دولت هند تصمیم گرفته است با گسترش ورزش یوگا به عنوان سپر محافظ شهروندان برای مقاومت جسمی و روحی در برابر این بیماری مهلک استفاده کند.

به گزارش سلام نو، ایرنا نوشت: نارندا مودی نخست وزیر هند روز یکشنبه در ویدیویی در یوتیوب با توصیه به شهروندان کشورش به انجام مجدانه ورزش یوگا، از آنها خواست از این ورزش برای تقویت توان جسمی و روحی خود استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری آلمانی زبان "او آر اف" اتریش از دهلی نو، وی از یوگا به عنوان سپر محافظ در برابر ویروس جدید کرونا یاد و آن را عاملی قوی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن در براب این ویروس مهلک توصیف کرد.

مودی در این پیام ویدیویی که همزمان با روز جهانی یوگا و در بحبوحه  افزایش ابتلا به ویروس کرونا در هند منتشر شد گفت: " همه ما می دانیم که تاکنون در هیچ جای دنیا واکسنی برای این ویروس کشف نشده است، از اینرو در حال حاضر تنها یک سیستم ایمنی قوی بدنی می تواند به عنوان سپر محافظ از هر انسانی و اعضای خانواده اش محافظت کند".

نخست وزیر هند، یوگا را به عنوان دوستی قابل اعتماد برای هر شخص برای ایجاد این سپر محافظت کننده توصیف کرد و گفت: "من خودم یک مشتاق جدی برای انجام یوگا هستم و مدت ها است که از مزایای این ورزش باستانی هند بهره می برم تا با یاری آن بتوانم از شر هرگونه ضعف جسمی و روحی در امان بمانم".

از آنجایی که تحمل بیماری کرونا به سبب عدم وجود واکسن پیشگیری و یا دارو برای درمان آن، نیاز به توان جسمی و به ویژه روحی بالا دارد روانشناسان به جوامع انسانی تاکید می کنند تا از ورزش هایی خاص همچون یوگا و دیگر ورزش های تقویت روحیه در کشورهای شرقی کمک بگیرند.

براساس این گزارش، زمانی که نخست وزیر هند در سال ۲۰۱۴ به این سمت منصوب شد دستور داد تا وزارت خانه ای مستقل برای توسعه ورزش های یوگا، آیورودا و دیگر ورزش های سنتی هند برای تقویت سلامتی جسمی و روحی شهروندان ایجاد شود.

مودی نخستین کسی بود که پاسداشت "روز جهانی یوگا" را به سازمان ملل متحد پیشنهاد کرد. این روز برای نخستین بار در ۲۱ ژوئن سال  ۲۰۱۵ گرامی داشته شد.

معمولاً انبوه جمعیت مردم نه تنها در هند بلکه در سرتاسر جهان برای مراسم عمومی یوگا جمع می شوند.

اما امسال به دلیل همه گیری ویروس کرونا، مودی از مردم خواست که یوگا را در خانه های خود انجام دهند.

مودی در سپتامبر سال ۲۰۱۴، در نخستین سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، خواستار اعلام روزی به عنوان روز بین المللی یوگا شد و سازمان ملل در دسامبر همان سال، ۲۱ ژوئن را به عنوان روز بین المللی یوگا نامگذاری و اعلام عمومی کرد.

۱۳۰ کشور جهان از پیش نویس قطعنامه اعلام روز یوگا حمایت کردند.

شرکت کنندگان در این برنامه ورزشی در واقع ۱۵ عمل یوگا را در مدت حدود ۲۰ دقیقه انجام می دهند.

دولت هند همچنین حدود ۵۰ مربی یوگا را به کشورهای مختلف به منظور برگزاری برنامه یوگا در نمایندگی هند در این کشورها اعزام کرده است.

دولت مرکزی هند همچنین نامه ای را به دولت های ایالتی این کشور ارسال کرده و به آنها در مورد کمک مالی برای برگزاری روز بین المللی یوگا اطمینان داده بود.

پروندهٔ خبری

هراس جهانی از ویروس کرونا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***