‌رود و یک کریدور شمالی جنوبی در مرکز است را به کریدور یزد – بندرعباس – بافق را از عرض متصل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ساخت توسعه زیربناهای حمل ونقل با اشاره به ارزش این پروژه گفت: تاکنون برای راه آهن یزد – اقلید ۱۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است اما ارزش به روز پروژه ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

خادمی افزود: از دیگر پروژه‌هایی که ریل گذاری آن به اتمام رسیده است راه آهن بوستان آباد به تبریز است که تا ۴۰ روز آینده امکان مسافر از این خط وجود دارد اما به دلیل این که مسیر تنظیم خط دارد، فعلا از آن بهره برداری نمی‌شود اما ما با تعهدمان عمل کردیم و ریل گذاری این مسیر به پایان رسیده است.

وی با اشاره به اتمام ریل گذاری راه آهن خاش – زاهدان گفت: از پروژه ملی راه آهن چابهار – زاهدان، ریل گذاری مسیر خاش به زاهدان به طول حدود ۱۵۰ کیلومتر به اتمام رسیده و ایستگاه آن هم ساخته شده است اما باید کمیته‌های سیر و حرکت ایمنی این مسیر را تایید کند و در نهایت حداکثر تا دو ماه آینده امکان حرکت قطار در این مسیر ریلی وجود خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به شرط تامین مالی پروژه راه آهن چابهار به زاهدان تا سال ۱۴۰۲ به اتمام می‌رسد گفت: روز پنجشنبه اولین فاز این پروژه را به طول ۱۵۰ کیلومتر افتتاح می‌کنیم که برای آن ۱۶۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و ارزش روز آن ۲۵۰۰ میلیارد تومان است.

خادمی گفت: راه آهن سنندج هم در حال اتمام است و ایستگاه آن ساخته شده و ۴۰ کیلومتر آن باقی مانده که تلاش می‌شود تا دو ماه آینده این پروژه ریلی هم به اتمام برسد.

 مسیر تهران - شمال باز هم کوتاه شد/ خبر مهم معاون وزیر راه چیست؟

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل با بیان اینکه از دیگر افتتاح‌های روز پنجشنبه پروژه تونل البرز در منطقه ۲ آزاده راه تهران – شمال است اظهار داشت: تونل البرز به طول ۶.۵ کیلومترطولانی ترین تونل جاده کشور و همچنین طولانی ترین آزادراهی در جنوب غرب آسیا محسوب می شود که طول این تونل با مسیرهای دسترسی به ۹ کیلومتر می‌رسد.

خادمی با بیان اینکه این تونل پایان هفته جاری افتتاح می‌شود و امکان تردد از آن وجود دارد اما از آنجایی که طولانی ترین تونل کشور است فعلا به صورت آزمایشی در برخی از ساعات پرتردد و ترافیک، به تشخیص پلیس این تونل زیر بار ترافیک می رود و بهره برداری از آن به صورت پله پله انجام خواهد شد تا با ایمنی بالا در تمام ساعات شبانه روز زیر بار ترافیک برود.

وی با بیان اینکه باند رفت این تونل با فرمان رییس جمهوری زیر بار ترافیک می‌رود تاکید کرد: باند برگشت آن از جاده قدیم کندوان صورت می‌گیرد و این تونل می‌تواند ۶ کیلومتر مسیر موجود را کوتاهتر کند و در حالت عادی مدت زمان سفر ۲۰ دقیقه و در روزهای پرترافیک مدت زمان سفر ۱.۵ ساعت کمتر می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ارزش روز تونل البرز فقط در مسیر رفت ۴ هزار میلیارد تومان است.

خادمی با بیان این که به دلیل محدودیت های مالی منطقه دوم آزادراه تهران – شمال به ۳ قطعه تقسیم شد گفت: فاز اول این پروژه احداث تونل البرز و جاده‌های دسترسی به آن طول ۹ کیلومتر بوده که فردا به افتتاح می‌رسد فاز دوم آن بهره برداری از کل باند رفت منطقه ۲ آزاد راه تهران – شمال است که احتمالا تا پایان سال و یا اوایل سال آینده از این مسیر بهره برداری می‌شود.

وی افزود: فاز سوم این مسیر، ساخت کل منطقه ۲ به صورت چهارخطه آزادراهی است که به شرط تامین منابع مالی سال ۱۴۰۲ به صورت کامل به احداث می‌رسد.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید