حمد حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت، روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: شایع ترین بیماری روانی در کشور افسردگی با میزان 12.7 است. وی افزود: بیماری های روانی امید به زندگی را کاهش می دهند. 

به گزارش سلام نو، احمد حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت، روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درخصوص برنامه‌های وزارت بهداشت در هفته سلامت روان گفت: بزرگترین و عمده‌ترین هدف ما در هفته سلامت روان افزایش آگاهی دادن مردم در حوزه سلامت روان با تاکید بر افزایش دانش و آگاهی است.

وی ادامه داد: انتظار داریم در طی زمان نگرش‌های نادرست مردم در زمینه بیماری‌های روانی اصلاح شود و بتوانیم باورهای نادرست را اصلاح کنیم.

حاجبی در خصوص شایع ترین بیماری روانی در کشور ما توضیح داد: افسردگی شایع ترین اختلال روانی در کشور ما است که دوازده و هفت دهم درصد از بار بیماری‌های روانی را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه مقایسه رتبه‌ای در زمینه شیوع بیماری‌های روانی بین کشورها انجام نشده است اظهار داشت: شیوه ارزیابی این موضوع در کشورهای مختلف متفاوت است.

حاجبی با بیان اینکه بیکاری یکی از عوامل خطر در زمینه افزایش افسردگی و بیماری‌های روانی است گفت: افرادی این عامل خطر را داشته باشند شانس ابتلا به بیماری‌های روانی در آن‌ها بیشتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه ۱۴ درصد از کل بار بیماری‌ها را بیماری‌های روانی به خود اختصاص داده است گفت: این بیماری‌ها معمولا منجر به ایجاد ناتوانی می‌شود، بیماری‌های روانی امید به زندگی را کاهش می‌دهد به همین دلیل عنوان می‌شود بار بیماری‌های روانی بسیار بالا است./ فارس

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید