وی در  ارتباط با احتمال اجماع اصلاح طلبان بر سر کاندیدای واحد گفت: تا قبل از تایید صلاحیت ها هیچ امری متصور نیست. نامزد نهایی اصلاح طلبان را شورای نگهبان معرفی می کند. البته بد نبود شورای نگهبان ادله خود در راستای رد صلاحیت افراد را با جزئیات منتشر می کرد تا بار این تعداد هجمه های سیاسی بودن گزینش را از روی دوش خود بردارد.

عاقلان نظام و کشور می دانند عدم مشارکت چه پیامدهایی را به همراه خواهد داشت

به گزاش سلام نو، مهدی شاه میرزا در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سخت ترین برهه تاریخی هستیم و هرگونه ایجاد تشویش و تشتت ناشی از  رقابت های انتخاباتی از نوع تخریبی، موجبات کاهش مشارکت در انتخابات تاریخی ۱۴۰۰ را فراهم خواهد آورد.

وی ادامه داد: انواع اتفاقات و حوادث  که در سه سال اخیر از جانب برخی در ایران به وقوع پیوست، منتج به نوعی «خشم عمومی» شد و این خشم جز با ایجاد فضای «امید پایدار» و نشان دادن «تغییر» های بنیادین با توجه به خواسته های مردم ممکن نخواهد بود. عاقلان نظام و کشور می دانند عدم مشارکت چه پیامدهایی را به همراه خواهد داشت.

این فعال سیاسی گفت: برای پیروزی در این انتخابات راه سختی پیش روی اصلاح طلبان خواهد بود و به شخصه معتقدم افراد صاحب منصب در دولت تدبیر و امید که فی الحال در این انتخابات استراتژیک و حساس اعلام کاندیداتوری کردند، شانسی در راستای جذب آرای جمهور ندارند و اجماع بر سر گزینه های اینچنینی نوعی اشتباه جریانی خواهد بود.

عضو حزب ندای ایرانیان گفت: کل ابواب جمعی معاندین و اپوزیسیون های جعلی خارج از کشور که تنها دردشان عدم مشارکت در نظام بروکراسی کشور و قدرت است و اندک دلبستگی به ملت و سرنوشت ایران ندارند هر روز در رسانه های خود ، فرسنگ ها دور از وطن بدون درک حال و احوالات داخلی، بر طبل تحریم می‌کوبند.

این فعال سیاسی گفت:  مردم باید بدانند با عدم مشارکت شان در انتخابات تنها فرصتی برای عده ای به وجود می آورند که تجربه آن را در سال‌های گذشته داشته‌ایم. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: اخبار ضد و نقیضی از وضعیت تایید صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان در محافل سیاسی رد و بدل می شود که اگر واقعی باشد مایه ناامیدی است. از طرفی کاندیدای اصلی جریان اصولگرا عملکرد قابل قبولی در قوه مدیریتی خویش داشتند و بهتر بود راه خطیر مبارزه با فساد را با شمشیری برا در همان قوه قضاییه ادامه می دانند تا دست مفسدان و خونخواران ملت قطع شود. اینکه بخواهند در قوه مجریه این عمل را به نتیجه برسانند امری ناآزموده است و به نظرم احتمال این مهم با توجه به مشغله های مقام ریاست جمهوری بسیار پایین‌تر است.

وی در  ارتباط با احتمال اجماع اصلاح طلبان بر سر کاندیدای واحد گفت: تا قبل از تایید صلاحیت ها هیچ امری متصور نیست. نامزد نهایی اصلاح طلبان را شورای نگهبان معرفی می کند. البته بد نبود شورای نگهبان ادله خود در راستای رد صلاحیت افراد را با جزئیات منتشر می کرد تا بار این تعداد هجمه های سیاسی بودن گزینش را از روی دوش خود بردارد. اشخاصی نظیر مسعود پزشکیان از بعد سوابق مدیریتی و از همه مهمتر عدالت و شفافیت مالی گزینه مهمی برای فرودستان و طالبان عدالت محسوب می گردد. عباس آخوندی نیز از لحاظ سوابق مدیریتی و اجرایی  گزینه معتبری است. حقیقتا مباحث نظری و اقتصادی مطروحه از سوی ایشان  بالاخص «ایده ایران» سازنده است و می تواند ایران را متحول نماید. اما با خبرهایی که از بررسی صلاحیت ها شنیده می شود نظر بنده  به شخص ثالث یعنی «علی لاریجانی» معطوف می شود. شخصیتی اعتدالی که «بین الطرفین» و به قول خود «انقلابی حقیقی» است. ایشان از آخرین روز ثبت نام که نام نویسی کردند با دقت و برنامه ریزی دقیق در حال حرکت است و  باید دید با رد صلاحیت نامزدهای اصلاحات، اصلاح طلبان به سوی اجماع بر سر ایشان حرکت می کنند یا خیر.

عضو حزب ندای ایرانیان در پاسخ به ایده ای که اجماع  اصلاح طلبان بر علی لاریجانی را بسیار کم می داند،  گفت: می گویند احتمال این اجماع بسیار کم است اما نمی گویند محال و صفر است. عده ای هم که می گویند محال است تحلیل خود را دارند. جریان اصلاحات متشکل از تعداد بسیاری شخصیت و احزاب ریشه دار است و معطوف به تحلیل افراد نیست. در سیاست هیچ چیز «غیر ممکن» نیست. همه چیز ممکن است و باید دید مصلحت ملک و مملکت چیست.

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید