به گزارش سلام نو، ایرنا به نقل از روزنامه دیلی میل، نوشت: محققان کرهای رباتی ساختند که به کادر درمان اجازه میدهد از راه دور نمونهگیری آزمایش تشخیص ویروس کرونا را انجام دهند.
این ربات که می تواند به جای کادر درمان از افراد آزمایش تشخیص ابتلا به ویروس کرونا بگیرد توسط محققان انستیتو ماشین آلات و مواد کره جنوبی ساخته شد.
این ربات که از راه دور کنترل می شود، می تواند با استفاده از یک سواب (نمونه گیر) بلند فرایند نمونه گیری از داخل بینی را انجام دهد.
این سیستم شامل ابزاری مخصوص ثابت نگه داشتن سر بیمار، یک دسته بلند و نمایشگری است که توسط کاربر انسانی برای حرکت دادن ربات به کار میرود. اپراتور همچنین با استفاده از قابلیت بازخورد نیرو که در دسته یاد شده وجود دارد می تواند کارهایی را که انجام می دهد احساس کند تا فرایند نمونه گیری را به دقت انجام دهد.
طی فرآیند نمونه گیری یک اپراتور انسانی در اتاقی جداگانه روبروی مانیتور می نشیند و رفتار آن را کنترل می کند. در این فرآیند یک سواب نمونه برداری به اعماق بینی فرو می رود تا به پشت گلو برسد. زمانی که سواب به این ناحیه رسید برای چند ثانیه می چرخد تا سلول ها را از حفره بینی جمع آوری کند.
سپس در این رویه آزمایش که در سراسر جهان استاندارد است، نمونه گرفته شده به یک آزمایشگاه فرستاده می شود تا ماده ژنتیکی ویروس کرونا در دی.ان.ای بیمار جستجو شود.
سئو جون هو از آزمایشگاه تجهیزات پزشکی مرکز تحقیقات فناوری دیگو می گوید: امیدوارم این فناوری به عنوان یکی از روش های جمع آوری نمونه آزمایشگاهی بیماری های عفونی خطرناک از جمله کووید۱۹ به کارگرفته شود تا از شیوع ویروس های واگیردار در محیط های درمانی جلوگیری کند.