سلام نو پلاس: تاثیر امواج الکترومغناطیس بر بیماران اوتیسم سالهاست که مورد تحقیق و بررسی کارشناسان بهداشتی قرار گرفته است. اختلال طیف اوتیسم که معمولاً به عنوان اوتیسم شناخته می شود، یک بیماری پیچیده عصبی رفتاری است. اوتیسم (ASD) ناتوانی در رشد است که می تواند چالش های اساسی اجتماعی، ارتباطی و رفتاری ایجاد کند. افراد مبتلا به ASD از روشهای متفاوتی برای ارتباط و تعامل با دیگران استفاده می کنند. اوتیسم یک بیماری است که در هر فرد به شکل متفاوتی اثر می کند. برخی افراد مبتلا به اوتیسم مهارت های قوی در یادگیری، تفکر و حل مشکلات خود دارند، اما برخی دیگر برای انجام این مهارت ها مشکلات جدی دارند. بنابراین برای انجام امور روزمره به کمک بیشتری نیاز دارند. متاسفانه، هنوز علت اصلی این اختلال مشخص نشده است. جامعه پزشکی در حال تحقیق و بررسی علل و عوامل تاثیر گذار بر ایجاد این بیماری است. پزشکان علاوه بر ژنتیک، عوامل محیطی مانند قرار گرفتن در معرض امواج الکترومغناطیس را دلیل اصلی ابتلا به اوتیسم می دانند.
ارتباط بین امواج الکترومغناطیس EMF و اوتیسم
دستگاه های الکتریکی که روزانه استفاده می کنیم، مانند تلفن های همراه، تبلت ها و لپ تاپ ها امواج الکترومغناطیسی از خود ساطع می کنند. تحقیقات نشان می دهد که تشعشع EMF می تواند طیف گسترده ای از مشکلات بهداشتی را ایجاد کند. این مشکلات شامل سردرد، بثورات پوستی، جهش ژنتیکی، آسیب سلولی و مشکلات باروری هستند. تشعشع امواج الکترومغناطیس EMF در واقع می تواند سلولهای بیولوژیکی را تغییر داده و به آنها آسیب برساند و بر سنتز و تکثیر DNA اثر بگذارد. یک ویژگی مشترک در بین افراد مبتلا به اوتیسم، استرس اکسیداتیو است.
تحقیقات نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض اشعه EMF با شدت کم، با آسیب اکسیداتیو همراه است. این مهم ترین تاثیر امواج الکترومغناطیس بر بیماران اوتیسم است. پیش از این اعتقاد بر این بود که سطح بسیار پایین فرکانس امواج الکترومغناطیس فقط باعث ایجاد اثرات حرارتی می شود، به این معنی که تشعشع امواج الکترومغناطیس باعث گرم شدن سلول ها می شود. از آنجا که این میزان فرکانس بسیار کم بود، هرگز تصور نمی شد به اندازه ای قوی باشد که موجب آسیب اکسیداتیو و ابتلا کودکان به اوتیسم شود.
از دیگر تاثیرات امواج الکترومغناطیس می توان به افزایش کلسیم در هر سلول اشاره کرد. هر سلول دارای دهانه ای است که به کلسیم اجازه ورود به سلول می دهد. امواج الکترومغناطیس باعث می شوند بیشتر این کانال ها باز شوند، بنابراین مقدار کلسیم موجود در سلول افزایش می یابد. وقتی مقدار زیادی کلسیم در سلول وجود داشته باشد، تشکیل سیناپس ها مختل می شود. سیناپس ها سلول های عصبی را به مغز متصل می کنند تا عملکردهای خود را به درستی انجام دهد. کلسیم بیش از حد بین سلولی، مانع اتصالات مناسب سیناپسی می شود و پیشرفت عملکرد مغز را مختل می کند و این خطر ابتلا به اوتیسم را در کودکان به شدت افزایش می دهد.
نظر شما