ماجرای پر چالش روح الله زم
نیما زم بعد از خروج از کشور، پس از برقراری ارتباط با منافقین، سازمانها و سرویسهای اطلاعاتی برخی کشورهای اروپایی و منطقه، فعالیتهای خود را در زمینه تبلیغ علیه نظام در شبکههای اجتماعی آغاز کرد. او در سال ۱۳۹۴ همزمان با فراگیرشدن استفاده از نرمافزارهای ارتباط جمعی در ایران و فراهم شدن امکان تاسیس صفحات دارای مخاطب در این نرمافزارها، با کمک و همراهی برخی از عناصر نامطلوب، با تاسیس کانالی به نام «آمد نیوز» در نرمافزار تلگرام، فعالیت تبلیغی علیه نظام را در دستور کار خود قرار داد.
زم با انتشار مطالبی بیاساس و طرح ادعاهایی درباره سران و مقامات عالیرتبه کشور در کانال تلگرامی و سایت خود، در تلاش بود تا با سیاهنمایی علیه جمهوری اسلامی و ایجاد بیاعتمادی در مردم نسبت به سران کشور، نارضایتی و نافرمانی از قوانین را ترویج کند. در همین راستا، به دنبال برخی اعتراضات مردمی در داخل کشور نسبت به مسائل اقتصادی در دیماه ۹۶، فعالیتهای تخریبی کانال آمدنیوز علیه نظام وارد فاز جدید شد؛ این کانال که توانسته بود با انتشار مطالب جعلی، بیش از یک میلیون مخاطب جذب کند، با انتشار اطلاعیههایی با بهرهگیری از تکنیکهای روانی، با برانگیختن احساسات مردم، آنها را به اغتشاش و خرابکاری در نقاط مختلف کشور ترغیب و تشویق کرد؛ آمد نیوز در این ایام، ویدئوهایی آموزشی برای ساخت بمبهای دستی (کوکتل مولوتف) منتشر کرد و در تلاش بود تا با دعوت مردم به شورش مسلحانه و بلوای اجتماعی، امنیت کشور را با چالشهایی مواجه کند.
در پی افزایش نفرتپراکنیهای روحالله زم در کانال تلگرامی خود، مقامات جمهوری اسلامی ایران با برقراری ارتباط با مدیر عامل شبکه پیامرسان تلگرام خواستار متوقف شدن فعالیتهای آمدنیوز شدند؛ تلگرام نیز به دلیل «تشویق به خشونت» این کانال را مسدود کرد؛ اما تیم رسانهای زم با تغییر رویه صوری و با استفاده از عناوین جدید مجدداً به تلگرام بازگشت.
پس از مسدودشدن کانال تلگرامی آمد نیوز، روحالله زم فصل جدیدی از فعالیتهای تخریبی خود را آغاز کرد، اما این بار مخاطبان کانال تلگرامی جدیدش، اعتمادشان به او بسیار کمتر از گذشته شده بود؛ این بیاعتمادی بهویژه بعد از پخش مستندی تلویزیونی از پشتپرده فعالیتهای روح الله زم به حداکثر خود رسید. اوایل اسفند ماه ۹۷ دستگاه اطلاعاتی کشور با انتشار مستندی به نام «ایستگاه پایانی دروغ» روایتی از نفوذ دستگاه اطلاعاتی ایران به مراکز اطلاعاتی دشمن و چگونگی قرار گفتن عناصر آنها در رصد اطلاعاتی مطرح کرد.
در «ایستگاه پایانی دروغ» عمق نفوذ و کنترل سیستم اطلاعاتی کشورمان به شخصیترین ارتباطات روح الله زم به نمایش گذاشته شد؛ بر اساس آنچه در این ویدئو به نمایش گذاشته شد، «منبع مطلع»ای که زم بارها در مطالب تولیدی در کانال تلگرامی خود به آن استناد میکرد، سناریوی نفوذ سیستم اطلاعاتی ایران و اخبار کذب و سرکاری بوده است. پس از انتشار این مستند، گرچه نیما زم بارها با زبانی الکن هرگونه فریبخوردگی توسط دستگاه اطلاعاتی کشورمان را رد کرد، اما همچنان که مورد نفرت مخاطبان خود قرار داشت، در پوشش چتر اطلاعاتی دستگاههای اطلاعاتی ایران نیز قرار داشت و سربازان گمنام امام زمان(عج) روز به روز به او نزدیکتر شدند تا اینکه امروز، سپاه پاسداران انقلاب اعلام کرد که طی عملیات پیچیده و حرفهای سازمان اطلاعات سپاه، «روح الله زم» سرشبکه سایت ضد انقلاب موسوم به «آمد نیوز» دستگیر شده است./ ایسنا
به گزارش سلام نو، علی اکبر رائفیپور سخنران اصولگرا بعد از دستگیری روح الله زم موسس سایت آمدنیوز نوشت: «...جوری دست و دهانشان را خرد کنید که دیگر کسی هوس خیانت به کشور به سرش نزند»
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گزارشی نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهر یکشنبه در بیانیه ای گرفتار شدن «روح الله زم» سرشبکه سایت معاند و ضدانقلاب «آمدنیوز» در یک عملیات اطلاعاتی هوشمندانه توسط سازمان اطلاعات سپاه را اعلام کرد؛ خبری که اذهان عمومی را باردیگر درباره هویت گرداننده اصلی سایت و کانال تلگرامی آن کنجکاو کرد. روح الله زم(معروف به نیما) متولد ۵ مرداد ۱۳۵۷در تهران و فرزند حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی زم از سیاستمداران کشور است؛ محمدعلی زم در کارنامه سوابق خود، ریاست حوزه هنری، ریاست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، ریاست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و مسئولیت معاونت فرهنگی- اجتماعی مناطق آزاد را دارد. در کارنامه فعالیتهای هنری وی علاوه بر انتشار چندین جلد کتاب، تهیه کنندگی فیلم سینمایی نیز مشاهده میشود.
روح الله زم(چپ) در کنار پدرش محمدعلی زم(راست)
روحالله زم که در دفتر فیلمسازی پدرش، فعالیتهای هنری خود را به عنوان فیلمبردار آغاز کرد، در جریان اتفاقات سال ۱۳۸۸ بازداشت شد. او که در حال سپریکردن دوران محکومیت خود بود، پس از خروج از زندان در قالب مرخصی چند روزه، از کشور متواری شد؛ زم ابتدا به مالزی رفت و پس از اخذ اقامت کشور فرانسه، در پاریس ساکن شد.