استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه جایگاه ما در نظام علمی دنیا بسیار خوب است و در بیشتر شاخص‌ها در منطقه نیز سرآمد هستیم، گفت: موضوع تحریم‌ها مقطعی بوده و باید تلاش کنیم آن را به فرصت تبدیل کنیم .

به گزارشسلام نو، علی دباغ در همایش دریچه‌ای به فردای نظام سلامت ایران با رویکرد ایرانی اسلامی پیشرفت اظهار داشت: سرعت بالای رشد علم در دنیا باعث می‌شود نتوانیم پیش‌بینی‌های خوبی در حوزه‌های مختلف از جمله سلامت داشته باشیم. مگر اینکه آینده پژوهی را مدنظر قرار داده و از متادولوژی علمی استفاده کنیم.

وی افزود: اقدامات مبتنی بر دانش و مهارت شناخت وضعیت فعلی جهان و ایران و ترسیم اهداف از جمله نکاتی است که در آینده پژوهی مدنظر قرار دارد.

دبیر اولین همایش دریچه‌ای به فردای نظام سلامت ایران گفت: در حال حاضر دغدغه‌ای که سلامت جهان را تهدید می‌کند تغییرات وضعیت بیماری‌ها، نوع بیماری و تغییر الگوی زندگی‌ها است. لذا باید تلاش کنیم بهترین الگوی زندگی را بر اساس فناوری‌ها مورد استفاده قرار دهیم که بهره‌مندی از پیشرفت‌های سلولی مولکولی از جمله این موارد است.

دباغ گفت: جایگاه ما در نظام علمی دنیا بسیار خوب است و در بیشتر شاخص‌ها در منطقه نیز سرآمد هستیم. ولی هنوز تا رسیدن به هدف فاصله داریم.

وی بیان داشت: الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت که ابلاغ مقام معظم رهبری است سبب می‌شود ایران طی 50 سال آینده جزو 5 کشور برتر جهان شود و تلاش می‌کنیم از طریق آینده پژوهی اقدامات مناسب را در این زمینه انجام دهیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه امیرکبیر 200 سال پیش موضوع آینده پژوهی را آغاز کرده است، گفت: موضوعاتی همچون محیط زیست، تغییرات اقلیمی، مباحث آی‌تی سبب شده که تغییراتی در زندگی بشر حاصل شود و این مسئله تغییر وضعیت آموزش عالی را در آینده به همراه دارند چون محتوای علم دچار تغییرات اساسی شده است.

دباغ گفت: مهمترین هدف از برگزاری چنین همایش‌هایی گسترش فرهنگ آینده نگری است که البته باید توجه داشت که موضوع تحریم‌ها مقطعی بوده و باید تلاش کنیم آن را به فرصت تبدیل کنیم که این موضوع در گرو تلاش دو برابر و برنامه‌ریزی‌های منسجم است و در صورتی که به این اصول توجه شود گسترش فرهنگ آینده نگری به خوبی پیش خواهد رفت.

/فارس

کد خبرنگار: ۱
۱دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
    تغییر نظام سلامت از درمان به پیشگیری. سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به تغییر سبک زندگی و افزایش بیماری های غیر واگیر کشنده مثل قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و ... ضرورت تغییر نظام سلامت از درمان به پیشگیری را تاکید کرد. بنیاد ملی سبک زندگی بیش از 5 سال است که فریاد می زند بجای درمان باید به اصلاح ریشه بیماری ها یعنی سبک زندگی، تغذیه سالم و ارتقا فرهنگ سلامت پرداخت و باعث خوشحالی است که بالاخره وزارت بهداشت با اصلاح رویگرد خود به این شعار بنیاد یعنی اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم روی آورده است. آمیدواریم وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی، محیط ریست، وزارت بازرگانی و دانشگاه ها و مراکز علمی همه پیشگیری را اصل بگیرند. کانال بنیاد ملی سبک زندگی سالم اسلامی ایرانی پروفسور علی کرمی در سروش و تلگرام proffessorkarami@

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***