کارگردان فیلم «پدران» من یک فیلم فارسی ساختم و مجدد به سراغ ساخت فیلم‌های کردی خود می‌روم. کسی هم نمی‌تواند به من بگوید فیلم کردی نساز.

به گزارش خبرنگارسلام نو ، نشست خبری فیلم «پدران» با حضور سالم صلواتی (کارگردان)، شهرام مسلخی (تهیه‌کننده)، علیرضا ثانی‌فر، هدایت هاشمی، گلاره عباسی، مهشید ناصری، مهدخت مولایی (بازیگران)، مرتضی پورصمدی (مدیر فیلمبرداری) و برخی عوامل دیگر در سالن رسانه‌های پردیس ملت برگزار شد.

علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده (منتقد) درباره این فیلم گفت: در مواجهه با این فیلم از دو منظر مواردی را بیان می‌کنم. اول محتوا بوده که به نظرم فیلم حرف به‌روزی می‌زند. مسئله اصلی فیلم عدم شناخت نسل‌هاست که منجر به تقابل می‌شود. متاسفانه ما در سینما و تلویزیون خود چنین مسائلی را نمی‌بینیم و این فیلم از این منظر اتفاق ویژه‌ای است. همچنین فیلم از تهران خارج شده و در همدان فیلمبرداری شده که از نکات خوب این فیلم به شمار می‌آید. ولی ای کاش با جزئیات بیشتری به سراغ این داستان می‌رفتند که به نوعی به جامعه کنونی نیز کمک شود.

مهدخت مولایی (بازیگر) درباره این فیلم گفت: جذابیت فیلمنامه برای من این بود که با یک داستان ساده و قابل درک طرف بودم. داستانی که به نوعی آن را به راحتی در اطراف خود می‌بینیم و از این جهت جذاب است.

شهرام مسلخی (تهیه‌کننده) درباره این فیلم بیان کرد: من خوشبختانه می‌توانم بگویم که از ابتدا که وارد این کار شدم، می‌دانستم به جشنواره راه پیدا می‌کند. ما در این فیلم با لوکیشن‌ها و هنروهای متعدد طرف بودیم و کار سختی داشتیم. در صورتی که فیلمسازان برای فیلم اول فیلم‌های ساده‌ای را انتخاب می‌کنند. در این فیلم سعی کردیم به موضوع روز بپردازیم؛ ما آدم‌های بدی نیستیم، امیدوارم که ما را دور نیاندازید.

سالم صلواتی نیز در این نشست اظهار داشت: در این فیلم پدرها را به تصویر می‌کشیم و به این واسطه پسران را در آن می‌بینیم. سعی کردیم قصه سر راستی داشته باشیم و در عین سر راستی فیلم خوبی را روایت کنیم.

وی ادامه داد: تمام فیلم‌های قبلی من کردی بود و فیلم‌های بعدی‌ام نیز کردی خواهد بود. یکی از مسائلی که سبب شد این فیلم را کردی نسازیم، مسئله اکران بود که به نوعی فیلم باید با آن طیف بیشتری از مخاطبان را با خود همراه کند. ما سعی کردیم و همدان و افراد همدانی را شریف نشان دهیم و در عین حال فیلم‌مان رنگ و بوی همدان را داشته باشد. در عین حال تلاش کردیم که مشکلات لهجه را نداشته باشیم اما اگر ضعفی هست، من مقصر آن هستم.

صلواتی در ادامه اظهار داشت: من کارم را از سال ۶۸ شروع کردم و بعد از این به سراغ ساخت فیلم کوتاه می‌روم. ما در فیلمنامه بر سر اینکه قصه و مخاطب داشته باشد خیلی صحبت کردیم. نکته‌ای که برایمان مهم بود، این بود که از بازیگران چهره‌ای استفاده کنیم که در کار خود خوب باشند و همچنین فیلم شریفی بسازیم. دوست داشتم همچنین از بازیگران تئاتر استفاده کنم. البته این فیلم بعد از جشنواره تدوین مجددی خواهد شد.

علیرضا ثانی‌فر درباره مشابه بودن شخصیت‌هایی که در سه فیلم جشنواره ایفا کرده، اظهار داشت: شباهتی در نقش‌ها وجود دارد اما تفاوت‌های بسیاری نیز در نقش‌ها هست. بهتر است باتوجه به آشنا بودن بازیگران به بازیگری آنها درباره این موضوع نظر دهند. در مورد لهجه نیز ما تلاش خود را کردیم اما اگر ایراداتی در کار وجود دارد، به این دلیل بوده که ما پیش تولید طولانی نداشتیم و از این بابت معذرت می‌خواهم.

صلواتی همچنین در ادامه این نشست در واکنش به انتقادات برخی نسبت به ساخت فیلم با زبان غیرفارسی  اظهار داشت: من یک فیلم فارسی ساختم و مجدد به سراغ ساخت فیلم‌های کردی خود می‌روم. همانطور هم که من به کسی نمی‌گویم فیلم فارسی نساز، کسی هم نمی‌تواند به من بگوید فیلم کردی نساز.

گلاره عباسی نیز در این نشست گفت: گروه ما گروهی بود که هنوز دوست دارد فیلم‌های خوب تولید شود و بازی در فیلم‌های این چنینی همچنان برای ما جذاب است. شاید در این فیلم‌ها ما خیلی زمان نداشتیم که تمرین کنیم اما تمام تلاش خود را کردیم و با نهایت عشق این فیلم را آماده کردیم.

صلواتی: فیلم‌های من داستان‌های روزمره مردمان است و سعی می‌کنم از نگاه تازه‌ای به موضوعات بپردازم. هیچ فیلمی ندارم که در جشنواره‌های دنیا دیده نشده باشد، اما برای این فیلم قصد نداشتم که هیجان اضافه‌ای را برای دیده شدن در جشنواره به کار اضافه کنم./ایلنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***