د. حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران، از ابتلای ۲ هزار نفر از کارمندان شهرداری تهران به کرونا خبر داد.

ابتلای ۲ هزار نفر از کارمندان شهرداری تهران به کرونا/ آمار دقیق فوتی‌ها را نداریم

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، از آغاز شیوع کرونا از اسفند سال گذاشته در پایتخت شرکت شهر  سالم شهرداری تهران تعدادی از درمانگاه‌های خود را برای این منظور درنظر گرفت. آماده‌باش فوری به درمانگاه‌ها و اورژانس‌های شرکت شهر سالم داده شد تا در صورت افزایش بار بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های شهرداری در بخش‌های نقاهت و غربالگری اقداماتی انجام دهند. 

همچنین توزیع ژل ضدعفونی کننده دست بین کارگران سازمان پسماند، سامانه‌های ویژه کودکان آسیب‌دیده، گرمخانه‌ها و انجمن‌ها هم از طریق این بخش انجام شد و اماکن پرخطر گندزدایی و آموزش چهره به چهره به کارگران حوزه خدمات شهری داده شد. 

همچنین از سوی شرکت شهر سالم مشاوره‌های رایگان و شبانه‌روزی از سوی سامانه ۱۸۴۲ و درمانگاه‌های شهرداری تهران برای جلوگیری از حضور غیرضروری مراجعه‌کنندگان راه‌اندازی شد. 

شهرداری تهران از ابتدای شیوع کرونا اقداماتی در سطح شهر انجام داد. از جمله برای متوفیان این ویروس، بهشت زهرا(س) را آماده و خدماتی در این زمینه به شهروندان ارائه شد. در بهشت زهرا(س) سوله‌های بحران نظارت دائم بر تصفیه‌خانه‌های سالن تطهیر، نصب دستگاه پایش از راه دور و کلرزنی صورت گرفت. همچنین سوله‌های بحران مستقر در بهشت زهرا(س) هم تجهیز و دو دستگاه کانتینر ۱۲ متری یخچالدار هم با هماهنگی ستاد معراج جهت پشتیبانی از سردخانه مرکزی ایجاد شد. البته مبالغی هم بین کارگران،‌ اقشار آسیب‌پذیر جامعه توزیع شد و طی دو نوبت، کمک به کارگران سازمان پسماند و سازمان بهشت‌زهرا(س) و کمک به دستفروشان نیازمند سطح شهر انجام شد. 

کارگروه های تشکیل شد/ ضدعفونی در دستور کار قرار گرفت

البته کارگروه‌هایی هم در سازمان بهشت‌زهرا(س)، میادین میوه ‌و تره‌بار، ‌آتش‌نشانی، پایانه‌ها، مترو و اتوبوس‌رانی ایجاد شد و ضدعفونی کردن ایستگاه‌ مترو و واگن‌ها در دستورکار قرار گرفت. 

یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در این باره گفت:‌در سازمان آتش نشانی طراح ی و ساخت هفت ایستگاه خودروی سنگین ویژه انجام عملیات ضدعفونی معابر شهری، تهیه تجهیزات ویژه ضدعفونی و رفع آلودگی شامل ۲۵ دستگاه فوکر، ۱۰۰ دستگاه گندزدایی محیط برای این کار درنظر گرفته شد. 

به گفته معاون خدمات شهری شهرداری تهران، ضدعفونی اماکن و المان‌های شهری هم در دستورکار قرار گرفت و بازارهای تره‌بار هم ضدعفونی شدند. 

وی تأکید کرد که اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و راه‌اندازی فروش غیرحضوری در ۱۳ میدان اصلی تره‌بار در دستورکار قرار گرفت. 

البته اقداماتی هم در حوزه حمل و نقل صورت گرفت. با وجود اینکه اعلام می‌شود مترو و اتوبوس یکی از نقاط مهم در شیوع کرونا هستند، به همین دلیل روزانه این مکان‌ها ضدعفونی می‌شود. البته مسئولین شهری تأکید دارند که میزان مسافران کم شده است. 

بالغ بر ۹۹ درصد مسافران در اتوبوس، مترو و تاکسی از ماسک استفاده می‌کنند

سیدمناف هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران تأکید می‌کند که الزام استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی ضروری است و این کار انجام می‌شود و بالغ بر ۹۹ درصد مسافران در اتوبوس، مترو و تاکسی از ماسک استفاده می‌کنند. 

وی اضافه کرد: شستشو و ضدعفونی روزانه ناوگان حمل و نقل عمومی در دستورکار است و همچنین ساعات طرح ترافیک را تغییر دادیم تا کارمندان بتوانند از خودروی شخصی استفاده کنند. 

چند روزی است که وضعیت کرونا در تهران حادتر شده است و دوباره درمانگاه‌های شهرداری به حالت آماده‌باش درآمده‌اند. حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: به هر حال همه ما اوضاع شیوع کرونا را در تهران می‌بینیم. وضعیت خوب نیست و باید اقداماتی در جهت کاهش این ویروس انجام دهیم. البته باید مردم هم توجه کرده و نکات بهداشتی را رعایت کنند و شهروندان به سلامت خود بها داده و اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد تا کمتر درگیر این بیماری شوند.

وی با تأکید بر این موضوع که نزدیک به ۲ هزار نفر از کارمندان شهرداری تهران به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: آمار دقیق فوتی‌ها را نداریم. 

به گفته چوبینه، ۵ درمانگاه شبانه‌روزی شرکت شهر سالم شهرداری تهران در حال آماده‌باش است و همچنین ۵ پایگاه اورژانس هم آماده‌باش هستند. 

واکسن آنفلوآنزا هنوز بین کارگران پسماند و بهشت زهرا توزیع نشده است/گله مندی از وزارت بهداشت

وی در خصوص توزیع واکسن در خانه‌های بهداشت که در کلینیک‌های شرکت شهر سالم مستقر هستند گفت: در برخی از مراکز ما خانه‌های بهداشت مستقر هستند و البته بنده نمی‌دانم واکسن آنفلوانزا در آنجا توزیع می‌شود یا نه.

وی به درخواست‌هایی که از وزارت بهداشت برای تخصیص واکسن به کارکنان شرکت شهر سالم، پرسنل بهشت‌زهرا(س) و پسماند داشتند اشاره کرد و گفت: هیچ سهمیه‌ای به همکاران ما که مدام با این ویروس در ارتباط هستند تخصیص داده نشده است و همکاران بهشت زهرا(س) و پسماند هم هنوز واکسن را دریافت نکرده‌اند و یک سهمیه هم تا این لحظه به ما نداده‌اند، این در حالی است که ما پابه پای سایر کادر درمان از روز اول شیوع کرونا در حال  خدمت‌رسانی در درمانگاه‌ها، بهشت‌زهرا(س) و جمع‌آوری پسماند بوده‌ایم و در این زمینه از وزارت بهداشت گله داریم. 

براساس این گزارش،‌ محدودیت‌های کرونایی دوباره به تهران بازگشته است. شهرداری تهران هم تعدادی از درمانگاه‌های خود را به حالت آماده‌باش قرار داده است، اما هنوز  واکسن آنفلوانزا برای پرسنل بهشت‌زهرا(س) (غسال، قبرکن، راننده آمبولانس و ...) اختصاص نیافته است.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***