به گزارش سلام نو، میزان نوشت: وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز بیش از ۹۸ درصد مدیران و معلم و بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان وارد شبکه شدهاند.
محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با مدیران استارت آپهای آموزشی که در اردوگاه باهنر برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش یک مجموعه بزرگ و آینده ساز است، گفت: هیچ پایداری در تحول اتفاق نمیفتد مگر آنکه عرصه یادگیری پایدار باشد. نقطه عزیمت هرتحولی آموزش و پرورش است. زیرا جریان یادگیری را هدایت میکند.
وی افزود: ما آدمها را در بهترین دوره زندگی، مناسبترین شرایط یادگیری و در قالب یک برنامه منظم، مستمر و قابل ارزیابی در اختیار داریم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وقوع بیماری کرونا گفت: کرونا به ما فرصت یک انتخاب داد. عادتهای مستحکم شده و منجمد را به هم ریخت. ساختارهای جدیدی در حال شکل گیری است و ما میتوانیم تعیین کنیم که این ساختار چگونه و با چه محتوایی شکل بگیرد.
وی افزود: نظام تعلیم و تربیت هر ۱۰ سال یک خیز برای تحول برداشته است. مطالعهای گذرا روی تحولات و موضوع تحول که در دستورکار قرار گرفته نشان میدهد این تحولات عمق کافی را پیدا نکرده اند. شرایط فعلی این فرصت را به ما میدهد که تحولات را با عمق بیشتر و با توجه به اقتضائاتی که دارد رقم بزنیم.
حاجی میرزایی با بیان اینکه آموزش و پرورش دستگاهی پهن پیکر است اظهار کرد: باید نقش تنظیم گر را ایفا و میدان را برای عرضه خدمات از سوی بخشهای دیگر باز کنیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در شرایط کرونا ناگریز بودیم برای تعطیل نشدن آموزش اقداماتی انجام دهیم، عنوان کرد: ما با پای خودمان وارد این فضا نشدیم بلکه به زیست بوم جدیدی پرتاب شدیم. اپلیکیشن شاد راه اندازی شد و امروز بیش از ۹۸ درصد مدیران و معلم و بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان وارد شبکه شده اند. بیش از دومیلیارد فایل در این شبکه منحصرا بین معلم و دانش آموزان مبادله شده است. همچنین بیش ار ۴.۵ میلیارد پیام مبادله و امکان ارتباط زنده بین گروههای مختلف برقرار شده است.
وی افزود: ایجاد امکان ارتباط دانش آموز با دانش آموزان دیگر و اینکه یک صفحه اختصاصی برای آنان درنظر بگیریم که با دیگر دانش آموزان اطلاعات، دانش و تجارب خود را به اشتراک بگذارد را در دست بررسی داریم و در حال امکان سنجی برای توسعه پوششها و دسترسی به شبکه شاد برای کسانی که دستگاه هوشمند ندارند، هستیم.