بانک مرکزی چین به صورت جدی به بازارهای مالی چین ورود کرده اما با این وجود شاهد ریزش سنگین شاخص های بورسی هستیم. برآوردها حکایت از آن دارد که در هفته پیش رو هم تعطیلی اقتصاد چین ادامه دار خواهد بود. گفته می شود تقریبا نیمی از اقتصاد چین این روزها به حالت معلق درآمده است.

سلام نو – سرویس اقتصادی: در حالی که شمار مبتلایان به کرونا از 4820 گذشته و 1486 نفر هم جان باخته اند اقتصاد جهان همچنان در حال زیان است. افزایش تلفات ویروس کرونا ارتباط مستقیمی با التهاب در اقتصاد جهان دارد.

به گزارش سلام نو، این روزها چینی ها از ترس ویروس کرونا کمتر در مکان های عمومی حاضر می شوند. در همین رابطه کلیپی از متروهای چین منتشر شده که به طرز حیرت انگیزی خالی از مسافر است. طبیعتا در چنین شرایطی نبض اقتصاد این کشور کند شده است.

کرونا بازار طلا را سوت و کور کرده است

بازار طلا در چین سوت و کور تر از همیشه شده و اخبار رسیده حکایت از آن دارد که هراس از کرونا باعث شده تا تقاضا برای جواهرات و طلا به پایین ترین حد خود در سال های اخیر برسد.

به گفته مدیرعامل انجمن طلای چین فروشگاه‌ها و مغازه‌ها به دلیل شیوع ویروس تعطیل هستند. فروش جواهرات و شمش طلا امسال به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد. در حالی آمار فروش طلا مایوس کننده بوده که به خاطر سال نوی میلادی بسیاری از جواهرفروشان و طلافروشان چینی پیش بینی دیگری داشتند.

آمار شورای جهانی طلا نشان می دهد که تقاضای چین برای جواهرات در سال ۲۰۱۹ به میزان هفت درصد افت کرده است. این موسسه خاطرنشان کرد که قیمت بالای طلا در بازار چین، بزرگترین عامل بازدارنده تقاضا برای خرید در سال میلادی گذشته بود. به نظر می‌رسد امسال اصلی‌ترین عواملی که تاثیر منفی بر تقاضا خواهند داشت، رشد اقتصادی ضعیف و نگرانی از شیوع ویروس کرونا هستند.

بازار مالی چین تحت تاثیر کرونا

بانک مرکزی چین به صورت جدی به بازارهای مالی چین ورود کرده اما با این وجود شاهد ریزش سنگین شاخص های بورسی هستیم. برآوردها حکایت از آن دارد که در هفته پیش رو هم تعطیلی اقتصاد چین ادامه دار خواهد بود. گفته می شود تقریبا نیمی از اقتصاد چین این روزها به حالت معلق درآمده است.

انتظار می‌رود که با توجه به تداوم تعطیلی بخش بزرگی از اقتصاد چین و تعلیق فعالیت شرکت‌های خارجی در این کشور، خسارت های اقتصادی ناشی از این ویروس بر اقتصاد جهانی کماکان ادامه داشته باشد.

تحلیل گران گروه مشاورین دی بی اس سنگاپور در همین رابطه در یادداشتی نوشته‌اند: ایالت هوبی که یکی از کانون های درگیر با ویروس کرونا است، یکی از اصلی ترین قطب های تولیدی چین به ویژه در حوزه فولاد، اتوموبیل و تجهیزات الکترونیکی محسوب می شود و بسیاری از اقتصادهای آسیایی بین یک پنجم تا یک سوم کل نیازهای وارداتی خود را از چین تامین می کنند. با تداوم روند موجود شاهد اخلال جدی در زنجیره تامین خواهیم بود.

در شرایطی که کرونا در صدر توجهات است معامله‌گران در خصوص افزایش شمار قربانیان و زمان بازگشت کارگران به کار خود نگرانی زیادی دارند.

کرونا گریبان بازار موبایل هم گرفت

بازار موبایل هم این روزها متاثر از ویروس کرونا روزهای خوبی را پشت سر نمی گذارد. در این بین طبق  گزارش وب سایت channelnewsasia ، شرکت چینی هواوی بیشترین ضرر را متحمل شده است.

نکته قابل توجه این است که هواوی یکی از بزرگترین شرکت های تکنولوژی، مخابراتی و تولیدکننده موبایل است و سهم این برند در بازار جهانی موبایل قابل توجه و غیرقابل چشم پوشی است.

در حال حاضر شرکت هواوی به لحاظ میزان فروش گوشی هوشمند در بازارهای جهانی در جایگاه دوم جهان قرار دارد. بعید نیست به زودی ویروس کرونا باعث شود تا رده دوم هواوی به مخاطره بیفتد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***