۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵
کد خبر: 55249292

اتحادیه اروپا برای اولین بار اجازه داده است نوعی حشره معروف به سوسک آرد (پالوروس) برای مصرف غذایی به بازار عرضه شود .

خوردن سوسک در اروپا مجاز شد!

به گزارش سلام نو به نقل از تابناک، اتحادیه اروپا برای اولین بار اجازه داده است نوعی حشره معروف به سوسک آرد (پالوروس) برای مصرف غذایی به بازار عرضه شود و خوردن آنها به صورت خشک یا پودر در اروپا مجاز اعلام شد، گفته می‌شود این تصمیم در جهت انتقال به رژیم غذایی پایدار، پس از ماهها توسط اداره ایمنی غذایی اروپا اتخاذ شده است.

آنها به این نتیجه رسیدند که این حشرات می‌توانند بدون هیچ‌گونه خطری برای سلامتی انسان چه به صورت حشره کامل یا پودر مصرف شوند.

کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرد، ۲۷ کشور عضو با این پیشنهاد موافقت کردند که به موجب آن استفاده از سوسک‌های آرد خشک به عنوان یک گونه غذایی جدید در رستوران‌ها ارائه می‌شوند و از این سوسک‌ها می‌توان به عنوان یک حشره کامل خشک شده به صورت میان وعده یا به عنوان جزئی از یک نوع محصول غذایی، به صورت پودر در محصولات غنی از پروتئین یا بیسکویت یا ماکارونی استفاده کرد.

کمیسیون اعلام کرد که حشرات می‌توانند منبع خوبی برای پروتئین‌ها بوده و می‌توانند یک منبع جایگزین پروتئین برای انتقال به سمت یک رژیم غذایی پایدارتر باشند.

چرا به زودی همه مردم دنیا حشره‌خوار خواهند شد؟!

به گزارش یورونیوز؛ الگوهای تغذیه در سراسر جهان در حال تغییر است و دلایل محیط زیستی می‌تواند بر عادات غذایی نسل‌های آینده موثر باشد. بحران گازهای گلخانه‌ای، کاهش منابع آبی و غذای برای تغذیه دام و طیور و کمبود اراضی لازم برای پرورش آنها عواملی هستند که ما را به مصرف حشرات در آینده سوق خواهند داد.

متوسط میزان گاز گلخانه‌ای تولیدی از دام و طیور حدود هزار برابر بیشتر از حشرات به ازای هر یک کیلوگرم حیوان زنده است. به همین ترتیب، میزان آب و غذای مصرفی و همینطور مقدار زمین مورد نیاز برای پرورش دام و طیور چندین برابر میزان مورد نیاز برای تولید حشرات خواهد بود.

از لحاظ صنعتی نیز تولید و پرورش حشرات خوراکی بسیار آسان‌تر از تولید انوام دام و طیور است. تعداد کارگران مورد نیاز در پرورشگاه حشرات، انواع ماشین‌های صنعتی گران‌قیمت، بسته‌های بزرگ غذایی، شیوع بیماری‌های کشنده در مزارع پرورش حشرات بسیار کمتر از سایر حیوانات خواهد بود.

مطالعات بازرگانی نشان می‌دهد، عرضه و تقاضا برای مصرف حشرات ظرف پنج ساله آینده حدود سه برابر خواهد شد و این تجارت رشدی ۱.۲ میلیاردی خواهد داشت.

با وجود آنکه حدود دو میلیارد نفر از جمعیت جهان از حشرات تغذیه می‌کنند، اما اتحادیه اروپا ورود حشرات خوراکی برای مصرف انسانی به کشورهای عضو آن اتحادیه را ممنوع کرده است.

در سال ۲۰۱۷ سوئیس تغییراتی در قوانین ایمنی غذایی داد و به این ترتیب اولین کشور اروپایی بود که اجازه فروش حشرات خوراکی برای مصرف انسانی را صادر کرد.

کمبود منابع طبیعی و مشکلات محیط زیستی به زودی انسان‌ها را به مصرف حشرات خوراکی سوق خواهد داد. به نظر می‌رسد در آینده نزدیک در سبد خریدهای روزانه‌ بسیاری از ما بسته‌هایی حاوی انواع حشرات برای پخت غذاهای متفاوت وجود خواهد داشت.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید