بارندگی های اهواز و دیگر شهرهای خوزستان که با آبگرفتگی و بالا زدن فاضلاب در سطح شهرها همراه بود، ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده رفع خواهد شد.

رئیس جمهور در تماس تلفنی با "غلامرضا شریعتی" استاندار خوزستان در جریان مسایل و مشکلات این استان در پی بارش های شدید، قرار گرفت و دستورات لازم را برای تسریع در روند امدادرسانی صادر کرد.

دستور وزیر بهداشت درباره حادثه بیمارستان اهواز و بالا آمدن فاضلاب

در پی بارندگی شدید، آبگرفتگی و بالا آمدن فاضلاب در اهواز، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از دستور وزیر بهداشت به معاون کل این وزارتخانه و اعزام وی به اهواز برای بررسی ابعاد بهداشتی و ارائه گزارش از وضعیت بیمارستان‌های این شهر خبر داد.

دکتر کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بهداشتی اهواز که طی روزهای اخیر به دلیل بارندگی شدید، شاهد آبگرفتگی و بالا آمدن فاضلاب در این شهر هستیم، گفت: به دستور وزیر بهداشت، دکتر حریرچی و تیمی از کارشناسان فنی وزارت بهداشت در حال بررسی ابعاد بهداشتی موضوع بارندگی‌های روزهای اخیر در شهر اهواز و پیامدهای بهداشتی موضوع پس زدن فاضلاب در این شهر هستند.

وی با اشاره به ورود آب به برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اهواز، افزود: همچنین آسیب‌های ناشی از ورود آب به برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و ابعاد فنی موضوع قطع برق در یکی از بخش‌های یکی از بیمارستان‌های اهواز نیز از سوی تیم اعزامی وزارت بهداشت در حال رسیدگی است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت همچنین اظهار کرد: با توجه به اینکه وزیر بهداشت در حال حاضر در سفر استانی همدان هستند، تیمی را به همراه معاون کل وزارت بهداشت مامور کردند که به اهواز سفر کرده و بررسی‌های لازم را در همه ابعاد انجام و در اولین فرصت ممکن گزارش نهایی را اعلام کنند.

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های اهواز، کارون و شادگان در نوبت عصر

مدارس و دانشگاه‌های اهواز، کارون و شادگان به دلیل شدت آب گرفتگی در سطح شهر، در نوبت عصر امروز ۲۶ آذر نیز تعطیل اعلام شدند.

مدارس و دانشگاه های اهواز، کارون و شادگان که پیش از این در نوبت صبح امروز به دلیل آبگرفتگی در پی بارش شدید روز گذشته باران تعطیل اعلام شده بودند، در نوبت عصر هم به علت ادامه آبگرفتگی معابر تعطیل شدند.

به گزارش ایسنا، امروز همچنین ادارات اهواز و کارون تعطیل هستند.

محدودیت و کندی تردد در مسیرهای ارتباطی شهر اهواز

رییس پلیس راهور خوزستان از محدودیتهای ترافیکی و کندی عبور و مرور در مسیرهای ارتباطی در سطح شهر اهواز خبر داد.

سرهنگ منصور جمشیدی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: معابر آبگرفته خیابان انقلاب حدفاصل زینب تا سروش، خیابان زند از شریعتی تا پاداد، خیابان اصلی پاداد، فاز یک پاداد حدفاصل پل سردار هاشمی تا فلکه زندان، خیابان ۵ طبقه (سازمان آب و برق خوزستان) به بلوار گلستان، شیخ بها جنوبی تا کوی علوی، سه راهی باهنر و حدفاصل میدان شفا تا تپه مقابل ترمینال شرق اهواز، با محدودیت ترافیکی و کندی عبور و مرور مواجه هستند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.

فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید:

بسته شدن راه ارتباطی چند روستای اندیکا در پی بارش برف

رئیس جمعیت هلال‌احمر اندیکا از بسته شدن راه ارتباطی چند روستای منطقه "وارگه تازه" به علت بارش سنگین برف خبر داد.

ایمان نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های روز گذشته (دوشنبه) و ادامه بارندگی در شهرستان اندیکا، راه ارتباطی چند روستای منطقه وارگه تازه به علت بارش سنگین برف مسدود شده است.

وی افزود: ‏‪

گردنه تازه نیز به علت بارش سنگین برف مسدود است.

توضیحاتی در خصوص وضعیت برق بیمارستان امام اهواز در شب گذشته

شرکت توزیع نیروی برق اهواز در خصوص خبر مرگ همزمان ۴ بیمار و اظهارات رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز مبنی بر نوسانات شدید برق شهری در شب گذشته ۲۵ آذرماه توضیحاتی ارائه داد.

سعید آقایی معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق اهواز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مرگ ۴ بیمار در بخش آی سی یو بیمارستان امام و اظهارات رییس بیمارستان که به نوسانات شدید برق شهری در شب گذشته اشاره کرده بود، اظهار کرد: شب گذشته شبکه برق فشار متوسط تغذیه کننده پست اختصاصی بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز عادی بوده و پس از اعلام بالاترین مقام قضایی استان جهت کمک به رفع مشکل برق داخلی بیمارستان، گروه فنی در محل حاضر و نسبت به رفع اشکال و عادی سازی تجهیزات داخلی پست اختصاصی همکاری لازم به عمل آمد.

وی افزود: هیچگونه اشکالی روی شبکه برق فشار متوسط و از طرف ما وجود نداشته و هر آنچه رخ داده در تجهیزات پست اختصاصی بیمارستان رخ داده است.

آقایی تصریح کرد: با این وجود شب گذشته گروه های عملیاتی برق اهواز جهت امداد در محل حاضر شدند، در حالی که پست داخلی و اختصاصی است.

توضیح استاندار خوزستان در خصوص آبگرفتگی و قطع برق بیمارستان امام اهواز

غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در گفتگو با شبکه یک سیما اظهار کرد: در روز گذشته ظرف سه ساعت ۱۱۳ میلیمتر بارش را در آبادان و حدود ۸۸ میلیمتر بارش را در اهواز داشتیم. شهرهای دیگر استان نیز بین ۴۷ تا ۷۰ میلیمتر بارش داشتند که این وضعیت مشکلاتی برای مردم در شهرهای مختلف خصوصا اهواز، کارون، حمیدیه، آبادان و خرمشهر ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: علت این وضعیت این است که اهواز شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی ندارد. سیستم فاضلاب هم فرسوده است و کشش جمع آوری آب‌های فرسوده را ندارد و فشاری که برای دفع آب‌های سطحی به سیستم فاضلاب وارد می‌آید، مشکلات را در بارش‌های سیلابی بیشتر می‌کند.

شریعتی بیان کرد: اکنون با بسیج تمامی دستگاه‌های استانی و تلاش سازمان‌های مختلف و کمک مردم، شرایط در اهواز پایدار است. اگرچه مناطقی هنوز آب‌گرفته هستند و مشکلاتی برای منازل مردم هنوز وجود دارد اما این شرایط را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

وی در خصوص اسکان موقت شهروندان مناطق آب گرفته خوزستان گفت: تنها در شهرستان کارون نیاز به اسکان موقت وجود داشت که فرمانداری با کمک دستگاه‌ها، محل‌هایی را مشخص کردند و این کار را انجام دادند. در عین حال باز هم برای گسترش و ادامه اسکان موقت شهروندان آمادگی لازم وجود دارد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: اکنون نیز جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان به منظور هماهنگی بیشتر و اقدامات موثرتر در حال برگزاری است.

وی در خصوص مشکلات ایجاد شده برای مراکز عمومی خدمات‌رسان از جمله بیمارستان‌ها و قطع برق در یک بیمارستان در شب گذشته (۲۵ آذرماه) و فوت چند بیمار در پی این مشکل، تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) هم برق اضطراری و هم سیستم UPS داشته است اما متاسفانه برای برخی از بخش‌ها و خصوصا بخش ICU وارد مدار نشده است و این مشکل ایجاد شد و سیستم بعد از پنج دقیقه وارد مدار شده است. البته این موضوع نیازمند بررسی‌های بیشتر است و دستگاه‌های تخصصی را موظف کرده‌ایم که در این زمینه بررسی بیشتری انجام دهند. حوزه فنی عمرانی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در حال بررسی‌های بیشتر هستند و گزارش نهایی را در این زمینه به ما خواهند داد.

مدیران خوزستان در مصاحبه‌ها تشویش ایجاد نکنند

غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان همچنین در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز سه‌شنبه (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد با تاکید بر لزوم بسیج همه امکانات جهت رفع آبگرفتگی‌های اهواز و کارون، گفت: ۲۰ درصد کاری که در زمان سیل انجام شد، اکنون مشاهده نشده است. اگر واقعا مانند سیل کار می‌شد، شاهد این مشکلات نبودیم. اکنون وضعیت حسابرسی نیست و باید کار شود و بعد شرایط اصلاح شود.

وی با اشاره به بارش‌های روز گذشته در اکثر نقاط خوزستان اظهار کرد: در پی فعالیت این سامانه بارشی در خوزستان، بارش‌های سیل‌آسایی در شهرهای مختلف از جمله آبادان، خرمشهر، اهواز، کارون، حمیدیه، رامهرمز، ماهشهر، هندیجان داشتیم. خوشبختانه وضعیت اکثر نقاط استان بهتر شده است. در آبادان، اهواز و کارون دچار آب‌گرفتگی بیشتری بودیم که در برخی نقاط در شرایط حاد بودند و آب وارد منازل مردم نیز شد.

وی افزود: در پی اقدامات انجام شده و تعیین دستگاه‌های معین برای آبادان، وضعیت این شهر تقریبا در حال بهتر شدن است و شرایط به سمت نرمال تا عادی شدن پیش می‌رود.

وضعیت اهواز و کارون تا ۱۲ ساعت آینده باید عادی شود

به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان گفت: در خصوص اهواز و شهرستان کارون، در اهواز شرایط بهتر پیش رفته است، اگرچه هنوز وضعیت عادی نیست اما پایدار است و با اقداماتی که در حال انجام است به سمت عادی شدن پیش می‌رود.

شریعتی بیان کرد: ستاد معاونت امور عمرانی فرمانداری برای مدیریت شهر اهواز مشخص کرده که دستگاه‌های مختلف مانند سازمان آب و برق خوزستان، شرکت توسعه نیشکر، شهرداری و آبفا، در خدمت معاون عمرانی باشند تا کار، منطقه‌بندی شود و سریعا تا ۱۰ تا ۱۲ ساعت آینده، اهواز به حالت عادی برگردد.

وی بیان کرد: همچنین برای شهرستان کارون، ستاد دیگری با فرماندهی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران و عضویت مدیریت راه و شهرسازی، مدیرعامل توسعه نیشکر و برخی دیگر از دستگاه‌ها تشکیل شده و اعلام کردیم به دلیل اینکه وضعیت نرمال نیست، سریعا امکانات مورد نیاز را تهیه کنند و وضعیت را به حالت عادی برگردانند تا در ۱۰ ساعت آینده شرایط به حالت نرمال باشد.

وی عنوان کرد: تمهیدات و تجهیزات لازم برای برگرداندن شرایط اهواز و کارون به حالت نرمال در حال تأمین است. حجم بارش‌ها بالا بوده و شرایط اراضی اهواز و کارون مسطح است و خروج آب از این دو شهرستان نیاز به پمپاژ زیادی دارد اما امیدواریم با این امکانات و دستگاه‌ها شرایط در ۱۰ تا ۱۲ ساعت آینده به وضعیت نسبتا عادی برگردانده شود.

قطع یک فیوز و ضعف کارشناسان در تست دستگاه‌ها، دلیل اتفاق بیمارستان امام(ره) اهواز

استاندار خوزستان در ادامه در خصوص مرگ چهار زن که در بیمارستان امام بستری بودند، گفت: به علت وقوع صاعقه، یکی از فیوزهای بیمارستان امام خمینی(ره) قطع شد. در حالی که برق این منطقه قطع نبود، تنها فیوز یکی از فیوزهای این بیمارستان دچار مشکل شد. در این شرایط باید دستگاه برق اضطراری و UPSهایی که از قبل تهیه شده، وارد مدار شود اما متاسفانه این دستگاه‌ها وارد مدار نشدند و در بخش ICU این بیمارستان دچار مشکلاتی شدیم.

وی افزود: وظیفه دولت این بود که برق اضطراری تهیه کند که این کار را انجام داده اما شاید در طول سال، یکبار دچار قطعی برق می‌شدیم و این دستگاه وارد مدار نمی‌شد و این موضوع باعث شده که در این زمینه دقت نکنیم و دستگاه‌ها بررسی نشوند و منجر به چنین مسائلی شود در حالی که باید این بررسی‌ها و نظارت‌ها مرتبا انجام می‌شد.

شریعتی افزود: در حال حاضر اکیپ‌هایی در حال بررسی این موضوع هستند تا متوجه شویم دقیقا شرایط به چه نحوی بوده و قصور چیست. امیدواریم با بررسی و تذکراتی که داده خواهد شد، از چنین مواردی پیشگیری شود.

وی تصریح کرد: وظیفه دولت این است که UPS لازم و برق اضطراری را برای جایگاه‌های حساس تهیه کند که این کار انجام شده است. بنابراین آنچه دولت برای مدیریت این شرایط باید هزینه می‌کرد، انجام داده است اما به علت ضعف‌هایی که در عملکرد و مدیریت ما وجود دارد و بعضا ضعف‌های کارشناسان،‌ گاهی شاهد چنین مشکلاتی هستیم. بعضا کارشناسان، این دستگاه‌ها را از قبل بررسی و تست نکرده‌اند و این شرایط پیش آمده است. بسیاری از این کارها به ضعف مدیریت ما و مسئولین ذیربط برمی‌گردد که باید این موضوع به صورت جدی پیگیری شود و کسانی که در این زمینه مقصر هستند بازخواست شوند.  همچنین باید این شرایط مدیریت شود تا از این به بعد چنین مواردی رخ ندهد.

جزئیات تماس رئیس جمهور، معاون اول و وزیر کشور با استاندار خوزستان

وی با اشاره به تماس رئیس جمهور در خصوص وضعیت پیش آمده در برخی شهرهای خوزستان به ویژه اهواز و کارون، عنوان کرد: رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور در این زمینه با من تماس گرفته‌اند و در جریان امر قرار گرفتم. دستورات لازم به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط جهت کمک داده شده، در عین حال عنوان شد در صورت نیاز به کمک در خوزستان، موضوع اطلاع داده شود تا از سوی دفتر رئیس جمهور یا معاون اول وی، دستورات لازم داده شود.

وی افزود: هر سه مسئول تاکید کردند در کنار مردم هستند و مانند زمان سیل، حمایت و پشتیبانی لازم را انجام خواهند داد. بنابراین به همین علت من دستور دادم در مناطقی که دچار آسیب شده‌اند، خسارت‌ها برآورد شود تا اقدامات مورد نیاز را انجام دهیم.

شریعتی در پاسخ به این سوال که آیا برای رفع این مشکل، امکاناتی از خارج از استان مورد نیاز است یا خیر، گفت: تعدادی پمپ از سوی آب و فاضلاب کشور به خوزستان اعزام شده اما امکانات خوزستان زیاد است و اگر این امکانات بسیج شوند، شرایط مدیریت می‌شود.

شریعتی با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص این سامانه بارشی گفت: هفته پیش هواشناسی پیش‌بینی کرده بود که دو سامانه بارشی ضعیف وارد خوزستان می‌شوند اما با گذشت زمان اعلام کردند که بارندگی‌های زیادی در استان خواهیم داشت. بنابراین تقریبا پیش‌بینی هواشناسی خوب بوده اگرچه نزدیک به زمان وقوع بارش‌ها بود.

عدم حضور کافی نیروهای خدماتی در مناطق آبگرفته اهواز و کارون

شریعتی عنوان کرد: امروز صبح از مناطق مختلف اهواز و کارون بازدید کردیم اما مشاهده کردیم که نیروهای خدماتی به اندازه کافی جهت ارائه خدمات در مناطق حضور نداشتند. باید نیروهای بیشتری در منطقه حاضر شوند و تا زمانی که مشکل مردم حل نشده، منطقه را ترک نکنند.

شریعتی ادامه داد: زمانی که بحرانی رخ می‌دهد، دستگاه متولی نداریم و همه درگیر مساله هستند. در حال حاضر شرایط به نحوی شده که کار از عهده یکی دو دستگاه خارج است و همه باید وارد میدان شوند البته این موضوع به معنی این نیست که یک دستگاه از تمام ظرفیت خود استفاده نکند.

وی با اشاره به ورود آب به منازل و آسیب وارد شدن به وسایل مردم گفت: برخی خانواده‌ها درآمد پایینی دارند و در مدت ۱۰ تا ۱۵ سال توانسته اند وسایل خود را خریداری کنند که اکنون مشاهده می‌کنند وسایلشان آسیب دیده است؛ بنابراین انتظار داریم چه برخوردی با ما شود؟ باید درد مردم را لمس کنیم. شاید گاهی مردم حرفی بزنند که کارشناسی نباشد اما باید توجه کنیم که این شرایط نرمال نیست و مردم عصبی هستند.

وی تاکید بر لزوم بسیج همه امکانات جهت رفع آبگرفتگی‌های اهواز و کارون تصریح کرد: ۲۰ درصد کاری که در زمانی سیل انجام شد، اکنون مشاهده نشده است. اگر واقعا مانند سیل کار می‌شد، شاهد این مشکلات نبودیم. اکنون وضعیت حسابرسی نیست و باید کار شود و بعد شرایط اصلاح شود.

شریعتی ادامه داد: پس از گذشت از این شرایط، باید دستگاه‌های اجرایی چابکی خود را در برخورد با چنین حوادثی بررسی کنند زیرا برخی دستگاه‌ها چابکی لازم را ندارند.

شهرستان کارون در منگنه قرار گرفته است

وی گفت: اکنون نقاط بحرانی ما کارون است و این شهرستان به طور جدی در منگنه قرار گرفته است. ما مشاهده کردیم که در سیل گذشته برخی دستگاه‌های متولی مجوز ساخت در کانال بحره را داده بودند که این منطقه را تخلیه کردیم. بنابراین برخی مشکلات به دلیل این است که در خشکسالی بودیم و مجوز ساخت و ساز در برخی مناطق داده شد یا در مقابل ساخت و سازها چشم بسته شد.

وی تصریح کرد: مدیران مصاحبه نکنند یا اگر مصاحبه می‌کنند، رعایت امر را داشته باشند و تشویشی ایجاد نکنند.

فکر می‌کنند در خوزستان دست روی دست گذاشته‌ایم و نشسته‌ایم

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: اکنون بسیاری فکر می‌کنند ما دست روی دست گذاشته‌ایم و نشسته‌ایم در حالی که قبل از وقوع حوادث، جلسات متعددی تشیکل شده و با برخی‌ها حتی برخورد شده است بنابراین اینکه دستگاه‌های متولی دیر پای کار بیایند، پذیرفته نیست.

کیامرث حاجی‌زاده در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز سه‌شنبه (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در سه سال اخیر خوزستان در بحران، مدیریت می‌شود. با توجه به تجربه اخیر که از سیلاب به دست آوردیم، از مردادماه سال جاری کارگروه مقابله با سیلاب برگزار شد و طبق قانون جدید سازمان مدیریت بحران که به همه دستگاه‌های عضو ابلاغ شده، شرح وظایف هر دستگاه مشخص و تقسیم کار نیز انجام شده است.

وی افزود: مشکل عمده کنونی ما در خوزستان، در جنوب، مرکز، جنوب غرب و جنوب شرق است. در شهرهای واقع در این مناطق به دلیل توپوگرافی و عدم وجود کانال دفع آب‌های سطحی و همچنین وجود مشکل در بحث فاضلاب، شاهد چنین مشکلاتی هستیم.

به گزارش ایسنا، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: بارها هشدار داده‌ایم که قبل از وقوع حادثه همه امکانات و ماشین‌آلات در مناطق بحرانی مستقر شوند. ایراد بزرگی که به ما وارد است، این است که چرا پس از وقوع حادثه جهت رفع مشکل اقدام می‌کنیم؟ مردم حق دارند چنین سوالاتی کند.

حاجی‌زاده با اشاره به تاکیدات و هشدارها قبل از آغاز بارش‌های روز گذشته تصریح کرد: باید بدانیم در اهواز زیرساخت نداریم و در پی پیگیری‌های استاندار خوزستان، حتی مقام معظم رهبری مشکل فاضلاب اهواز را می‌دانند. بنابراین قبل از وقوع مشکلات باید در محل‌های مورد نظر حضور داشته باشیم.

حاجی‌زاده عنوان کرد: یکی از مشکلات ما این است که برخی از مدیران را به زور پیدا می‌کنیم اما بعد همه آنها برای مصاحبه‌های متعدد پیدا می‌شوند، حتی بعضا کسانی که مسئولیتی ندارند. در حالی که زمانی که بحرانی رخ می‌دهد، همه مصاحبه‌ها باید از این کانال باشند. اینکه هر کسی میکروفونی در دست بگیرد و اذهان عمومی را تشویش کند، مورد قبول نیست.

وی ادامه داد: دستگاه‌های متولی چرا فکر می‌کند باید استانداری برای آنها دستگاه‌ها را تهیه کند؟

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: اکنون مشکل ما به ویژه در اهواز، کارون، حمیدیه، آبادان، خرمشهر، و شادگان در خصوص دفع آب‌های سطحی و فاضلاب است که باید شهرداری‌ها بودجه را به این سمت ببرند. درست است که ایجاد کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی هزینه‌بر است اما می‌توانند دستگاه‌هایی از قبیل مکنده و پمپ را تهیه کنند. در قانون نیز پنج درصد بودجه شهرداری‌ها برای مدیریت بحران در نظر گرفته شده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: اینکه پس از وقوع حادثه پای کار می‌آیند، درست نیست در حالی که باید ماشین‌آلات از قبل در نقاط آسیب‌پذیر مستقر می‌شدند. اکنون چه کسی باید پاسخگوی مردم باشد؟ ما می‌توانستیم خدمات بهتری انجام دهیم اما این کار زمانی میسر می‌شد که قبل از وقوع حادثه در محل حضور داشته باشیم.

حاجی‌زاده با اشاره به قدردانی مردم از خدمات مسئولین گفت: در کوت عبدالله زمانی که ماشین‌ها مستقر بودند و کار انجام می‌دادیم، مردم اجازه نمی‌دادند ما از منطقه خارج شویم و از ما تقدیر و تشکر می‌کردند.

وی عنوان کرد: در سال‌های اخیر خوزستان با بحران مدیریت می‌شود. باید حداقل بتوانیم در این زمینه مقابله کنیم زیرا نمی‌توانیم پیشگیری کنیم. اگر از این به بعد کسی به وظایفش عمل نکند، مراتب قانونی سازمان مدیریت بحران را اعمال خواهیم کرد.

حاجی‌زاده خطاب به فرمانداران خوزستان گفت: فرمانداران مدام اعلام می‌کنند که مدارس را تعطیل کنید؛ چرا باید ساده‌ترین راه را انتخاب کنیم؟ زیرا در پی تعطیلی‌ها، به نظام آموزشی ما ضربه وارد می‌شود.

وی گفت: اکنون بسیاری فکر می‌کنند ما دست روی دست گذاشته‌ایم و نشسته‌ایم در حالی که قبل از وقوع حوادث، جلسات متعددی تشیکل شده و با برخی‌ها حتی برخورد شده است بنابراین اینکه دستگاه‌های متولی دیر پای کار بیایند، پذیرفته نیست.

پیش‌بینی وقوع مه غلیظ برای فردا در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع مه غلیظ برای فردا (چهارشنبه) در استان و بروز مشکل در انجام پروازها خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به فعالیت سامانه بارشی، اظهار کرد: در پی فعالیت این سامانه در آبادان ۱۱۳ میلیمتر، اهواز  ۷۴ میلیمتر و در رامهرمز ۶۰.۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده است. در جنوب اهواز بارش ثبت شده ۵۵ میلیمتر بوده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بارش‌های روز گذشته جنوبی بوده است، افزود: در بوشهر فعالیت این سامانه بالا بود و در ایستگاه جم تاکنون ۱۵۰ میلیمتر بارش رخ داده و هنوز بارندگی‌ها ادامه دارد. در این مدت در فیروزآباد شیراز ۱۱۵ میلیمتر و دهدشت در کهگیلویه و بویراحمد ۶۱ میلیمتر بارش ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: این سامانه از روی خوزستان گذشته است اما در پی این بارندگی‌ها رطوبت شدیدی وجود دارد و شاهد افزایش ابر هستیم. فعلا هنوز احتمال بارش و رعد و برق در مناطق شرقی، شمالی و ارتفاعات وجود دارد. فردا این سیستم کاملا از خوزستان خارج خواهد شد.

سبزه‌زاری بیان کرد: فردا مه غلیظ را در شهرهای مختلف خواهیم داشت که احتمالا پروازها دچار مشکل خواهند شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: اواسط هفته آینده (اواخر دوشنبه) سامانه بارشی جدیدی وارد خوزستان خواهد شد که بیشتر مناطق شمال استان را در بر خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: طبق قانون جدید مدیریت بحران، هواشناسی موظف شده سامانه هشدار سریع سیل را راه‌اندازی کند. مشکلی که در خوزستان وجود دارد این است که اکنون باران‌سنج‌های خوبی در استان نداریم در حالی که بخشی از سامانه هشدار، سخت‌افزار است.

سبزه‌زاری افزود: مناطق ما در شمال و شرق وسیع هستند اما اطلاعات دقیق باران‌سنجی به صورت سخت‌افزار ی و نرم‌افزاری از آنها نداریم تا آنلاین میزان بارش شهرهای مختلف را داشته باشیم و باید هر چه سریعتر هزینه مورد نیاز برای این کار تامین شود.

برق همه مناطق اهواز وصل است

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز گفت: شب گذشته در اهواز علی رغم بارش های بسیار شدید، شبکه برق کمترین حوادث را متحمل شد و برق شهر اهواز در همه نقاط پایدار بود و فقط چند مورد قطعی مقطعی در برخی از منازل و شبکه های خانگی را مواجه بودیم.

حسن کریمی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت برق شهر اهواز پس از بارندگی شدید اظهار کرد: در گذشته به دلیل تداخل شاخ و برگ درختان با شبکه برق، شاهد قطعی های بسیار زیادی می بودیم اما در بارش های شب گذشته اهواز، به دلیل هرس به موقع درختانی که ممکن بود برای شبکه برق مشکل ایجاد کنند، شاهد شرایط بسیار خوب و پایداری در شبکه برق اهواز بودیم.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۵ هزار درخت متداخل با شبکه برق در اهواز هرس شده اند، افزود: شب گذشته در اهواز علی رغم بارش های بسیار شدید، شبکه برق کمترین حوادث را متحمل شد و برق شهر اهواز در همه نقاط پایدار بود و فقط چند مورد قطعی مقطعی در برخی از منازل و شبکه های خانگی را مواجه بودیم که این مشکلات نیز به سرعت و با تلاش ماموران اداره برق مرتفع شدند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز تصریح کرد: در حال حاضر برق همه مناطق اهواز متصل است و شبکه برق این شهرستان در حالت پایدار به سر می برد و مشکلی در بحث روشنایی و برق شهر اهواز وجود ندارد.

کریمی با اشاره به حادثه قطع برق بیمارستان امام و فوت ۴ نفر از بیماران، عنوان کرد: برقی که از سوی شرکت توزیع برق اهواز به بیمارستان امام منتقل می شود، یک شبکه ۳۳ هزارولت است و شبکه فشار متوسط مربوط به این بیمارستان در شب گذشته هیچ مشکلی نداشت و شرایط آن کاملا عادی بود.

وی ادامه داد: این برق وارد پست اختصاصی بیمارستان امام می شود و در اختیار تکنسین های برق این بیمارستان قرار می گیرد. مشکلات فنی که در شبکه اختصاصی برق بیمارستان امام به وجود آمده، عامل اصلی قطعی برق این بیمارستان بوده و این مساله به شرکت توزیع برق اهواز مرتبط نیست.

مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز خاطرنشان کرد: همکاران ما بلافاصله پس از اطلاع از موضوع به کمک تکنسین های برق بیمارستان رفتند و مشکل را در بیمارستان حل کردند و این موضوع که گفته می شود نوسان ولتاژ برق اهواز، دلیل قطعی برق بیمارستان است، صحیح نیست.

ورود آب از زیر زمین به منازل "کوت‌عبدالله"

فرماندار کارون گفت: سطح سفره‌های زیرزمینی آب در مناطق شهر کوت‌عبدالله بالا آمده و آب از دل خانه‌ها بیرون زده است.

معصومه خنفری در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به بارندگی شدید روز و شب گذشته اظهار کرد: سطح سفره‌های زیرزمینی آب در مناطق شهر کوت‌عبدالله بالا آمده و آب از دل خانه‌ها بیرون زده است. تمام خاک شسته شده و هر چه آب را تخلیه می‌کنیم مجددا آب بالا می‌آید.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در بازدید از منزل یکی از اهالی کوت‌عبدالله مشاهده کردیم با برداشتن سرامیک، آب از زیر زمین خارج می‌شود.

فرماندار کارون گفت: این وضعیت در حالی است که خیابان دچار آبگرفتگی نشده و آب از زیر زمین وارد منازل می‌شود.

خنفری با بیان اینکه منازل این منطقه از سطح معابر پایین‌تر هستند، تصریح کرد: این وضعیت بالا آمدن سطح سفره‌های زیر زمینی، جدا از مشکل آب‌های سطحی اهواز است و نمی‌دانیم این مشکل را چگونه حل کنیم؟

باید بابت کم‌کاری بعضی از دستگاه‌های متولی از مردم خوزستان عذرخواهی کنیم

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: باید بابت کم‌کاری و نقص‌های بعضی از دستگاه‌های متولی به علت کمبود تجهیزات و امکاناتشان در استان در ارائه خدمت، از مردم عذرخواهی کنیم.

تعطیلی مدارس اهواز و کارون در روز چهارشنبه

بنابر اعلام استانداری خوزستان، مدارس اهواز و کارون فردا (چهارشنبه 27 آذرماه) تعطیل هستند.

به گزارش ایسنا، بنابر اطلاعیه استانداری خوزستان، با توجه به آبگرفتگی معابر، مدارس کلیه مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و بعدازظهر چهارشنبه (۲۷ آذرماه) تعطیل اعلام شد.

همچنین مهدکودک ها، پیش دبستانی ها و کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این روز تعطیل هستند.

ایجاد خط لوله موقت در اهواز برای تخلیه آب به کارون

شهردار اهواز با اشاره به آبگرفتگی مناطق مختلف شهر در پی بارندگی گفت: نقاط بحرانی و مشکلات هر منطقه مشخص است اما زیرساخت‌ها فراهم نیست.

موسی شاعری در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان هواشناسی میزان بارندگی در اهواز را بین ۳۵ تا ۶۵ میلیمتر پیش‌بینی کرده بود اما حدود ۹۰ میلیمتر بارندگی داشتیم؛ البته می‌دانستیم که با ۳۵ تا ۶۵ میلیمتر هم با بحران جدی مواجه می‌شویم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در جلسه‌ای که یک روز قبل از بارش‌ها تشکیل شد، درخواست کردم که ظرفیت ایستگاه‌های پمپاژ را افزایش دهیم زیرا با پمپ‌های ۱۲ اینچ و سه پمپ دیگر ورتیکال کار می‌کنیم که این پمپ‌ها جوابگو نیستند و با این وضعیت، تخلیه آب چهار تا پنج روز طول می‌کشد.

شهردار اهواز گفت: ما عنوان کردیم که از قبل همه امکانات را تامین کنند و عنوان شد مشکلی در این زمینه وجود ندارد. شهرداری اهواز همه امکانات و  آنچه در اختیار داشت را پای کار آورد اما برخی مناطق مانند کیانشهر وضعیت بحرانی دارند.

شاعری بیان کرد: در برخی نقاط عنوان کردیم اگر با شکافتن جاده یا ایجاد آیلندهایی آب تخلیه می‌شود، این کار را انجام می‌دهیم. همچنین در حال برنامه‌ریزی هستیم خط لوله موقتی را در اکباتان جهت تخلیه مستقیم آب به رودخانه کارون ایجاد کنیم و بعد از تخلیه آب، لوله‌گذاری جمع‌آوری شود. اگر این کار انجام نشود، آب تا یک هفته در منطقه می‌ماند.

وی در خصوص عدم حضور برخی شهرداران در محل‌های دچار آبگرفتگی، عنوان کرد: این موارد را پایش می‌کنیم اما ما شیفت‌بندی کردیم و در برخی مناطق، مدیران تا صبح و پس از آن معاونین آنها در منطقه حضور پیدا کردند.

شهردار اهواز گفت: نقاط بحرانی و مشکلات هر منطقه مشخص است اما زیرساخت‌ها فراهم نیست. ما همه کارها را از قبل انجام دادیم اما این بارش سنگین بود و شرایط به گونه‌ای است که باید ابتدا آب از یک منطقه و سپس از منطقه‌ای دیگر تخلیه شود.

شاعری گفت: برای تخلیه آب در برخی زیرگذرها، باید ماشن‌آلات را به سمت این مناطق ببریم تا وضعیت مناسب‌تری در شریان‌های اصلی پیدا کنیم.

خاموش شدن تعدادی از پمپ‌های تخلیه آب اهواز به دلیل آبگرفتگی

مدیرعامل آبفا اهواز با اشاره به ادامه کار ایستگاه‌های پمپاژ برای تخلیه آب در مناطق مختلف شهر پس از بارندگی و آبگرفتگی شب گذشته گفت: تعدادی از پمپ‌ها به دلیل  آبگرفتگی خاموش شده‌اند که تعمیر آنها در حال انجام است.

بهنام مریدی در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز (۲۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به بارندگی روز گذشته در اهواز اظهار کرد: در این مدت اکثر ایستگاه‌های پمپاژها فعال بودند اما زمانی که حجم بارندگی به بیش از ۱۰ میلیمتر افزایش یافت دیگر این ایستگاه‌ها جوابگوی این حجم آب نبودند. این موضوع باعث آبگرفتگی در بیشتر نقاط شهر شد.

مدیرعامل آبفا اهواز گفت: در حال حاضر حجم آب در برخی نقاط کاهش پیدا کرده است. با این وجود، تعدادی از پمپ‌ها به دلیل  آبگرفتگی خاموش شده‌اند که تعمیر آنها در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: ایستگاه‌های پمپاژ ما به ویژه در مناطق کمپلو و سه‌راه خرمشهر مشغول دفع آب هستند و سطح آب در این نقاط پایین رفته است.

مریدی ادامه داد: بحران ما در زمینه خروجی آب در برخی از ایستگاه‌ها است زیرا دیگر خطوط انتقال آب جواب نمی‌دهند. اگر بخواهیم  پمپ اضافه کنیم خط جوابگو نیست. در منطقه گلستان هم خطوط جوابگو نیستند.

وی عنوان کرد: روز گذشته در منطقه قلعه چنعان اگر هر سه پمپ را روشن می‌کردیم برق جواب نمی‌داد که پیگیر هستیم ژنراتور این ایستگاه را فعال‌تر کنیم تا خروجی آب در مناطق باهنر و سپیدار و بهارستان افزایش پیدا کند. در این زمینه، هر چند ظرفیت خروجی آب در ایستگاه پمپاژ وجود دارد اما برق پاسخگو نیست.

آبگرفتگی اهواز ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده رفع می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز ضمن عذرخواهی از مردم این شهرستان، گفت: ظرف مدت زمان ۴۸ تا ۷۲ ساعت دیگر آب از مناطق درگیر آبگرفتگی در اهواز خارج خواهد شد و وضعیت به حالت عادی باز خواهد گشت.

بهنام مریدی در گفت و گو با ایسنا، همه ایستگاه های پمپاژ و پمپ های دفع فاضلاب در مدار و در حال کار هستند تا شرایط دفع فاضلاب بهبود پیدا کند اما توان آن ها محدود است. در این زمینه باید گفت که خیابان ها و مناطقی که در حال حاضر دچار آبگرفتگی هستند، ظرف مدت زمان ۴۸ تا ۷۲ ساعت دیگر آب از مناطق خارج خواهد شد و وضعیت به حالت عادی باز خواهد گشت./ ایسنا

به گزارش سلام نو، به دلیل بارش شدید و آبگرفتگی معابر در سطح استان، امروز سه شنبه، تمامی مدارس و مراکز آموزشی و دانشگاههای ۱۳ شهرستان خوزستان در نوبت صبح تعطیل بودند و مدارس و دانشگاه‌های اهواز، کارون و شادگان در نوبت عصر نیز تعطیل شدند.

ادارت اهواز، کارون و آبادان نیز امروز تعطیل هستند.

همچنین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران به ریاست استاندار خوزستان ظهر امروز ۲۶ آذر در محل اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خوزستان تشکیل شد.

این جلسه با حضور فرمانداران سراسر خوزستان به منظور بررسی وضعیت شهرها از نظر مشکلات بالازدگی فاضلاب و آب‌های سطحی برگزار شده است.

آغاز بارندگی‌ها در مناطق جنوبی از روز دوشنبه

مدیرکل هواشناسی خوزستان از آغاز بارندگی‌ها در مناطق جنوبی استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ساعت ۱۰ صبح ۲۵ آذرماه بارندگی و رگبار متوسط همراه با رعد و برق در آبادان آغاز شده است.

وی افزود: از ساعت ۱۰:۰۵ نیز رگبار شدید باران در ماهشهر آغاز شده است. بارش‌ها در مناطق مرکزی خوزستان از جمله اهواز هم از ظهر امروز آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر پیش‌بینی هواشناسی بیشترین حجم باران در مرکز استان بعد از ظهر تا نیمه شب خواهد بود.

باز باران، باز آبگرفتگی

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز از به کارگیری یک هزار و ۷۰۰ نیرو و تامین ۸۳ دستگاه مکنده، خودوری امدادرسان و پمپ سیار به منظور رفع آبگرفتگی‌های امروز خبر داد.

علیرضا عالیپور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به هشدارهای ستاد مدیریت بحران خوزستان در خصوص بارش‌های ۲۵ آذرماه، از دو روز پیش عوامل اجرایی و خدماتی شهرداری اهواز و مدیریت شهری به منظور دفع آب‌های سطحی، آمادگی لازم را ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: یک هزار و ۷۰۰ نفر از عوامل انسانی در سه شیفت ماموریت دفع آب‌های سطحی را انجام خواهند داد. همچنین ۳۷ دستگاه مکنده و تانکر، ۳۱ دستگاه خودروی امدادرسان، ۱۵ دستگاه پمپ سیار و ماشین‌آلات سنگین از قبیل جرثقیل و بیل برای موارد غیرقابل پیش‌بینی آماده به کارگیری هستند.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: در مجموع در هر منطقه شهرداری اهواز یک اکیپ امدادرسان پیش‌بینی شده است تا در موارد بروز خطر مانند سقوط اشیا، انسداد مسیرها و موارد دیگر بلافاصله جهت رفع موانع و یا ایمنی مسیرها اقدام کنند.

وی گفت: بار اصلی تخلیه دفع آب‌های سطحی بر عهده شبکه فاضلاب شهر اهواز است و باید از تلاش عوامل آبفا در زمان بارندگی تشکر کرد.

گرفتار شدن شهروندان روی پل طبیعت اهواز در بارش سنگین

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از گرفتار شدن تعدادی از شهروندان روی پل طبیعت در باران عصر امروز خبر داد.

ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وقوع بارش‌های سنگین در اهواز که از عصر دوشنبه آغاز شده است، اظهار کرد: باوجود هشدارهای هواشناسی مبنی بر وقوع باران‌های سیل‌آسا، تعدادی از شهروندان بر اثر سهل‌انگاری، روی پل پیاده راه طبیعت روی رودخانه کارون گرفتار شده‌اند.

وی افزود: تیم‌های امداد و نجات آتش‌نشانی هم اکنون در حال رهاسازی این شهروندان گرفتار روی پل هستند.

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به ثبت تاکنون ۱۰۴ میلیمتر بارندگی در آبادان، از ادامه بارش شدید در آبادان و ماهشهر خبر داد.

ادامه بارش شدید در آبادان و ماهشهر

محمد سبزه‌زاری با اشاره به ادامه فعالیت سامانه بارشی در خوزستان اظهار کرد: در پی بارش‌های ۲۵ آذرماه، از صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ این روز میزان بارندگی در آبادان ۱۰۴ میلیمتر بوده است. در اهواز نیز تاکنون ۶۰ میلیمتر بارندگی گزارش شده است.

وی افزود: در ماهشهر نیز ۲۸ میلیمتر، سطح شهر دزفول ۲۱.۸ و ایستگاه هواشناسی دزفول نیز ۲۰ میلیمتر بارش گزارش شده است.

سبزه‌زاری بیان کرد: همچنین در این مدت میزان بارندگی در بستان ۲۲.۸ میلیمتر، سطح شهر اندیمشک ۱۷.۵، شوش ۲۰ و حسینیه اندیمشک ۲۳ میلیمتر بوده است.

وی گفت: بارندگی در آبادان و ماهشهر هنوز به شدت ادامه دارد.

نجات سرنشینان خودروهای گرفتار در آب در اهواز

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از نجات سرنشینان تاکنون هفت خودروی محاصره شده در آب و بارندگی خبر داد.

ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به گرفتار شدن تعدادی خودرو در برخی مناطق اهواز به دلیل بارندگی و آبگرفتگی، اظهار کرد: در بارندگی عصر ۲۵ آذرماه که همچنان ادامه دارد، تعدادی خودرو با سرنشینان در مناطق مختلف در محاصره آب گرفتار شدند و به دلیل خاموش شدن وسایل نقلیه، سرنشینان با خطر مواجه بودند.

وی افزود: تا این لحظه هفت دستگاه خودرو با سرنشینان که در مناطق مختلف در محاصره آب بوده‌اند، توسط تیم‌های امداد و نجات آتش‌نشانی از آب خارج و خودروها نیز به مناطق امن منتقل شده‌اند.

ادارات اهواز ‌روز سه‌شنبه تعطیل‌ هستند

فرماندار اهواز از تعطیلی ادارات اهواز در روز سه‌شنبه به دلیل بارندگی شدید و وضعیت بحرانی مناطق مختلف در پی آبگرفتگی معابر خبر داد.

جمال عالمی نیسی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به وضعیت بحرانی مناطق مختلف در پی بارندگی شدید و آبگرفتگی معابر، فردا سه‌شنبه (۲۶ آذرماه) تمامی ادارات شهرستان اهواز به جز ادارات و سازمانهای خدماتی و امدادی، تعطیل خواهند بود.

وی افزود: امروز بارندگی در اهواز در حد غیر قابل تصور بوده و در بازه زمانی کوتاهی، حدود ۹۰ میلیمتر در اهواز باران باریده است.

به گزارش ایسنا، همچنین فرمانداری اهواز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به بارندگی‌های شدید اخیر، آبگرفتگی معابر و جلوگیری از خطرات احتمالی، همه مقاطع تحصیلی، مراکز آموزش عالی، سازمان‌ها، بانک‌ها و ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان اهواز به استثنای مراکز امدادی، اورژانسی و خدماتی در روز سه‌شنبه مورخ ۲۶ آذرماه تعطیل هستند.

درخواست اعلام منطقه امدادی در ۸ شهرستان خوزستان / اسکان ۲۷ خانوار کارونی در اردوگاه اضطراری

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به وضعیت آبگرفتگی و بارندگی در استان گفت: شعب جمعیت هلال احمر  در شهرستان های اهواز، آبادان، کارون، رامهرمز، آغاجاری، هفتکل، خرمشهر و شادگان درخواست اعلام منطقه امدادی کرده‌اند.

علی پهلوان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آمادگی ۲۰ تیم عملیاتی هلال احمر خوزستان در پی بارندگی های روز دوشنبه اظهار کرد: در پی بارندگی های شدید و آبگرفتگی اغلب شهرستان های خوزستان، هفت تیم عملیاتی در اهواز، چهار تیم عملیاتی در آبادان، دو تیم عملیاتی در خرمشهر، دو تیم عملیاتی در کارون، دو تیم عملیاتی در هفتکل و سه تیم عملیاتی در آغاجاری در حال امدادرسانی به آسیب دیدگان هستند.

وی افزود: ۲۷ خانوار در شهرستان کارون در اردوگاه اضطراری اسکان یافته اند. در آبادان هم دو سالن ورزشی جهت اسکان اضطراری پیش بینی شده اما تاکنون اسکان در آن انجام نشده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان تصریح کرد: عوامل هلال احمر در اهواز نیز به بیش از ۱۰۰ خودروی گرفتار شده در آب امدادرسانی کرده اند.

وی عنوان کرد: شعب جمعیت هلال احمر  در شهرستان های اهواز،  آبادان، کارون، رامهرمز، آغاجاری، هفتکل، خرمشهر و شادگان درخواست اعلام منطقه امدادی کرده‌اند تا اقلام مورد نیاز بین آسیب دیدگان توزیع شود.

تعطیلی ادارات کارون و آبادان در روز سه شنبه

تمامی ادارات در آبادان و کارون به دلیل بارندگی شدید و آبگرفتگی معابر در روز سه شنبه تعطیل هستند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام روابط عمومی فرمانداری شهرستان کارون با توجه به بارندگی های شدید اخیر، آبگرفتگی معابر و به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی همه مقاطع تحصیلی، مراکز آموزش عالی، سازمانها، بانکها، ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان کارون به استثنای مراکز امدادی، اورژانسی و خدماتی در روز سه شنبه (۲۶ آذرماه) تعطیل هستند.

تعطیلی ادارات آبادان

با دستور فرماندار ویژه آبادان، ادارات شهرستان آبادان در روز سه شنبه تعطیل اعلام شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان، با تصمیم دکتر سید زین العابدین موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان، با توجه به وضعیت جوی کنونی و آب گرفتگی معابر، در روز سه شنبه (۲۶ آذرماه)، تمام دستگاه‌های اجرایی و ادارات به غیر از دستگاه های خدمات رسان و امدادی در سطح شهرستان آبادان تعطیل هستند.

ریزش بخشی از یک ساختمان دو طبقه در اهواز / اسکان اهالی ساختمان‌های مجاور در یک مدرسه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از ریزش بخشی از سقف و دیوارهای یک ساختمان دو طبقه در منطقه حصیرآباد اهواز در پی بارندگی دوشنبه شب خبر داد.

علی خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ریزش بخشی از سقف و دیوارهای یک ساختمان دو طبقه در منطقه حصیرآباد اهواز در پی بارندگی‌های دوشنبه شب (۲۵ آذرماه) اظهار کرد: طبق گزارش‌های اولیه، این حادثه به علت سستی ساختمان و در اثر  بارش‌های اخیر رخ داده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در پی این حادثه، تیم‌های تخصصی عملیات امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.

خدادادی با اشاره به ادامه عملیات آواربرداری بیان کرد: خوشبختانه این حادثه مصدومی نداشته است.

وی عنوان کرد: با توجه به آسیب‌پذیر بودن ساختمان‌های مجاور، حدود ۳۰ خانوار ساکن در مجاورت این ساختمان در نزدیکترین مدرسه منطقه در حال اسکان هستند.

توضیح رئیس بیمارستان امام(ره) اهواز درباره مرگ همزمان ۴ بیمار زن

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در خصوص مرگ چهار بیمار زن در بخش آی سی یو این بیمارستان توضیحاتی ارائه داد.

دکتر ساسان موگهی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مرگ چهار زن که در بخش آی سی یو این بیمارستان بستری بودند، اظهار کرد: در پی بارش‌های بی‌سابقه روز دوشنبه (۲۵ آذرماه) اهواز شاهد نوسانات شدید برق شهری بودیم که همزمان با این مساله در یکی از بخش‌های مراقبت‌های ویژه این بیمارستان چهار بیمار دچار مشکل شدند.

وی افزود: همیشه تیم پزشکی در آی سی یو مستقر هستند و باوجود اینکه عملیات احیا برای این بیماران انجام ‌شد اما متاسفانه این چهار بیمار فوت کردند.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز گفت: در حال حاضر علت مرگ این چهار بیمار توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی اهواز، کارشناسان مرجع قضایی و کارشناسان پزشکی قانونی در حال بررسی است.

آبگرفتگی اورژانس قدیمی بیمارستان رازی اهواز

رئیس بیمارستان رازی اهواز از آبگرفتگی اورژانس قدیمی این بیمارستان در پی بارندگی خبر داد.

دکتر فرهنگ کره‌بندی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی بارش شدید باران در روز دوشنبه (۲۵ آذرماه)، آب وارد اورژانس قدیمی بیمارستان رازی شد. البته اورژانس قدیمی بیمارستان بدون استفاده است. در این قسمت بیمارستان، بیمار وجود ندارد و قرار است این بخش بازسازی شود.

رئیس بیمارستان رازی اهواز گفت: اورژانس قدیمی بیمارستان رازی پایین‌تر ازسطح شهر قرار دارد و به همین دلیل دچار آبگرفتگی شده است.

کره‌بندی تصریح کرد: در حال حاضر اورژانس جدید خدمات درمانی را به بیماران ارائه می‌دهد  و هیچکدام از بخش‌های دیگر بیمارستان نیز مشکلی ندارند.

تماس تلفنی رئیس جمهور با استاندار خوزستان

کد خبرنگار: ۱۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***