آکنه روزاسه یکی از بیماری‌های رایج پوستی می باشد که بعضاً افراد دچار آن می شوند و با قرمزی، گرگرفتگی، جوش و ... می‌تواند باعث کاهش اعتماد به نفس افراد شود و آنها را به فردی منزوی و گوشه گیر بدل نماید.

علائم آکنه روزاسه و نحوه درمان آن
به گزارش سلام نو، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هلث دِرِکت نوشت: آکنه روزاسه یکی از بیماری‌های پوستی است که باعث قرمزی، گرگرفتگی، جوش و برآمدگی در صورت می‌شود. این بیماری شبیه به آکنه نیست، اما می‌تواند باعث احساس شرم و یا از بین رفتن اعتماد به نفس شود.

بیماری آکنه روزاسه واگیردار نیست، اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این بیماری احتمالاً ارثی است. هنوز هیچ راه درمانی موثری برای این بیماری کشف نشده است، اما می‌توان با برخی اقدامات پزشکی آن را کنترل کرد.

از علائم آکنه روزاسه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
۱- سرخ شدن و قرمزی دائمی گونه ها، بینی، چانه و پیشانی
۲- قرمزی دائمی چهره که شبیه به آفتاب سوختگی است و از بین نمی‌رود.
۳- مشاهده شدن رگ‌های کوچک خونی در چهره
۴- برجستگی  یا جوش‌های صورت که ممکن است به صورت نیش زدن و سوزش احساس شود.
۵- قرمزی یا تحریک پذیری چشم‌ها یا التهاب پلک‌ها

در طول زمان ممکن است قرمزی برای طولانی مدت ادامه یابد. همچنین به مرور پوست به ویژه اطراف بینی ضخیم‌تر شده و بینی دچار تورم می‌شود. در برخی افراد آکنه روزاسه می‌تواند چشم‌ها را درگیر کند. این موضوع باعث قرمزی، درد و ایجاد ناراحتی در چشم‌ها می‌شود. ابتلا به ورم ملتحمه و تورم پلک‌ها از دیگر عوارض درگیر شدن چشم‌ها به آکنه روزاسه است.

آکنه روزاسه؛ از قرمزی و برآمدگی پوست تا تورم چشم و ورم ملتحمه

برخی عوامل مانند نور خورشید، استرس، هوای گرم، مصرف نوشیدنی‌های الکلی، غذاهای تند، ورزش کردن، حمام گرم و برخی داروها می‌تواند باعث به وجود آمدن آکنه روزاسه شود. به افراد مبتلا به این بیماری توصیه می‌شود نسبت به موضوعاتی که باعث وقوع آکنه روزاسه می‌شود آگاهی یابند و از آن‌ها اجتناب کنند.

اگر چه هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، اما متخصصان با تجویز برخی روش‌های درمانی به کاهش علائم بیماری در فرد کمک می‌کنند. رایج‌ترین درمان برای این بیماری استفاده از کرم‌ها و ژل‌های حاوی آنتی بیوتیک یا آزلائیک اسید است، همچنین استفاده از قرص‌های آنتی بیوتیک نیز در این موارد تجویز می‌شود.

اگر چشم‌ها درگیر آکنه روزاسه شود، باید فرد به چشم پزشک مراجعه  کند. همچنین اگر تورم بینی ادامه یابد عمل جراحی و یا لیزر درمانی می‌تواند موثر باشد.

کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***