به گزارش سلام نو، علی آقامحمدی گفت: قرار بود همه دیوارها برداشته شود و هیچکس قاعده اختصاصی نداشته باشد و همه تحت یک قاعده عمل کنند. در همین خصوص هم سازمان WTO تشکیل شد و مدت کوتاهی نگذشت که همه این اتفاقها را همان مدعیها برچیدند و حتی غذا را هم تحریم کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: در لفظ نمیگویند که غذا را تحریم کردهاند ولی در این دوره به دلیل تحریم حملونقل، بانکها و هر نوع وسیلهای برای جابهجایی عملاً راه ورود غذا و دارو را هم بسته اند.
آقامحمدی گفت: اگر این جنگ را با جنگ هشت ساله مقایسه کنیم قطعاً این جنگ فعلی مهمتر است ولی خیلی مشهود نیست.
وی خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر بسیاری از توانمندیها در کشور بالاتر رفته است و در سال 91 تحریمهای سنگینی به وجود آمد و در سال 92 با برجام عبور موقتی از این تحریمها داشتیم و بعدها در توافق برجام قرار بود تحریمها کمتر شود ولی به سرانجام نرسید.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری بیان داشت: تحریمی که آمریکا بر کشور نهاده است معتقدیم که هرگز برنمیدارد و تحریمها به عنوان یک قفس میماند که بعضی مواقع فقط در این قفس را باز میکنند و محدودیتها کمتر میشود.
آقامحمدی خاطرنشان کرد: در این دوره در شرایط خوبی قرار نداریم و در یک قلم 40 میلیارد دلار درآمد ارزی کشور را کم کرده است.
وی گفت: با این هجمهای که آوردند رشد منفی بالای 8 درصد را تحمیل کردند و امروز که به زودی در آستانه سال جدید قرار میگیریم در سال 99 از حالت منفی رشد در اقتصاد به مثبت رشد 2 درصد خواهیم رسید و ارزیابی همه اقتصاددانان جهانی هم همین است.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افزود: در دوره قبلی وقتی که تولید خودرو سقوط کرد سالهای زیادی طول کشید که به جای اول برسد و امیدواریم در ماههای آینده خودرو از تحریم خارج شود و 2 هزار خودرو در شرکت ایرانخودرو و همینطور در شرکت سایپا هم 1500 خودرو ساخته خواهد شد.
آقامحمدی تأکید کرد: راه ما این است که تحریمناپذیر شویم و از تحریم عبور کنیم و وابستگیها را از دست بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: براساس گزارش وزارت صمت پتانسیل صادراتی ایران در حال حاضر 40 میلیارد دلار است که میتوانیم تا 100 میلیارد دلار آن را اجرایی کنیم و حتی میتوانیم میزان صادرات را دو برابر کنیم و این موارد واقعی است.
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام بیان داشت: برنامه اقدام و عمل این است که تقسیم کار ملی صورت گیرد و مقام معظم رهبری نیز با فعالان اقتصادی دیداری داشتند که 2 هزار نفر از فعالان اقتصادی در آن حضور داشتند و مقام معظم رهبری نیز با 500 نفر از آنها دیدار کرد و گزارشهایی ارائه داده شد. نقاط ضعف و قوت مطرح شد و خلاصه حرف تولیدکنندگان این بود که ما میتوانیم و شما هم بخواهید.
آقامحمدی با تأکید بر اینکه اساس تولید است نه گردش امور بروکراسی اداری، گفت: با کج سلیقگی جلوی توسعه را نباید بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرکهای صنعتی فعالی در کشور وجود دارد و 776 هزار کارگر مشمول بیمه اجتماعی در این شهرکها مشغول به کار هستند. وابستگی خارجی همه این شرکتها نسبت به گذشته کمتر شده است و امکان اینکه سال آینده از این فضا بیرون برویم وجود دارد.
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام خاطرنشان کرد: امروز همه حرف ترامپ و مابقی دشمنان این است که با تحریم کشنده و براندازکننده میتوانیم جنگ را ببریم و اگر ایران موفق شود این تحریمها را بشکند قطعاً آمریکا را شکست خواهد داد. آمریکا کشورهایی از جمله برزیل، مکزیک و ... را هم تحت تحریم قرار داده است و اگر ما بتوانیم آن را شکست دهیم کل این تحریمها از بین خواهد رفت.
آقامحمدی گفت:در حال حاضر جایی نمانده است که آمریکا تحریم نکرده باشد و هر نوع تحریمی را که خواسته انجام داده است. اگر ما به درستی جلو برویم قطعاً پیروز خواهیم شد.
وی افزود: ما اولین مشکلمان در کشور بهرهوری و قیمت تمام شده بالاست. در حال حاضر 3 میلیون واحد صنفی، یک میلیون واحد توزیعی و 2 میلیون واحد خدماتی و تولیدی داریم و با 3 میلیون واحد صنفی و تولیدی به درستی عمل نکردهایم.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اظهار دداشت: 23 میلیون نفر کل شاغلین کشور هستند و کل این تعداد فقط 62درصد کارمند هستند و 23 درصد آنها در بخش دولتی فعالیت میکنند.
آقامحمدی گفت: در ایران 6.5 درصد افرادی هستند که دارای مزایای کارفرمایی هستند و بر این اصول فعالیت میکنند./ فارس