۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
کد خبر: 4523678

در این مطلبِ سلام نو قصد داریم به برخی از نکات به منظور حرفه ای شدن در طراحی لباس بپردازیم و در مطالب بعدی بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت ...پس با ما همراه باشید...

طراحی لباس یکی از هنرها و شغل های پرطرفدار امروزه است که در میان اغلب جوانان جایگاه خوبی به دست آورده است.

در طراحی لباس می توان خلاقیت و هنر را با یکدیگر ترکیب کرده و اثری زیبا به وجود آورد.

برای این که افراد در حوزه طراحی لباس حرفه ای شوند باید برخی از مهارت های خود را تقویت نمایند.

فردی که قصد دارد در طراحی لباس موفق شود باید آشنایی کافی با بازاریابی داشته و بتواند در این حوزه موفق عمل کند. از اینرو باید روابط عمومی خود را افزایش دهد و تلاش بسیاری نماید.

فردی که قصد ورود به حرفه طراحی لباس را دارد باید خلاق و نوآور باشد به طوری که با ایده های جدید خود کارهای خاص و زیبایی را ارائه کند.

تصویر سازی در طراحی لباس بسیار مهم است. پس افرادی که علاقه مند به این حوزه هستند باید از لحاظ بصری و تجسمی قوی عمل کنند.

در این مطلبِ سلام نو قصد داریم به برخی از نکات به منظور حرفه ای شدن در طراحی لباس بپردازیم و در مطالب بعدی بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت ...پس با ما همراه باشید...

طراحی و نقاشی؛ مهارت های مهم طراحی لباس

افرادی که قصد ورود به حرفه طراحی لباس را دارند در مرحله ی اول باید طراحی و نقاشی را به صورت حرفه ای یاد بگیرند چرا که وقتی ایده ای به ذهن‌شان خطور می کند باید بتوانند آن را به روی کاغذ بیاورند.

پس یک طراح لباس باید بتواند مهارت طراحی و نقاشی را فرا گرفته و با تمامی اصول و تکنیک های طراحی مد و لباس آشنایی داشته باشد زیرا این موضوع می تواند برای انتخاب لباس به آن ها کمک کند تا کیفیت و طرح آن را در اولویت خود قرار دهند.

توجه کافی به جزییات

افرادی که علاقه مند به طراحی لباس هستند و وارد این صنعت جذاب می شوند علاوه بر آشنایی و تسلط به مهارت طراحی و نقاشی باید توجه لازم به جزئیات را داشته باشند.

این جزئیات می تواند از یک گلدوزی یا تکه دوزی ساده بر روی لباس ها تا طراحی های زیبا و ظریف باشد که حاکی از اهمیت آن است.

شناخت کافی از رنگ شناسی، پارچه و بافت

رنگ شناسی یکی از اصول مهم طراحی لباس است.زیرا این موضوع باعث می شود که طراح بتواند رنگ ها را با یکدیگر ست کرده و یا از رنگ های مناسب اندام های متفاوت استفاده نماید.

پارچه و بافت آن در طراحی لباس بسیار مهم هستند زیرا فرد با شناخت کافی از آن ها می تواند متوجه این موضوع شود که کدام پارچه و بافت مناسب اندام ظریف و کدام یک برای افراد درشت اندام مناسب است.

افزایش درک بصری

درک بصری و تصویر سازی مُد از دیگر مهارت های لازم در طراحی لباس می باشد زیرا شبیه سازی و پیاده کردن آن چه که در ذهن طراح است بسیار مهم می‌باشد.

افزایش ارتباط گروهی

ارتباطات در ارتقا کیفیت کار طراح لباس بسیار مهم است.از اینرو هر فردی که در این حوزه فعالیت می کند، هم باید ارتباط درون تیمی و هم برون تیمی را افزایش دهد زیرا آشنا شدن با دیگر طراحان موفق و آثار منحصر بفرد می تواند تاثیر بسزایی در کار او داشته باشد.

اطلاعات کافی از کسب و کار

اگرچه طراحی لباس یکی از گرایش های هنر است و افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند به این بُعد علاقه وافری دارند اما نباید این حقیقت را انکار کرد که صنعت مُد و فشن نیازمند اطلاعات کافی نسبت به بازاریابی،کسب و کار،تبلیغات،فروش،روابط عمومی قوی و گسترده و...می باشد زیرا با مشاهده افراد موفق در این حوزه می توان به این موضوع پی بُرد و حتی اگر فرد سرشار از استعداد هنری و اطلاعات لازم درمورد آن باشد اما در خصوص مهارت های بازرگانی آن آگاهی نداشته باشد نمی تواند موفق شود.

کد خبرنگار: ۵
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***