به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، این زندانیان به همت ستاد دیه کردستان، بسیج مردمی سپاه، گروههای جهادی و خیرین، انجمنهای مردم نهاد، هیاتهای ورزشی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و ستاد امر به معروف و نهی از منکر آزاد شدند و برای آزادی آنان ۱۱۰ میلیارد ریال کمک شد.
امام جمعه سنندج در این آیین با بیان اینکه زندان دانشگاه تربیت و اخلاق است، گفت: کمک کردن به آزادی و تربیت و اصلاح یک فرد، کاری ارزشمند و مهم است و باید این امر خیرخواهانه همچنان ادامه یابد.
ماموستا فایق رستمی، آزادی یک زندانی را آزادی هزاران زندانی توصیف کرد و افزود: همه باید برای اصلاح و تربیت افراد مجرم، تمام تلاش خود را بکار گیریم تا شاهد کمترین آسیبهای اجتماعی در جامعه باشیم.
آزادی ۱۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در ۲ هفته اخیر
مدیرکل زندان های کردستان نیز در این آیین با بیان اینکه همه باید دست به دست هم داده و زندانیان را اصلاح و بازپروری کنیم و تحویل جامعه دهیم، افزود: طبق دستور رییس سازمان زندانها، زندانیان بدهکار زیر ۵۰۰ میلیون ریال بدهی نباید در زندان بمانند و همه باید برای آزادی آنان تلاش کنند.
مراد فتحی خواستار شفافسازی زندانبان ها و مددکاران و تلاش جدیتر آنان برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شد و گفت: به مناسبت اعیاد رجبیه و در ۲ هفته اخیر، با احتساب ۲۶ نفر امروز، ۱۱۲ زندانی جرائم غیرعمد در استان آزاد شدند.
وی تاکید کرد: اگرچه کردستان منطقه محرومی است اما مردم آن همت بلندی دارند و تعداد زندانیان آزاد شده در همین مدت کم، نشان از خیرخواهی و روحیه لطیف و مهربان این خطه از ایران اسلامی دارد.
عضو ستاد دیه کردستان نیز در این آیین اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶۹ زندانی جرائم غیرعمد در استان با ۳۳۰ میلیارد ریال بدهی از زندانهای کردستان آزاد شدند.
خسروی خواستار تداوم همکاری مردم و خیرین برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شد و گفت: به طور قطع با دلسوزی و مهربانی و یکدلی مردم، مسوولان و خیران، میتوان شاهد جامعهای بهتر و کاهش آسیبهای اجتماعی بود.
در حال حاضر ۱۰ زندان و مرکز اصلاح و تربیت در شهرستانهای استان کردستان فعالیت دارد.
نظر شما