به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه در گفتوگویی تلفنی با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا ادعا کرد: اسرائیل آماده حمایت از توافق احتمالی جدید بین ایالات متحده و ایران خواهد بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تلفنی زنده که از رسانههای تلویزیونی پخش میشد به ترامپ گفت که او با برجام مخالف بوده و مخالف هر توافقی با ایران نیست.
دونالد ترامپ نیز در این گفتوگوی تلفنی بار دیگر ادعا کرد چنانچه در انتخابات پیروز شود، یکی از نخستین تماسهایی که دریافت میکند از طرف ایرانیها خواهد بود که خواستار توافق خواهند شد.
وی همچنین مدعی شد که ایران و روسیه دوست ندارند که او در انتخابات ریاست جمهوری به پیروزی برسد.
ترامپ در عین حال اطمینان داد که در انتخابات به پیروزی خواهد رسید.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به سخنرانیای که در سال ۲۰۱۵ در کنگره آمریکا در مخالفت با حصول توافق هستهای با ایران ایراد کرده بود، گفت: وقتی که من در کنگره آمریکا صحبت کردم، نگفتم با هر توافقی مخالفم. گفتم با آن توافق مخالفم.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه درباره دلیل مخالفت خود با برجام گفت که این توافق خواستار هیچ تغییری در رفتار ایران نبوده است.
وی مدعی شد: به همین دلیل، ایران بعد از آن توافق به جای کاهش ستیزه جوییهایش آن را افزایش داد.
بنیامین نتانیاهو همچنین ادعا کرد: فکر میکنم اگر توافق جدیدی پیشنهاد شود مورد استقبال قرار خواهد گرفت. فکر میکنم این توافق تنها زمانی رخ میدهد که ایران با مخالفتهای شدیدی در برابر ستیزهجوییهایش روبرو شود.
وی مدعی شد که چنانچه ایران با واکنشهای قدرتمندانه روبرو شود برای آنچه که "توافقی واقعی" خواند، به پای میز مذاکره خواهد آمد.
به گزارش ایسنا، ترامپ پیش از این نیز چندین بار ادعای انتخاباتی اش را مبنی بر تمایل ایران به مذاکره با آمریکا در صورت پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تکرار کرده و گفته بود: احتمالا اولین تماس تلفنی ای که پس از پیروزی در انتخابات دریافت می کنم از ایران باشد که بسیار مشتاق یک توافق هستند، به دلیل این که میزان تولید ناخالص داخلی آن ها زیر ۲۸ درصد است.
ادعای انتخاباتی ترامپ در حالی مطرح می شود که مقامات کشورمان تا کنون تاکید کرده اند یپش از این در چارچوب برجام(توافق هسته ای) مذاکراتی طولانی برای دست یافتن به توافقی چند جانبه داشته اند که آمریکا نیز بخشی از آن بود. اکنون با وجود خروج آمریکا از توافق هسته ای و اعمال تحریم های متعدد اقتصادی تنها در صورت بازگشت آمریکا به این توافق و در چارچوب آن با این کشور مذاکره خواهند کرد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در این باره به شبکه راشا تودی گفته بود که با وجود سختی های بسیار در مسیر مذاکراتی که به توافق هسته ای منجر شد، حاضر نیست این توافق را به خاطر رضایت شخصی کسی از بین ببرد.
نظر شما