به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، طی سالهای اخیر همزمان با فرا رسیدن روز خبرنگار، مقامات و مسئولان دولتی وعدههای متعددی را میدهند که خانهدار کردن قشر خبرنگار یکی از آنها بوده است، ۱۸ مردادماه سال گذشته وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در تمام شهرهای کشور پروژههای فعال ساخت مسکن وجود دارد، گفته بود: خبرنگاران نیز میتوانند مانند سایر اقشار از این پروژهها استفاده کنند.
محمد اسلامی افزود: خبرنگارانی که فاقد مسکن هستند، مانند سایر اقشار جامعه میتوانند در پروژههای ساخت مسکن در شهرها ثبت نام کرده و از مسکن برخوردار شوند.
امسال هم مانند سال گذشته وزیر راه و شهرسازی وعده خانهدار کردن خبرنگاران را داده است. محمد اسلامی در حاشیه سفر به زادگاهش در اینباره گفته است: مانند امضای تفاهمنامه با آموزش و پرورش و وزارت رفاه برای ساخت خانه برای فرهنگیان و جامعه کارگری، مذاکراتی نیز در این خصوص با وزیر ارشاد انجام گرفته است.
وی افزود: به دنبال این هستیم تا اصحاب رسانه و هنر هم از طریق طرح اقدام ملی مسکن صاحبخانه شوند.
به گزارش تسنیم، مردادماه سال ۹۸ وزارت راه و شهرسازی چند طرح با پیشوند "تام" را در دست تهیه داشت که در نهایت با رفتن مازیار حسینی از معاونت مسکن و ساختمان این طرحها نیز روی کاغذ ماندند. تنها طرحی که تا حدودی از روی کاغذ خارج شده و شکل اجرایی به خود گرفته "طرح ملی مسکن" بوده است. طرحی که متقاضیان طی چند مرحله تا اسفندماه سال گذشته برای آن ثبتنام کردند اما هنوز تکلیف پالایشهای آن مشخص نشده است. در این طرح متقاضی ابتدا باید آوردهای ۴۰ میلیون تومانی داشته باشد و بنابر اطلاعرسانی ناقص مسئولان وزارت راه ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای آن پرداخت خواهد شد.
گرچه وزیر راه و شهرسازی سال گذشته اعلام کرد خبرنگاران میتوانند در چنین طرحهایی ثبتنام کنند، اما واقعیت آن است که دریافتی خبرنگاران با طرحهای وزارت راه و شهرسازی همخوانی ندارد. در نهایت هم احتمالا فقط وعدههای متعدد خصوص خانهدار کردن خبرنگاران از مسئولان دولت دوازدهم به یادگار خواهد ماند.
نظر شما