وزیر امور خارجه کشورمان گفت: رسانه‌های اسرائیلی مدعی شده اند که نام دکتر فخری زاده از طریق لیست‌های سازمان ملل به دست موساد رسیده است که این مطلب ۱۸۰ درجه خلاف واقعیت است.

ظریف ادعای رسانه‌های اسرائیلی در خصوص شهید فخری‌زاده را تکذیب کرد

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تکذیب ادعای رسانه های صهیونیستی در خصوص شهید فخری زاده، حقایقی را در خصوص جنگ رسانه ای که در روزهای اخیر در فضای مجازی به راه افتاده را افشا کرد.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «سلام دوستان

با تسلیت مجدد ترور وحشیانه دانشمند برجسته هسته‌ای کشور، شهید دکتر محسن فخری زاده، اجازه می‌خواهم نکته قابل توجهی را با شما در میان ‌گذارم.

همانگونه که در خبرها دیده‌اید، این روزها بانیان و حامیان سیاست شکست خورده فشار حداکثری علیه ملت دلاور ایران در تلاشند تا از واپسین روزهای رژیم ترامپ برای ایجاد تشنج و نابود کردن فضای ایجاد شده برای لغو تحریم‌های ظالمانه بهره گیرند. سفرهای سراسیمه پمپئو به منطقه، ملاقات‌ سه جانبه در عربستان و بیانیه‌های نتانیاهو همگی نشانگر این توطئه است که متأسفانه در روز جمعه در اقدام بزدلانه تروریستی و شهادت یکی از مدیران برجسته کشور متبلور شد.

اما همزمان با این اقدام تروریستی، کارزار ضداطلاعاتی و جنگ روانی هدایت شده از سوی همین محور اهریمنی آغاز شد، به این امید واهی که برنامه پلید پمپئو، نتانیاهو و بن سلمان برای تشنج آفرینی کامل شود.

در اولین خبر شهادت دکتر فخری زاده که در رسانه‌های فارسی زبان منتشر گردید، به دروغ ادعا شد که «رسانه‌های اسرائیلی ادعا کرده بودند که نام این دانشمند از طریق لیست‌های سازمان ملل به دست موساد رسیده است.»

این مطلب 180 درجه خلاف واقعیت است و نام دکتر فخری زاده توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی در اواسط دهه 80 شمسی به آژانس داده شد و در قطعنامه 1747 مصوب 4 فروردین 1386 در فهرست تحریم شورای امنیت قرار گرفت.

بررسی و تحلیل کلیدواژه‌های ده هزار توییتی که در چند ساعت اول پس از ترور در فضای مجازی در این زمینه منتشر شد نشان می‌دهد که حدود 79 درصد توئیت‌ها جهت‌گیری برای اختلاف افکنی داخلی (مخالفت با برجام، همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مذاکره) تدوین شده و تنها 21 درصد آنها علیه آمران و عاملان این جنایت وحشیانه بوده است.

جالب‌تر اینکه نزدیک 93 درصد این توئیت‌ها مربوط به حساب‌های مجعول و بی‌شناشنامه با سابقه کمتر از یکسال و عمدتا با منشاء خارجی بوده‌است.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***