۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰
کد خبر: 55205843

ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه پرورش و صادرات آبزیان، سودجویی عوامل واسطه و مشکلات سیستم توزیع را از دلایل گرانی ماهی در بازار شب یلدا اعلام کرد.

گرانی بازار ماهی در شب یلدا
به گزارش سلام نو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به دلایل گرانی ماهی در آستانه شب یلدا اظهار کرد: با افزایش تقاضا برای خرید ماهی در چند روز باقی مانده به شب یلدا، سودجویی عوامل واسطه و دلال زیاد شده که همین موضوع شرایط را برای گرانی ماهی در بازار فراهم کرده است.

وی افزود: تا مادامی که سیستم توزیع اشکال دارد، شاهد سودجویی عوامل واسطه و دلال و گرانی قیمت در ایام پرتقاضا هستیم.

قاسمی با انتقاد از سنگ اندازی در عرضه مستقیم ماهی در میادین میوه و تره بار و کاهش سودجویی‌ها بیان کرد: مسئولان سازمان میادین اذعان می‌کنند که براساس مصوبه شورای شهر، باید غرفه‌ها را از طریق مزایده واگذار کنند که این امربه اسم تولیدکننده و به کام دلال است.

او افزود: استدلال مسئولان این سازمان مصوبه شورای شهر است و تا زمانیکه روش واگذاری غرف اصلاح نشود تا اتحادیه با عرضه مستقیم دست دلال و واسطه را کوتاه کند، اختلاف قیمت از مزرعه تا بازار همچنان چشمگیر خواهد بود.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به اینکه ماهی کالای لوکس در سبد خانوار نیست، گفت: با وجود آنکه ماهی از گوشت قرمز و در مقایسه با برخی گوشت‌های سفید ارزانتر است، برخی مسئولان این محصول پروتئینی را در سبد خانوار کالای لوکس می‌دانند، درحالیکه در هیچ جای دنیا این طور نیست.

قاسمی ادامه داد: بنابر آمار سالیانه ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود، درحالیکه بر مبنای آمار شیلات تولید آبزیان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن و تولید در بخش خصوصی یک میلیون تن است که با وجود تولید بالای محصولات شیلاتی در مقایسه با گوشت قرمز، اما توجهی به این بخش نمی‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور با دنبا قابل قیاس نیست، افزود: بنابر آمار سازمان شیلات سرانه مصرف آبزیان تولید شده شیلات ۱۵ تا ۱۶ کیلوگرم و آبزیان تولید بخش خصوصی ۷ تا ۸ کیلوگرم است که با فرهنگ سازی، سرانه مصرف را باید افزایش داد.

وی در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان دولتی همانگونه که به مرغ و گوشت قرمز اهمیت می‌دهند به بخش آبزیان هم توجه کنند، بخشی از نیاز محصولات پروتئینی از این طریق تامین می شود.
کد خبرنگار: ۱۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***