اتریش برای پایان دادن به سوخت های فسیلی در تولید انرژی تا سال ۲۰۳۰ میلادی، آخرین نیروگاه برق با استفاده از سوخت زغال سنگ خود را تعطیل کرد. این کشور در این زمینه منابع قابل توجهی ندارد.

اتریش هشتمین کشور اتحادیه اروپا است که سوخت فسیلی را پایان می دهد. میزان آلایندگی سوخت فسیلی بسیار بالا است و یکی از منابع اصلی انتشار گازهای گلخانه ای توسط بشر است که باعث تغییرات آب و هوایی شده است.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تصمیم گرفته‌اند تا سال ۲۰۵۰، یعنی در یک بازه زمانی ۳۰ ساله، برای تامین انرژی مورد نیاز خود از سوخت‌های کربنی فاصله بگیرند. این موضوع شامل زغال سنگ و همچنین نفت و گاز می‌شود

سه کشور لهستان، جمهوری چک و مجارستان از جمله کشورهایی هستند که برای تامین انرژی مورد نیاز خود به شدت به سوخت‌های  فسیلی و به‌ویژه زغال سنگ وابسته هستند.

ایرنا/

به گزارش سلام نو، اتریش به عنوان بخشی از طرح این کشور برای پایان دادن به سوخت های فسیلی در تولید انرژی تا سال ۲۰۳۰ میلادی، آخرین نیروگاه برق با استفاده از سوخت زغال سنگ خود را نیز تعطیل کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش روز شنبه خود با اشاره به توقف فعالیت بزرگترین شرکت برق اتریش موسوم به «فرباند» در جنوب شرقی شهر «ملاخ/ Mellach» در روز جمعه نوشت: این نیروگاه در ۳۴ سال گذشته برق و نیازهای گرمایشی شهر «گراتس» بزرگترین شهر اتریش را که در نزدیکی این نیروگاه واقع شده است، تامین می کرد.

اتریش که خود فاقد هر گونه ذخایر سوخت فسیلی قابل توجه است هنوز هم بیش از دوازده نیروگاه برق دارد که نفت و گاز سوخت آن را تامین می کند.

دولت اتریش تعطیلی نیروهای گازی خود را تا پایان دهه کنونی میلادی هدف قرار می دهد و به دنبال آن است که پس از آن همه انرژی مورد نیاز این کشور را از منابع انرژی تجدیدشدنی تولید کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید