به گزارش سلام نو، علی ربیعی در حاشیه نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، پویش مقرراتزدایی را از تصمیمات مهم نشست امروز خواند و گفت: تمامی دستگاههای اجرایی مکلف به هماهنگی با مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار برای مقرراتزایی جدید (وضع مقررات جدید) شدند؛ در غیر این صورت مقررات جدید لغو خواهد شد.
وی بهبود فضای کسب و کار و همچنین آخرین وضع اشتغال و سیاستهای این حوزه در دوران تحریم را از دستور کارهای نشست امروز این ستاد عنوان کرد و افزود: در جلسه امروز صرفاً زمان به بررسی موضوع بهبود فضای کسب و کار رسید.
وی گفت: مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار گزارش بسیار خوبی را از آخرین وضع تلاشهای دولت از سال ۹۲ تاکنون به اعضا ارائه داد؛ متأسفانه گرچه در برخی از موارد مقررات زدایی انجام گرفته است، اما بلافاصله مقررات زایی در پی داشته است.
سخنگوی دولت افزود: در مجموع سه بحث؛ نظام مجوزها، مقررات زدایی و بهبود شاخصها به ویژه شاخصهای بین المللی در جلسه امروز بررسی شد، اینکه چه مقدار زمان و هزینه برای صدور مجوزها صرف میشود، شرایط اولیه هر مجوز و همچنین مدارک مورد نیاز و مراحل کار نیز مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت: گزارشاتی ارائه شد، مبنی بر آنکه برای هر یک از این موارد تصمیمات خاصی اتخاذ شده است و البته برخی موارد نیز مشمول بررسی بیشتر شد.
وی در تشریح جزئیات تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، افزود: سامانه سام با آدرس G۴B.IR هم اکنون در وزارت اقتصاد مستقر است که شامل چند زیرسامانه است؛ دریافت شکایات، داوری، مرکز مشاوره سامانه یاور و همچنین تمامی اطلاعات مورد نیاز مجوزها و استعلامات کشور در این سامانه پیش بینی شده است.
ربیعی گفت: تمامی دستگاههای اجرایی مکلف شدند تا کلیه اقدامات مرتبط با کسب و کار خود را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیشبینی کنند.
وی با تاکید بر رصد و نظارت فعالیتها در این سامانه، افزود: مقرر شد مدیران این مرکز به طور فصلی در خصوص عملکرد دستگاههای مختلف به هیئت وزیران گزارش دهند.
وی پویش مقرراتزدایی را تصمیم دیگر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: مقرر شد هر وزارتخانهای طی مدت زمان مشخص، بخشنامه مقررات زدایی را تهیه و اعلام کند، همه وزرا و روسای دستگاههای اجرایی مکلفند که این بخشنامه مقررات زدایی را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای کسب و کار تدوین کنند.
ربیعی، پویش مقررات زدایی را تصمیمی مهم خواند و افزود: همچنین مقرر شد مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار در صورت وضع قوانین جدید از سوی وزارتخانهها موضوع را به هیئت وزیران اعلام کند تا مقررات جدید به سرعت لغو شود؛ دستگاهها مکلفند مقررات زایی جدید را با هماهنگی مرکز ملی پایش فضای مجازی انجام دهند.
شصت و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس جمهور با موضوع گزارش نقشه راه عملیاتی و بهبود محیط کسب و کار برگزار شد. همچنین در این جلسه عملکرد برنامههای تولید و اشتغال گسترده و مولد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه وزرای اقتصاد، تعاون، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور حاضر شدند.
انتهای پیام