حمایت از کمپین انتخاباتی بایدن تنها به پیام مشترک با سندرز محدود نماند و باراک اوباما هم شب گذشته در حمایت از بایدن پیامی ویدئویی منتشر کرد. رئیس جمهور سابق آمریکا در این پیام گفت: من بسیار افتخار می‌کنم که جو بایدن را برای رییس جمهوری ایالات متحده تأیید می‌کنم.

سلام نو – سرویس بین الملل:  برنی سندرز، کاندیدای پیش‌رو دموکرات‌ها بالاخره به نفع جو بایدن از رقابت‌های انتخاباتی کنار کشید تا دموکرات‌ها یک دست‌تر از پیش به نبرد با ترامپ بروند. سندرز پس از این کار به سرعت در یک گفت‌وگوی اینترنتی زنده به نفع بایدن سخنرانی و از کمپین او پشتیبانی کرد.

حالا نشنال اینترست خبر دار شده که کمپین انتخاباتی جو بایدن به کمپین انتخاباتی برنی سندرز پیغام داده که مشاورین سیاست خارجی خود را به کمپین انتخاباتی بایدن بفرستند، رخدادی که نشال اینترنست از آن به عنوان شاخه زیتونی به جریان سوسیالیست یاد کرده. بنا به گفته نشنال اینترست این دعوت یک دعوت باز است و هر کدام از مشاورین سیاست خارجی سندرز که مایل باشند می‌توانند به کمپین بایدن بپیوندند.

انتخابات ریاست جمهوری 2020 برای دموکرات‌ها بطوری شکل گرفت که رای دهندگان میانه‌رو دور بایدن گرد آمدند و رای دهندگان پیشرو دور سندرز. هر چند بایدن در نهایت پیروز این رقابت درون گروهی بود، اما خود او نیز به خوبی می‌دانست که برای شکست دونالد ترامپ تا چه اندازه به پایگاه رای سندرز نیاز دارد.

بایدن به همین دلیل متنی پر شور و پرتمجید را در واکنش به کناره‌گیری سندرز از انتخابات منتشر کرد. او هم‌چنین در کنفرانس مشترک ویدئویی با سندرز خطاب به او گفت که نه تنها برای بردن انتخابات بلکه حتی برای حکومت کردن به سندرز احتیاج دارد.

با این همه، اختلاف نظر میانه‌روها و پیش‌روها بیش از آن که در مسائلی مثل سیاست خارجی باشد در حوزه خدمات درمانی و بیمه سلامت است، هرچند میانه‌روها به سیاست خارجی کم حاشیه‌تری قائل هستند.

میانه‌روهای حزب دموکرات در حوزه سیاست خارجی خود به دو گروه تقسیم می‌شوند. گروهی نزدیک به جمهوری خواهان هستند و به عنوان مثال حامی فشار حداکثری به ایران و گروهی دیگر به پیشروها نزدیک هستند و حامی کاهش تنش و صلح در سیاست خارجی. بایدن به عنوان معاون رئیس جمهور در دولت اوباما عموما به میانه‌روها تعلق خاطر بیشتری داشت و حامی عقب نشینی از افغانستان بود، هرچند او در حمله به عراق مواضع متفاوتی داشت.

با توجه به مواضع اخیر بایدن در کمپین انتخاباتی خود به نظر می‌توان انتظار چرخش بیشتری در سیاست خارجی را داشت و او این بخش را به عنوان بخشی از مذاکرات انتخاباتی با سندرز باز گذاشته است.

اما حمایت از کمپین انتخاباتی بایدن تنها به پیام مشترک با سندرز محدود نماند و باراک اوباما هم شب گذشته در حمایت از بایدن پیامی ویدئویی منتشر کرد. رئیس جمهور سابق آمریکا در این پیام گفت: من بسیار افتخار می‌کنم که جو بایدن را برای رییس جمهوری ایالات متحده تأیید می‌کنم.

منابع خبری نزدیک به باراک اوباما به شبکه سی ان ان گفتند که پیام رییس جمهوری سابق آمریکا در حمایت از بایدن فراتر از یک حمایت ساده است بلکه پیام وی خطاب به مردم آمریکا و جهانیان  در این شرایط بحرانی است. جان کری، وزیر خارجه دولت اوباما نیز از دیگر چهره‌هایی است که حمایت جدی خود از کمپین بایدن را اعلام کرده است.

در مقابل دونالد ترامپ هم از هر امکانی برای پیروزی خود بهره می‌برد. به گزارش روزنامه واشنگتن پست اخیرا تصمیم گرفته شده به جای امضای ترامپ اسم او روی چک‌ها نوشته شود، کاری که شبیه تبلیغ مجانی برای ترامپ است.

ظاهرا تصمیم به درج نام ترامپ روی چک‌ها روز سه‌شنبه (دیروز) از سوی وزارت خزانه‌داری به کارمندان دورکار اداره "خدمات درآمد داخلی" آمریکا (IRS) که نهادی زیر مجموعه وزارت خزانه‌داری آمریکاست، ابلاغ شده.

حال باید دید کمپین انتخاباتی قدرتمند بایدن با کمک سندرز و اوباما فاتح رقابت انتخاباتی می‌شود یا دونالد ترامپ که دنبال بهره بردن از هر فرصتی برای پیروزی خود است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***