در موقعیت های درگیری، در مقاله ای در سال 2018 می نویسد، بدن ما طوری واکنش نشان می دهد، مانند اینکه توسط یک مهاجم در معرض تهدید جسمی قرار داریم، اما در واقعیت فقط داریم در مورد سیاست یا ظروف یا فیلم مورد علاقه مان بحث و جدل می کنیم.
ریشه های سردرگمی به تاریخ تکامل اولیه ما برمی گردد، هنگامی که خطر از هر جهت به وجود داشت. اما از آنجا که زندگی انسانها پیچیده تر و چند وجهی تر شده است، ما اغلب در بحث های بسیار ساده طور غریزی عمل می کنیم یا به واکنش های در هنگام درگیری در زندگی روزمره می چسبیم. مغز تهدیدهای اجتماعی را شبیه به احساس خطر جسمی درک می کند.
و در این مواقع قطبی، ممکن است وقتی به اخبار نگاه می کنیم یا فید فیس بوک یا توییتر خود را اسکن میکنیم، با تهدیدهای شدید اجتماعی روبرو شویم. هر وقت با شخصی روبرو می شویم که هویت و جهان بینی ما را به چالش بکشد. با دور شدن از مبحث می توانیم از چالش دور شویم. با انجام این عمل ممکن است به پایین آمدن فشار خون کمک کنید، اما همچنین نمی توانید بفهمید که دیگران چه دارند.
تحقیقات اخیر یک رویکرد متفاوت را پیشنهاد می کند، مهارتی که در واقع می تواند به ما کمک کند تا در مواقع درگیری و اختلاف در فاصله مناسب قرار بگیریم. به این مهارت خود فاصله گرفتن گفته می شود. به جای فاصله گرفتن از یک دشمن درک شده، فاصله گرفتن از خود باعث می شود تا از خود فاصله بگیریم .
خود فاصله گرفتن چگونه کار می کند؟ ترفند اصلی شامل تغییر دیدگاه شما در مورد وضعیت از شخص اول به شخص دوم یا شخص ثالث است. به عنوان مثال، اگر نام شما باب است، به جای اینکه سوال کنید، "چرا چنین احساسی دارم؟"، در عوض می توانید بپرسید، "چرا باب چنین احساسی دارد؟"
شاید عجیب به نظر برسد، اما تحقیقات نشان می دهد که این ترفند می تواند به شما کمک کند به طور موثر احساسات خود را تنظیم کنید و خونسردی خود را در شرایط چالش برانگیز حفظ کنید. به دلایلی ما اغلب در مشاوره دادن به دوستان و همکارانمان از مشاوره دادن به خودمان بهتر هستیم، شرایط احساسی آرامتر و فاصله گرفتن از مشکل، به ما این امکان را می دهد تا مسائل غیر شخصی را استدلال کنیم. مدیریت احساسات شما می تواند به شما کمک کند بسیار سازنده در مقابل تهدیدات و نگرانی های درک شده پاسخ دهید.
محققان می گویند: اولین کار خود از دور شدن، آرام کردن خود است. این به نوبه خود، می تواند به آرامش دشمنان شما نیز کمک کند که می تواند شرایط را برای حل معضل مهیا کند.
فواید فاصله گرفتن
فاصله گرفتن از خود، استدلال، نگرش و رفتار را تحت تأثیر قرار می دهد. با تشویق افراد برای ایجاد فاصله روانی از مشکلات، میتوان هر سه را تقویت کرد.
خود فاصله گرفتن باعث افزایش مهارتهای استدلال استادان دانشگاه و فارغ التحصیلان اخیر در بازار کار ناخوشایند خواهد شد.