مطالعه‌ ای جدید در چین برخی ویژگی‌ هایی از کروناویروس را آشکار کرده است.

به گزارش سلام نو، مطالعه جدید روی مسافرانی که در اتوبوس به کروناویروس مبتلا شدند نشان می‌دهد که ویروس حداقل برای ۳۰ دقیقه زنده می‌ماند و در فضایی بسته قابلیت انتقال به افراد تا فاصله ۴.۵ متری را دارد. این مطالعه نگرانی‌های زیادی درباره استفاده از حمل‌ونقل عمومی به وجود آورده است.

نویسنده‌های این مطالعه که در روز پنجشنبه منتشر شد، برخی اعضای مرکز کنترل بیماری چین هستند. این مطالعه وضعی خاص را در روز ۲۲ ژانویه مشاهده کرد. بیمار A مبتلا به کرونا بدون ماسک سوار اتوبوس دارای سیستم تهویه هوا می‌شود و هشت نفر دیگر را در آن اتوبوس به ویروس آلوده می‌کند. در همان روز، بیمار برای یک ساعت سوار اتوبوسی دیگر می‌شود و دو نفر را به کروناویروس آلوده می‌کند.

اما نیم ساعت بعد از خروج بیمار از اتوبوس، فرد دیگری که سوار اتوبوس شده بود به بیماری کرونا مبتلا می‌شود. همین موضوع باعث شده تا این مطالعه نتیجه‌گیری کند که ویروس حداقل برای نیم ساعت می‌تواند در محلی که هوای آن تهویه می‌شود، زنده بماند.

فاصله بیمار A با نزدیک‌ترین مسافر آلوده شده نیم و با دورترین مسافر مبتلا ۴.۵ متر بود.

بیمار در آن روز با ۲۴۳ نفر در تماس بوده است که ۱۳ نفر از آن‌ها به کروناویروس مبتلا شده‌اند. در این رابطه در مطالعه چینی‌ها آمده است: «فاصله زیاد انتقال، احتمال شیوع ویروس کرونا در محیط بسته را بالا می‌برد. این یعنی امکان دارد کرونا در فاصله‌های بیشتر از ۱ تا ۲ متری از بیمار هم شیوع پیدا کند، در صورتی که قبلا چنین فرضی وجود نداشت.»

نتایج این مطالعه نگرانی‌های زیادی بین شهروندان چینی در استفاده از حمل‌ونقل عمومی به وجود آورده است.

منبع: گلوبال تایمز/خبرآنلاین

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***