1. زندگی طولانی تر و شادتر
بر اساس مطالعات انجام شده، فعالیت بدنی متوسط، مانند راه رفتن سریع، می تواند امید به زندگی فرد را تا چندین سال افزایش دهد. این حتی در مورد افرادی که اضافه وزن دارند نیزصادق است.
2. دید بهتر
پیاده روی منظم به داشتن دید بهتر کمک می کند. مطالعه ای که در "ژورنال علوم اعصاب" منتشر شده، اظهار می دارد، افرادی که در یک ورزش هوازی منظم شرکت می کنند، چشم های سالم تری دارند و خطر ابتلا به نقص بینایی مربوط به سن یا دژنراسیون شبکیه در آن ها کاهش یافته می یابد. پیاده روی سریع روزانه می تواند با تسکین فشار چشم به مبارزه با گلوکوم کمک کند.
3. عملکرد بهتر هضم
یک دلیل خوب برای پیاده روی کمک به بهبود هضم غذا است. مطالعه ای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، نشان می دهد، افرادی که حداقل ده سال مرتباً ورزش می کردند، کمترین خطر مرگ مربوط به سرطان روده بزرگ را داشتند. روزانه 30 دقیقه پیاده روی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد.
4. تقویت قدرت عضلات
پیاده روی نوعی ورزش است که تقریباً هر کسی می تواند انجام دهد، به همین دلیل یکی از بهترین راه ها برای تقویت عضله است. پیاده روی تقریباً از تمام قسمت های اصلی بدن استفاده می کند. عضلات پشت، ران، میانی، همگی در گیر می شوند. در واقع این یک تمرین بدن سازی خوب است.
5. تسکین درد کمر
همانطور که گفته شد، راه رفتن باعث تقویت عضلات بدن می شود، ستون فقرات هنگام قدم زدن محکم تر و قوی تر می شود و درد کمر تسکین می یابد. علاوه بر این، پیاده روی باعث گردش خون مناسب در بدن می شود، مواد مغذی را به داخل بافت های نرم پمپاژ می کند و سموم را از طریق عرق و هضم تخلیه می کند. این امر باعث انعطاف پذیری بیشتر و کاهش آسیب دیدگی می شود.
6. خواب بهتر
خواب خوب توصیه شده 8 ساعت کامل برای یک انسان عادی است. اما، دستیابی به آن همیشه آسان نیست. ممکن است، به رختخواب بروید، اما ساعت ها طول بکشد تا بخوابید. مطالعات تجزیه و تحلیل خواب نشان داده اند، افرادی که پیاده روی منظم دارند از خواب طولانی تر و بهتری برخوردار هستند.
7. رفع نگرانی و اضطراب
در واقع پیاده روی می تواند شما را به یک فرد شادتر تبدیل کند. فعالیت بدنی به خلاص شدن از شر هورمون ایجاد کننده استرس به نام کورتیزول کمک می کند. بنابراین، اگر دچارنگرانی هستید، به پیاده روی بروید.
8. افزایش استقامت استخوان ها و مفاصل
پیاده روی ابزاری مهم، برای کسب استقامت استخوان های رشته ای و مفاصل است که در نهایت منجر به کاهش خطر پوکی استخوان، آرتروز و غیره می شود. پیاده روی به ساخت توده استخوانی کمک می کند و همچنین باعث افزایش انعطاف پذیری مفاصل و دامنه حرکت می شود.